Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (Μέρος B’)


Από την εποχή που τα Πρωτόκολλα πρωτοεμφανίστηκαν στην αρχή του 20ού αιώνα, οι πρώτοι τους εκδότες έφεραν αμφισβητούμενης αξίας και συχνά αντικρουόμενες αποδείξεις σχετικά με το πώς έφτασε στα χέρια τους αντίγραφο του αυθεντικού κειμένου. Παρόλα αυτά κάποιοι άνθρωποι συνέχισαν να βλέπουν τα Πρωτόκολλα σαν απόδειξη μίας σημαντικής συνωμοσίας, ειδικά σε μέρη του κόσμου όπου ο αντισημιτισμός ήταν αρκετά διαδεδομένος. Το κείμενο ανατυπώνεται συχνά από αντισημίτες και χρησιμοποιείται μερικές φορές σαν απόδειξη μίας Εβραϊκής συνωμοσίας, ειδικά στη Μέση Ανατολή σήμερα.

Στο Β’ Μέρος της παρουσίασης των Πρωτοκόλλων της Σιών υπάρχουν ορισμένα
αποσπάσματα από το 3ο, το 4ο και το 5ο Πρωτόκολλο, τα οποία σε πολλά σημεία παραπέμπουν στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Πατρίδα μας ! Σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζω αντισημιτικές απόψεις ή μίσος για τον Εβραϊκό λαό.

Αποσπάσματα από το 3ο Πρωτόκολλο:

«Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός περιήλθε υπό τον ζυγό των τυχάρπαστων λωποδυτών που πλούτισαν και που τον καταπιέζουν ανελέητα.

Θα εμφανιστούμε σαν απελευθερωτές του εργάτη από αυτόν το ζυγό, όταν θα του προτείνουμε να μπει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μασονισμού μας.»

Αποσπάσματα από το 4ο Πρωτόκολλο:

«Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Γιατί τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του μασονισμού δεν χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας. Το σχέδιο ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος εγκατάστασής της θα μένουν πάντα άγνωστα στο λαό.»

Αποσπάσματα από το 5ο Πρωτόκολλο:

«Ποια μορφή διοίκησης μπορεί κανείς να εγκαθιδρύσει σε κοινωνίες όπου η διαφθορά έχει καταφέρει να εισχωρήσει παντού, όπου για να πλουτίσει κανείς γίνεται λωποδύτης, όπου βασιλεύει η ακολασία, και η ηθική υπάρχει μόνο επειδή επιβάλλονται τιμωρίες και ισχύουν σκληροί νόμοι κι όχι επειδή υπάρχουν αρχές που τις έχουν παραδεχτεί με τη θέλησή τους και των οποίων τα αισθήματα για την πατρίδα και τη θρησκεία καταπνίγονται από κοσμοπολίτικές δοξασίες;»

«Οι σημερινές κυβερνήσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια απειλή η οποία θα ονομάζεται Διοίκηση της Υπερκυβέρνησης. Αυτή η απειλή θα απλωθεί σε όλη τη γη και η δύναμή της θα είναι τόσο κολοσσιαία, ώστε όλοι η λαοί θα αναγκαστούν να υποταχτούν.»

Τα παραπάνω κείμενα γράφτηκαν πριν από 120 και πλέον χρόνια. Πρόκειται για παγκόσμια συνομωσία, για προφητεία, για φαντασιώσεις των συντακτών των κειμένων ή για διαβολικές συμπτώσεις; Αφήνω το ερώτημα στην κρίση των αναγνωστών μας.

ΙΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π