Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (Α΄ μέρος)


Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι είκοσι κείμενα, που πιθανώς έχουν την αφετηρία τους στην Ρωσία των αρχών του 20ού αιώνα. Παρουσιάζουν ένα σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους σιωνιστές Εβραίους. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1903 και ο συντάκτης τους είναι άγνωστος.
Τα κείμενα αυτά έχουν γίνει διάσημα μετά την Ρωσική Επανάσταση του 1905 και την Μπολσεβίκικη Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917, όταν έγινε δημοφιλής η ιδέα ότι «ο Μπολσεβικισμός ήταν μια συνωμοσία για παγκόσμια κυριαρχία». Επίσης, η παγκόσμια οικονομική κρίση του 1930 ήταν μία σημαντική εξέλιξη στην ιστορία των Πρωτοκόλλων καθώς πλήθυναν οι οπαδοί των σχετικών θεωριών παρά την έλλειψη πηγών περί της αυθεντικότητάς τους.

Στο Α’ Μέρος της παρουσίασης των Πρωτοκόλλων της Σιών παρουσιάζονται ορισμένα αποσπάσματα από το 1ο και το 2ο Πρωτόκολλο, στα οποία υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και γενικά σε ολόκληρο τον Κόσμο.
Αποσπάσματα από το 1ο Πρωτόκολλο:
«Η πολιτική ελευθερία είναι μια ιδέα και όχι κάτι πραγματικό. Πρέπει να ξέρει κανείς να εφαρμόζει αυτή την ιδέα, όταν έχει ανάγκη να παρασύρει τις λαϊκές μάζες στο κόμμα του, αν φυσικά το κόμμα αυτό έχει βάλει σαν σκοπό να κατασυντρίψει το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία.»
«Αν ένα κράτος εξαντλείται με διαμάχες και πολιτικές ταραχές ή με εμφύλιες έριδες, πέφτει στο έλεος των εχθρών και μπορεί να θεωρείται ως αμετάκλητα χαμένο. Τότε είναι εύκολο να τεθεί υπό την εξουσία μας. Η κυριαρχία του κεφαλαίου, το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας, είναι γι’ αυτό το κράτος σαν μια σανίδα σωτηρίας στην οποία εξαναγκάζεται θέλοντας και μη, να στηριχτεί για να μην καταποντιστεί.»
«Οι χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν με τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε με τις κλασικές σπουδές και την άκαιρη ακολασία, στην οποία την έχουν ωθήσει οι πράκτορές μας  – οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων – οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεων των χριστιανών. Στο αριθμό αυτών των τελευταίων είναι σωστό να προσθέσουμε και τις λεγόμενες ‘‘κοσμικές γυναίκες’’ που με τη θέλησή τους μιμούνται τις ακολασίες τους και τις ιδιοπάθειές τους.»
«Εμείς είμαστε εκείνοι που πρώτοι έχουμε δώσει στο λαό το σύνθημα ‘‘Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα’’, λέξεις επαναλαμβανόμενες τόσες φορές από ανόητους παπαγάλους, τους οποίους με αυτό το δέλεαρ τους χρησιμοποιούμε για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία.»
Αποσπάσματα από το 2ο Πρωτόκολλο:
«Αυτοί που διοικούν προέρχονται από το λαό αλλά εξουσιοδοτημένοι από εμάς ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δεν είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας. Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν πιόνια στο παιχνίδι μας, στα χέρια των σοφών και ευφυών συμβούλων μας, των ειδικών μας, που ανατράφηκαν από την παιδική τους ηλικία με το σκοπό να κατευθύνουν τις υποθέσεις ολόκληρου του κόσμου. Γνωρίζετε ότι οι ειδικοί μας έχουν αντλήσει τις αναγκαίες για τη διοίκηση πληροφορίες από τα πολιτικά σχέδιά μας, από την ιστορική εμπειρία και από τη μελέτη όλων των αξιοσημείωτων γεγονότων.»
«Τα νέα κράτη έχουν στα χέρια τους μια μεγάλη δημιουργική δύναμη: τον Τύπο.
Ο προορισμός του Τύπου είναι να υποδεικνύει τις δήθεν απαραίτητες απαιτήσεις, να κάνει γνωστά τα παράπονα του λαού, να δημιουργεί δυσαρεστημένους, να δίνει σ’ αυτούς φωνή.
Ο Τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα κράτη δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη αυτή η οποία ως εκ τούτου έπεσε στα χέρια μας. Χάρη σ’ αυτή πετύχαμε να επηρεάζουμε πολλές καταστάσεις, μένοντας συγχρόνως αφανείς. Χάρη σ’ αυτή έχουμε συσσωρεύσει στα χέρια μας το χρυσάφι, παρ’ όλους τους ποταμούς αιμάτων και δακρύων μέσα στους οποίους το καταφέραμε. Αναγκαστήκαμε όμως να θυσιάσουμε πολλούς από τους δικούς μας.»
Τα παραπάνω κείμενα γράφτηκαν πριν από 120 και πλέον χρόνια. Πρόκειται για παγκόσμια συνομωσία, για προφητεία ή για απίστευτες συμπτώσεις; Αφήνουμε το ερώτημα στην κρίση των αναγνωστών μας.
ΙΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π