Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το ΟΧΙ θεμελιώνει ένα ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΟ.


Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου από μόνο του, είναι μία "δημοκρατική" υπεκφυγή, ένα "στρίβειν δια του αρραβώνος", αφού οι συριζαίοι είχαν πρόσφατη εντολή και μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν (λέτε να μην εύρισκαν τα κατάλληλα επιχειρήματα; -ή αν όχι θα τους πολυέννοιαζε;-). Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι: 

1. Η έμπρακτη δήλωση και στάση ευθείας αντιθέσεως των Ελλήνων στην ευρωκατοχή, την εξαθλίωση, το ξεπούλημα και τον διασυρμό, παρά τον τρομοπόλεμο των βρωμοΜΜΕ και των πουλημένων "αντιπολιτευτικών" κομμάτων. 


2. Εμπρός σε ένα ισχυρό ΟΧΙ ίσως αναθεωρήσουν την στάση τους οι ντόπιοι ευρωλάγνοι νενέκοι, αν και πιστευω ότι για τους περισσότερους η προδοσία είναι πια ότι είναι το ανθρώπινο αίμα για τα βαμπίρ. 

3. Ενα ισχυρό ΟΧΙ δίνει ένα καλό μήνυμα στα ψοφοδεή γυαλιστερά ανθρωπάρια των "θεσμών" που με την απύθμενη κακία της φυσικής τους μειονεξίας, εκβιάζουν και καταδικάζουν σε αργό θάνατο μία χώρα και ένα λαό, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών τους. 

4. και σπουδαιότερο, ένα ισχυρό και ισχυρά πολωμένο ΟΧΙ, θα γεφυρώσει τα αναχρονιστικά και αστεία πολλές φορές εμφυλιοπολεμικά χάσματα και θα δημιουργήσει επιτέλους τον ενωμένο πολιτικό πόλο των ελληνοφρόνων πατριωτών (δεξιών και αριστερών) που πριν από τις κομματικές εντάξεις και τις βαθιές μερικές φορές ιδεολογικές διαφορές, τοποθετούν την αδήριτη ανάγκη αντιμετωπίσεως της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας του εθνομηδενισμού, της εξαθλιώσεως και του ισοπεδωτισμού, υπερασπιζόμενοι τον λαό μας και όχι τους αντιπάλους του μέσα από νεφελώδη διεθνιστικά κάποτε, παγκοσμιοποιητικά σήμερα ιδεολογήματα.

Ήρθε ο καιρός να αναδυθεί το Κίνημα που σιγοκαίει χρόνια μέσα στους ενδόμυχους θύλακες της λαϊκής οργής, ώστε να αναπτυχθεί σε ένα γνήσιο ακομμάτιστο εθνικό μέτωπο υπεράνω -ισμών και εντάξεων, ώστε η Πατρίδα να λάβει επιτέλους την πρωτεύουσα και κυρίαρχη θέση στην σκακιέρα του πολιτικού γίγνεσθαι.

Κώστας Καρδαράς 
Ιατρός

2 σχόλια:

  1. Συμπατριώτες, δε χρειάζονται πολλά λόγια. Ούτε περιττές δημοσιεύσεις.
    Αναρτήστε, όσο πιο εμφατικά μπορείτε, ει δυνατόν καθημερινώς, τον αφόρισμο του μεγάλου Ζακυνθίου:
    Όσοι το χάλκεον χέρι
    βαρύ του φόβου αισθάνονται,
    ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
    θέλει αρετήν και τόλμην
    η ελευθερία.
    Υ.Γ. Και κρατήστε και καμιά κατοστή ευρώ καβάντζα, για το εισητήριο του Φοίβου Ιωσήφ προς Γερμανία, ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει αδιατάρακτος τα αγαθά του.. καπιταλισμού. (Μόνο που θα εκπλαγεί δυσάρεστα από την υψηλότατη φορολογία και την πανταχού παρουσία του κοινωνικού κράτους-του οποίου, άραγε, ποιος να έθεσε τα θεμέλια, ε;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο δεν απηχεί μία ανάγκη για πολυλογία. Είναι μία απλή καταγραφή σκέψεων που απλώς επισημαίνει μία -όχι παράπλευρη- συνέπεια ενός ισχυρού ΟΧΙ που δυνητικά περιλαμβάνει το πολιτικό όραμα των ελλήνων εθνικιστών, για παλλαϊκό εθνικό πολιτικό αγώνα πέρα και πάνω από "δεξιά" και "αριστερά". Αλλά όμως σκέψου ένα λαό που υφίσταται συνεχώς την τρομοκρατία των πληρωμένων του ΝΑΙ και ψάχνει τόπους, εστίες και επιχειρήματα να ενισχύσουν την πίστη του στην Πατρίδα και την αξιοπρέπειά της. Οι στίχοι αυτοί του Κάλβου καθορίζουν την πολιτική στάση των εθνικιστών 40 χρόνια τώρα και τους γνωρίζουμε καλά αφού έχουν πια γίνει καθημερινό μας βίωμα. Όσο για τον Φοίβο Ιωσήφ (με τις τελευταίες θέσεις του οποίου διαφωνώ όπως και συ) αν και δεν ανήκω στους διαχειριστές του ιστοτόπου, απ' όσο γνωρίζω οι απόψεις κάθε άρθρου αντανακλούν τις απόψεις του ιδίου και όχι των διαχειριστών ή του ιστοτόπου. Περαιτέρω νομίζω ότι είναι καθήκον των διαχειριστών -αν θέλουν- να απαντήσουν. Πιστεύοντας ότι ένα ισχυρό ΟΧΙ θα πρέπει να αποτελέσει το σημείο συσπειρώσεως των πάσης αποχρώσεως ελλήνων πατριωτών για την δημιουργία ενός ενιαίου ισχυρού εθνικού μετώπου, τιμώ και χαιρετώ τον εν δυνάμει μελλοντικό μου συναγωνιστή, στο νέο πεδίο αγώνος που οι έλληνες πατριώτες και πολύ περισσότερο οι εθνικιστές, οφείλουμε να αναπτυχθούμε.
      Κώστας Καρδαράς

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π