Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δικαιολογίες....ΤΕΛΟΣ !


Γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των επερχόμενων εκλογών και εν μέσω πολιτικών σκοπιμοτήτων και όχι εθνικής ανησυχίας, αποκαλύπτονται στους «απλούς» και ανυποψίαστους πολίτες ο αντεθνικός ρόλος των κομμάτων του πολιτικού συστήματος. Οι επιλογές τους πιστοποιούν την κύρια ιδιαιτερότητά τους, τον εθνομηδενισμό. Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό το έχουν όλα τα κόμματα που σέρνονται στο άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πολιτικές μαριονέτες που σαν στόχο έχουν πρωτίστως τον αφανισμό του ελληνικού έθνους αλλά και των ευρωπαϊκών. Τα κόμματα αυτά και οι ευκαιριακοί επικεφαλής τους, ηγέτες δεν τους λες, χρησιμοποιούν τον όρο Πατρίδα τακτικά ως γομολάστιχα, για να μπορέσουν να σβήνουν τις καθημερινές προδοσίες τους και τα αντεθνικά ατοπήματά τους. Ας θυμηθούμε ότι για τον ΓΑΠ που παρέδωσε την Ελλάδα στην αγκαλιά της διεθνούς τοκογλυφίας η λέξη πατρίδα ήταν «καραμέλα» στο στόμα του, όχι τυχαία, αλλά ακριβώς γιατί γνωρίζει την σπουδαιότητα της στον συναισθηματισμό του Έλληνα. Με την ίδια συχνότητα το πράττουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας
Και ναι μεν οι δύο πρώτοι είναι ταγμένοι στο μπλοκ του μνημονίου αλλά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο αντιμνημονιακό μπλοκ. Πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές θα ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορεί να υφίσταται αυθεντική αντιμνημονιακή δύναμη αν δεν είναι και ταυτόχρονα πατριωτική. Αυτός είναι και ο λόγος που το κόμμα της αριστεράς και της «προόδου» έχει βαλτώσει δημοσκοπικά, απλά γιατί οι Έλληνες αισθάνονται τον αντιπατριωτισμό που εκπέμπει με τον έναν η τον άλλο τρόπο.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔ 
 βάφτισε τους Σκοπιανούς ..."Μακεδόνες"!
Σήμερα κιόλας η αντιπατριωτική και μνημονιακή Νέα Δημοκρατία μέσω της εκπροσώπου Τύπου της, Άννας Ασημακοπούλου, εκμεταλλευόμενη τις δηλώσεις Στέλιου Κούλογλου:

 «Σας αποκαλώ 'Μακεδονία', όπως ο υπόλοιπος κόσμος» στο σκοπιανό portal Telegraf.mk  θέλοντας να το εκμεταλλευτεί,  εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως «είναι θλιβερό, ένα Ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις, τόσο βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας».

Την προηγούμενη εβδομάδα μόλις, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά του εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς το κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ενόψει των διπλών εκλογών στην ΠΓΔΜ, στις 27 Απριλίου ονοματίζοντας τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα μέλη του κόμματος ως «Μακεδόνες»! Υπενθυμίζεται ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ ανήκουν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, προφανώς για να μην«κακοκαρδίσει» τα «προϊστάμενα κλιμάκια» των Βρυξελλών και του Στρασβούργου. Αυτή η τελευταία ανυπαρξία αντίδρασης δείχνει την πραγματική αντιπατριωτική στάση της ΝΔ την οποία η εκπρόσωπος τύπου κάνει ότι δεν γνωρίζει. Εμείς οι εθνικιστές και παρακολουθούμε και γνωρίζουμε και ενημερώνουμε.


Ο Χουσείν Ζειμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ
Σε πατριωτικό... background 
Θα θυμίσω ότι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον ΣημιτοΠαπανδρεϊκό  Στέλιο Κούλογλου (βλέπετε έπρεπε να γίνει το «άνοιγμα» προς το εθνομηδενιστικό εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ)  συμπεριλαμβάνεται και ο άθεος  Δημήτρης Χριστόπουλος. Δικαίωμά του να είναι άθεος αλλά εκμεταλλευόμενος την θέση του ως επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου επέβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια». Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές το Φεβρουάριο του 2010 στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία» ακριβώς για να θίξει αυτά που αυτός δεν πιστεύει. Φυσικά δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει κάτι το αντίστοιχο με τον Μωάμεθ όπως ΟΛΟΙ οι «προοδευτικοί». Για "άλλα" θρησκεύματα και εκπροσώπους ούτε λόγος... Επίσης ο εν λόγω υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είναι  μέλος του ΚΕΜΟ (Κέντρου Ερεύνης Μειονοτικών Ομάδων) υποστηρικτή των Σκοπίων και των νατοϊκών επεμβάσεων στη Γιουγκοσλαβία. 


Το βιογραφικό του Κρίτωνα Αρσένη
(το παλιό)
Στο ψηφοδέλτιο έχει θέση και το αγαπημένο παιδί του ΓΑΠ, Κρίτωνας Αρσένης, που, όπως δηλώνει στο βιογραφικό του, υπήρξε «ο μόνος μη Τούρκος εργαζόμενος στο υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας» Αυτή η επαγγελματική του δραστηριότητα δεν περιλαμβάνεται στο σημερινό του βιογραφικό το οποίο έχει αλλάξει. Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αρκετοί ακόμα ορκισμένοι αντιεθνικιστές όπως  ο Δημήτρης Παπαδημούλης η Σία Αναγνωστοπούλου υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν, ο Γιάννης Μηλιός. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θα μπορούσαμε να αναφερθούμε αλλά δεν έχει νόημα. Νομίζω ότι η αντιπατριωτική εικόνα είναι δεδομένη. Αν σε αυτή συμπεριλάβουμε και τους βουλευτές του όπως ο Ζειμπέκ τότε μπαίνει και το ..."κάδρο"

Ας δούμε και λίγο τους άλλους που κόπτονται για την...πατρίδα. Για ποια πατρίδα βέβαια δεν μας ξεκαθάρισαν...

Αριστερά από παλαιότερη εκλογική αναμέτρηση αφίσα του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας Ερχαν Ιμάμογλου.Η διαφημιστική αφίσα στην Τουρκική γλώσσα είναι το λιγότερο αφού ο ίδιος δηλώνει Τούρκος, στον λογαριασμό του στο ΦΒ είχε αναρτήσει την τουρκική σημαία, ένα κολάζ από φωτογραφίες του σφαγέα κεμάλ αλλά και φωτογραφία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. 


Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής της Ν.Δ. Φελίνα Καζάκου έχει εντάξει στο συνδυασμό της ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον εκδότη και γενικό διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας των «Γκρίζων Λύκων» «Τζουμχουριέτ» Σεζέρ Ριζά. Πρόκειται για μία εφημερίδα, η οποία υποστηρίζει μανιωδώς, όπως και ο ίδιος ο εκδότης της, την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη λαμβάνοντας κατευθύνσεις από το τουρκικό προξενείο.

Προφανώς το κομματικό στέλεχος της ΝΔ (ήταν δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ Ροδόπης) και υποστηριζόμενη από τον «πατριώτη» Α. Σαμαρά για το Δήμο Κομοτηνής αποδέχεται τις απόψεις του Σεζέρ Ριζά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και τον ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της για να προωθήσει τις απόψεις του.
Ή μάλλον τις θέσεις του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας, που δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο τρόπο να διεισδύσουν στα κοινά, στην Κομοτηνή, από την εκπροσώπηση τους μέσω του Σεζέρ Ριζά στο συνδυασμό της Φελίνας Καζάκου.
Τα πιστεύω του Σεζέρ Ριζά για όποιον δεν κατάλαβε ακόμη περί τίνος πρόκειται αποτυπώνονται και στην φωτογραφία, όπου ποζάρει με την οικογένεια του ντυμένος ως σφαγέας Σουλειμάν.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό της ΝΔ και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Χασάν Χασάν  επισκέφτηκε τα γραφεία του “τουρκικού” κόμματος DEB συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία» ! Πως είπατε κυρία Αποστολοπούλου;;;




Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο κ. Χατζηοσμάν μαζί με τον άλλο για χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ,τον κ. Μάταντζη, χαιρετούν με σεβασμό τον τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου. Όταν εμείς οι εθνικιστές διαδηλώναμε αντιδρώντας για την επίσκεψη Νταβούτογλου αυτοί και οι συνοδοιπόροι τους τον καμαρώνανε και του έστρωναν κόκκινα χαλιά..


Ο Χατζηοσμάν με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν 


Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες ακόμα αλλά και ονόματα και γεγονότα που αποκαλύπτουν και τεκμηριώνουν παράλληλα πως τα κόμματα που επιλέγονται από τους Έλληνες να τους εκπροσωπούν, όχι μόνο κακό κάνουν στους ίδιους τους Έλληνες, αλλά εξυπηρετούν μέσω των προσώπων που επιλέγουν να τοποθετήσουν, ανθελληνικές πολιτικές, σκοτεινά κέντρα και χώρες ξένες και εχθρικές προς την Ελλάδα και τα εθνικά συμφέροντα. Τελειωμό δεν έχουν οι Κούλογλοι οι Χριστόπουλοι και όλο το ανθελληνικό συναπάντημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι αναγκαιότητα οι άνθρωποι που θα επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσουν οπουδήποτε εν όψι των εκλογών που έρχονται σε λίγες μέρες, να αγαπάνε αυτή την χώρα, αυτό το έθνος, τον πολιτισμό του αλλά και τον ελληνισμό. Πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ψυχή από αγωγή αλλά και από καταγωγή. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και η άγνοια μετά από αυτά που ζούμε δεν συγχωρείται. Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ   



    






  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π