Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι Έλληνες Εθνικιστές φυλάττουν Θερμοπύλες..


Για 25 συνεχή χρόνια στεγάζει τους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών σε μια "καυτή" περιοχή κάπου εκεί στα όρια του Δήμου Περιστερίου με την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, κλπ μιλάμε εδώ για το ιστορικό γραφείο που βρίσκεται στην πλατεία Δέγλερη στην οδό Ιδομενέως 2 στον Άγιο Ιερόθεο. 

Τα τοπικά μέλη του ΕΝΕΚ στην δεκαετία του '80-'90 ήταν οι πρώτοι που εγκαινίασαν εκεί τα γραφεία μιας από τις πιο δραστήριες τοπικές οργανώσεις του κινήματος με πλούσια δραστηριότητα και ξεχωριστούς αγωνιστές. Στην συνέχεια στεγάστηκε εκεί η "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" του Κ. Πλεύρη για να εξελιχθεί το ιστορικό αυτό γραφείο στον Πατριωτικό σύλλογο "Θερμοπύλες" με πολυποίκιλη
εθνικοπατριωτική δραστηριότητα και με πανελλαδική εμβέλεια για περίπου 15 χρόνια ! Οφείλουμε εδώ να εξάρουμε τον ανιδιοτελή αγώνα των νέων τότε παιδιών που με το υστέρημά τους και τις προσωπικές τους θυσίες κράτησαν αυτό το γραφείο από το οποίο πέρασαν εκατοντάδες ομιλητές και χιλιάδες επισκέπτες σε εκδηλώσεις, ομιλίες κλπ εθνικού, πατριωτικού επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Βασικός συντελεστής και ψυχή των Θερμοπυλών με μεγάλη καρδιά και γεμάτος ελληνισμό ο συναγωνιστής Σωκράτης Ψαρράς που σε ώρες δύσκολες σήκωσε μαζί με τους συναγωνιστές του ένα πολύ μεγάλο έργο: Τον αγώνα για την διαμόρφωση πατριωτών και εθνικιστών. Ο Κοινός Παρονομαστής τους συγχαίρει!
Οι "Θερμοπύλες" πρόσφατα έκλεισαν τον αγωνιστικό τους κύκλο, το γραφείο όμως αποφάσισαν να το κρατήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου και να συνεχίσουν μέσα από αυτό τούτη την φορά την πολιτική δραστηριότητα διαμορφώνοντας εθνικιστές. 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ιστορικά στελέχη και αγωνιστές του εθνικιστικού και πατριωτικού χώρου παίρνουν την σκυτάλη αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες ! Το γραφείο θα λειτουργήσει σαν Νομαρχιακή Οργάνωση δυτικών προαστίων του Ν. Αττικής.
Τα εγκαίνια έχουν ορισθεί για την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 7 μ.μ. και θα αποτελέσουν πολιτικό γεγονός για την περιοχή. Συναγωνιστές καλό Αγώνα !       

Για τον Κοινό Παρονομαστή
Σπύρος Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π