Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Το ΟΧΙ γεφυρώνοντας τους τεχνητούς διχασμούς συγκροτεί ένα Ενιαίο Εθνικό Μέτωπο. (μερικές επισημάνσεις)


Με αφορμή τις παρατηρήσεις φίλων στη δημοσίευση των συλλογισμών μου με μορφή αρθριδίου  στον «ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ» (ΕΔΩ) θεωρώ υποχρέωση μου να καταθέσω κάποιες σχετικές μου απόψεις:

1.       Η "δεξιά" και η "αριστερά" με την μορφή του ψυχροπολεμικού διχαστικού προτύπου, αποτελεί τεχνητό πολιτικό διαχωρισμό, πολιτικά παρωχημένο πλέον, που συντηρείται και χρησιμοποιείται για λόγους διχασμού του λαού και "μαντρώματος" των οπαδών των κομματικών κοπαδιών ένθεν και ένθεν. Το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα αν και παλαιότερα συνέπλευσε πολιτικά με την εθνικής προθήκης τότε «δεξιά», υπηρετώντας το εθνικό συμφέρον, σήμερα έχει ξεκάθαρα ταχθεί εναντίον και υπεράνω αυτού του τεχνητού διαχωρισμού. Μια σειρά άρθρων σηματοδοτούν τις θέσεις αυτές του εθνικιστικού κινήματος και κατ' επέκταση των ελλήνων πατριωτών. Παραπέμπω σε ένα παλιό σχετικό άρθρο μου που ξεκαθαρίζει αρκετά αυτές τις θέσεις: (πατήστε ΕΔΩ) Υπάρχει επιπλέον, πλειάδα ιδεολογικών καταθέσεων συναγωνιστὠν με την ίδια κεντρική άποψη.


2.       Η σύγχρονη «ροζ» αριστερά έχει εγκολπωθεί ολόκληρη την πολιτική ατζέντα των νεοφιλελεύθερων.  Πολιτικές οι πρακτικές όπως της λαθρομετανάστευσης, της πολιτιστική ισοπέδωσης και της προωθήσεως του πολυπολιτισμικού – απολιτισμικού προτύπου, του εθνομηδενισμού, της ισοπεδώσεως των κοινωνικών θεσμών και προτύπων με την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, των γελοίων γάμων τους και άλλων διαστροφών, της ηθικοποιήσεως – νομιμοποιήσεως των ναρκωτικών, του ισοπεδωτισμού με την παθολογική εμμονή σε δήθεν δημοκρατικές ισοπεδωτικές προσεγγίσεις. Αυτό δεν είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα μόνο αλλά πρόκειται για πάγια γενικευμένη θέση της νέας αριστεράς διεθνώς (πρόχειρα ανασύρω τις σχετικές επισημάνσεις του Αλεξάντρ Ντούγκιν "Τέταρτη Ιδεολογία –Κεφάλαιο 8") κάτι βέβαια που κάνει προφανές ακόμα και η κριτική παρατήρηση των πολιτικών δρώμενων .
Επομένως οι πάσης αποχρώσεως και «ιδεολογικής» προφάσεως κομματικοί σχηματισμοί (δηλαδή εξ ορισμού οι ενώσεις πολιτών κοινών συμφερόντων) ακολουθούν με την σταθερή προσήλωση παρόμοιες πολιτικές ατζέντες (ναρκωτικά, λαθρομετανάστες, "αντιρατσισμός", πολιτιστική ισοπέδωση, εθνομηδενισμός και εθνική μειοδοσία).

Δηλαδή στην ουσία, δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους τουλάχιστον σε όσα μας αφορούν εδώ, εκτός της διχαστικά συντηρούμενης σημειολογικής αντιπαλότητος". Και εδώ η κριτική παρατήρηση της πολιτικής τους πρακτικής αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

 Όταν γράφουμε για συγκρότηση του εθνικού κινήματος σε ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο, σαν πρώτη ύλη εννοούμε όχι φυσικά τα συστημικά "δεξιοαριστερά" κόμματα ούτε τα εξαρτημένα τους κοπρόσκυλα αλλά τους οπαδούς και ψηφοφόρους τους Έλληνες στο γονιδίωμα και τις καταβολές τους που θα διαπιστώσουν επιτέλους ότι η ύψιστη αρχή της προτάξεως σε κάθε πολιτική του εθνικού συμφέροντος, δεν περνάει μέσα από τις κομματικές συμμορίες αλλά μπορεί άριστα και πρέπει να εξυπηρετηθεί από την συλλογική δράση των ελλήνων πολιτών όταν ανακαλύψουν και δώσουν προτεραιότητα όχι όσων μας χωρίζουν αλλά αυτών που μας ενώνουν και όταν προτάξουμε των όσων "χρωστάμε" στους ξένους τοκογλύφους, τα όσα χρωστάμε στους αγέννητους και τους νεκρούς μας.

Κώστας Καρδαράς
Ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π