Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Υπόθεση Πανόρμου - Δικαίωση για τους Έλληνες !


Δικαιώθηκαν οι 12 Έλληνες ανήλικοι που τους είχαν εμπλέξει αναίτια σε συμπλοκές στην Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους το 2010 .Τότε όλο το πολιτικό διεφθαρμένο κατεστημένο έψαχνε ακόμα έναν αποδιοπομπαίο τράγο για να διασύρει ολόκληρη την κίνηση Ελλήνων πολιτών που ξαφνικά άρχισε να φουντώνει και να αντιτίθεται στον εποικισμό της Ελλάδος από ισλαμικούς λαθρομετανάστες αλλά και βαλκάνιους εγκληματίες με εκείνες τις κατάπτυστες διατάξεις του νομοσχεδίου που έβαζε από το παράθυρο μοιράζοντας ιθαγένειες στους αλλοδαπούς ψηφοφόρους της αριστεράς .

Μάλιστα είχαν βγει όλα τα εγκάθετα κανάλια και όλοι οι αριστεροί ακριβοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι και παρουσίασαν τα αγανακτισμένα αυτά παιδιά των «Αυτόνομων» και τους κατοίκους των Αμπελοκήπων ως εγκληματίες και ρατσιστές γιατί αντέδρασαν στην προκλητική εκδήλωση των αναρχικών αποβλήτων κατά την οποία προκαλείτο το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών με συνθήματα όπως: «Έλληνες είστε και φαίνεστε». Τα δε αναρχικά απόβλητα και ακροαριστερούς ως αντιρατσιστές και ως ανθρωπιστές ! Και παρά τις  δολοφονικές  επιθέσεις με ρόπαλα κατά των διαμαρτυρομένων κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά ούτε ένας δεν προσήχθη στην δικαιοσύνη .

Έτσι στα δελτία παραπληροφόρησης στοιχειοθετήθηκαν και οι «κατηγορίες» Οι αυτόκλητοι εισαγγελείς των τηλεοπτικών ΜΜΕ είχαν βγάλει και την ετυμηγορία !
Οι ψευδομαρτυρίες πήγαιναν και ερχόντουσαν υιοθετώντας την εκδοχή των γεγονότων που δημοσίευε το παρακρατικό indymedia .
Το κακό όμως έγινε παρά την δικαίωση των από την δικαιοσύνη των ανηλίκων  που κατηγορούνταν για το αδίκημα της διατάραξης κοινής ειρήνης και δικάζονταν με τον περίφημο κουκουλονόμο .Οικογένειες ταλαιπωρήθηκαν  οικονομικά αλλά και ψυχολογικά από τις παρενέργειες αυτών των αναίτιων και στημένων συλλήψεων.
Το σύστημα έστειλε μηνύματα με αποδέκτες .Μόνο που ο φάκελος με τα μηνύματα τώρα γράφει : επιστροφή στον Αποστολέα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π