Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Την Πέμπτη, η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Ιπποκράτη Δάκογλου


Από σεβασμό προς όλους εσάς, τους 5.000 περίπου Έλληνες που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους επισκεπτόμενοι την σελίδα της Ενημέρωσης Πελοποννήσου ή το προσωπικό μου προφίλ στο F.B., νοιώθω την υποχρέωση να σας πληροφορήσω ότι η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2015, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στις 3.30 μμ.
Η εκκλησία βρίσκεται στην 5η στάση Χολαργού. Όποιος θελήσει να την παρακολουθήσει προσερχόμενος με το Μετρό, θα πρέπει να κατέβει στην στάση Χολαργός. 

Η ταφή της σωρού του Ιπποκράτη Δάκογλου θα γίνει, ευθύς αμέσως,στο κοιμητήριο του Χολαργού. Είναι, ακριβώς πάνω από την είσοδο/έξοδο της Αττικής Οδού για/από Παπάγου (οδός Αναστάσεως).
Με ευγνωμοσύνη για τα όσα γράψατε για τον πατέρα μου και με την προτροπή να διαβάσετε τα βιβλία του σπουδαίου αυτού Έλληνα και Πυθαγόρειου ερευνητή, εύχομαι να τον θυμόμαστε και να μεταφέρουμε «ες αεί», τα όσα προσπάθησε να μας καταστήσει γνωστά.
Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου


1 σχόλιο:

  1. Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΝΕΙΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π