Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η Εκπαίδευσις των Στελεχών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Ο Κοινός Παρονομαστής μετά από τα δεκάδες αιτήματα που έχει λάβει, για την δημοσίευση Ιδεολογικών κειμένων αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας του Εθνικιστικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να καταθέτει στην νέα γενιά των Εθνικιστών αλλά και σε Έλληνες πατριώτες  κάθε τέτοιο πόνημα .Στην ετικέτα Ιδεολογικά μπορείτε να ανατρέξετε για να τα βρείτε όπως και στα ακόμα επίκαιρα αλλά και προς σύγκριση και μελέτη άρθρα του εθνικιστικού περιοδικού ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ . Σήμερα όμως θα ξεκινήσουμε, βάζοντας μια περιληπτική περιγραφή για την Εκπαίδευση των Στελεχών του Κινήματος  και το πως λειτουργούσαν οι διαδικασίες εκπαίδευσης Σχόλια η ερωτήματα θα απαντώνται έστω και με καθυστέρηση καθώς ο
χρόνος που μας απομένει από την επεξεργασία, δακτυλογράφηση των πρωτότυπων κειμένων είναι λίγος. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας .Η θέληση και η δίψα για γνώση των Νέων Εθνικιστών είναι αυτό που δίνει σε μας δύναμη να μεταφέρουμε τις παρακαταθήκες μας στα δικά σας χέρια.

«  Ο Επαναστάτης, ασυμβίβαστος και ανυποχώρητος, ξέρει να μην αναλώνει τον εαυτό του στην καθημερινότητα, μα να δημιουργεί συνεχώς ΕΣΤΙΕΣ ΑΓΩΝΟΣ και να διαμορφώνει επαναστάτες. » 


                 η εκπαιδεύσις των στελεχών

Ή συγκρότησις, ή διοίκησις καί ή καθοδήγησις των οργανώσεων καί των μελών μας, πρα­γματοποιείται καθ' ολοκληρίαν άπό στελέχη τα όποία δημιουργήθηκαν μέσα άπό τίς εκπαιδευτι­κές διαδικασίες του Κινήματος. Διαδικασίες πού απαιτούν χρόνο, προσπάθεια, επιμονή, γνώσεις καί αντοχή.


  • Η πρώτη εκπαιδευτική βαθμίδα είναι οι Πυρήνες Υποδοχής (Π.Υ.). Στήν διάρκεια λει­τουργίας του Π.Υ. τό Κίνημα με επιχειρήματα γκρεμίζει τόν ψεύτικο κόσμο της παρακμής πού τά καπιταλιστικά καί μαρξιστικά συμφέροντα δημιουργούν στόν νου των νέων ανθρώπων καί στήν θέσι του προβάλλει ενα νέο, ηρωικό, ανθρώπινο κόσμο. Τόν κόσμο του αύριο.

  • Η δεύτερη εκπαιδευτική βαθμίδα είναι οι Πυρήνες Κρούσεως. Έκεί μέσα άπό συνεχή δράσι ή ομάδα καθοδηγήσεως αξιολογεί τά απο­τελέσματα των συνεχών κρούσεων (εξ ού καί ή ονομασία) πού γίνονται πρός τά μέλη των πυρή­νων γιά νά διαπίστωση τήν ύπαρξι ή μή ηγετι­κών προσόντων.

  • Ή όλοκλήρωσις του πρώτου κύκλου τής εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ή Σχολή Στελε­χών.  Η μόρφωσις των στελεχών είναι ολοκλη­ρωμένη καί αναφέρεται σέ μαθήματα Ιδεολο­γίας, Φιλοσοφίας, Οργανώσεως, Διοικήσεως, Πολιτικής Ιστορίας, Πολιτικής καθοδηγήσεως, Μεθόδων εκπαιδεύσεως καί Προπαγάνδας.
Η θεωρητική κατάρτησις πού αποκτούν τά νέα στελέχη, εφαρμόζεται στόν καθημερινό α­γώνα. Αγώνα πού θά μπορούσε νά είναι πολλα­πλά έντονώτερος καί αποτελεσματικότερος αν τά οικονομικά μέσα ήσαν επαρκή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π