Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Επίσημη πύλη εισόδου και παραμονής λαθρο μεταναστών, δημιουργείται με υπογραφή Κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε λιμάνι της Νότιας Ελλάδοςτου Νικηφόρου Λυκίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση υπογράφει συμφωνίες αντίθετες προς τα Ελληνικά συμφέροντα, ακολουθώντας στο κανόνα, «υπακοή στη θέληση των Ευρωπαίων επικυρίαρχων». Το κάνει με όρους και τίτλους συμφωνιών που εξαπατούν τον λαό ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις συμφωνίες που γίνονται «κάτω από το τραπέζι». Υπάρχουν όμως κάποιοι ερευνητές ή κάποιοι μετανοήσαντες που “βγάζουν στον αέρα” τις αθλιότητες αυτές (ο καθένας για δικούς του λόγους).
Αυτό συνέβη και με την αποκάλυψη που έκανε το Documento αναρτώντας το ερευνητικό άρθρο του Δημήτρης Χατζηνικόλας, με τίτλο «Σε ελληνικό λιμάνι θα αποβιβάζονται πρόσφυγες από τη Βόρεια Αφρική», σήμερα 28 Μαρτίου 2020.
Αποκάλυψε την συμφωνία με την οποία δημιουργείται μια επίσημη πύλη εισόδου λαθρο μεταναστών (πρόσφυγες τους ονομάζει ο ίδιος) με σκοπό την αποσυμφόρηση της Ιταλίας και της Μάλτας που ήταν -μέχρι σήμερα- ο αποκλειστικός (σχεδόν) υποδοχέας των κυμάτων εισβολής.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
«Μια παγίδα για το εκλογικό ακροατήριο της ΝΔ έκρυβε η υπογραφή για τη σύσταση της νέας ευρωπαϊκής Επιχείρησης EUNAVFOR MED ΕΙΡΗΝΗ (“IRINI”) για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη η οποία επετεύχθη αυτήν την εβδομάδα αλλά πέρασε στα πολύ ψιλά τον ελληνικών ΜΜΕ για ευνόητους λόγους.


Συγκεκριμένα, και παρά την προσπάθεια της ηγεσίας του ΥΠΕΞ να περάσει τη συμφωνία ως «πολύ σημαντική εξέλιξη, για την οποία η Ελλάδα κατέβαλε πολλές προσπάθειες, ήδη από τα τέλη του παρελθόντος έτους» η αλήθεια είναι ότι «δώσαμε» και ένα ελληνικό λιμάνι (δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιο θα είναι αυτό) προκειμένου να αποβιβάζονται οι πρόσφυγες κι οι μετανάστες από την Αφρική που θα διασώζονται από τα πλωτά μέσα που θα επιχειρούν στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι οποίοι βέβαια έως τώρα αποβιβάζονταν σε Ιταλικά λιμάνια και στη Μάλτα.
Βέβαια το ΥΠΕΞ επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι ισχυριζόμενο ότι «έχουν προβλεφθεί όλες οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας προκειμένου η πτυχή αυτή να μην οδηγήσει σε νέα μεταναστευτική δίοδο» αφού «οι εν λόγω διασωθέντες θα διανέμονται στις χώρες που συμμετέχουν στην αποστολή, με το σχετικό κόστος να επιβαρύνει αποκλειστικά τον κοινοτικό προϋπολογισμό».

Πρόκειται βεβαίως για τις ίδιες χώρες που έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη Συμφωνία του 2016 Μέρκελ – Ερντογάν καθιστώντας τα ελληνικά νησιά του ΒΑ Αιγαίο αποθήκες ψυχών.
Από εκεί και μετά η Ελλάδα θα διαθέσει αεροπορικές και ναυτικές διευκολύνσεις στην Κρήτη, όπως εξάλλου έκανε και με την προηγούμενη ευρωπαϊκή Επιχείρηση EUNAVFOR MED Sophia ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο διάθεσης ναυτικών και αεροπορικών μέσων. Σε κάθε περίπτωση υφίσταται δυνατότητα αναθεώρησης, κάθε τέσσερις μήνες, της επιχείρησης».


ΠΗΓΗ: https://www.documentonews.gr/article/se-ellhniko-limani-tha-apobibazontai-prosfyges-apo-th-boreia-afrikh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π