Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το χαφιεδότσουρμο των Εξουσιαστών και οι αληθινοί αντιεξουσιαστές


γράφει ο Α. Δημητρίου
Όποιος νοήμων άνθρωπος έβλεπε αυτή την φωτογραφία αριστερά και το βίντεο που δείχνει έξι (6) άτομα να χτυπάνε έναν με στυλιάρια στο κεφάλι και στο σώμα, θα περίμενε από την αστυνομία να προχωρήσει άμεσα στην σύλληψη τους και την δικαιοσύνη να τους απαγγέλλει κατηγορίες για απόπειρα φόνου με δόλο και μάλιστα εκ προμελέτης. Αυτό όμως θα συνέβαινε σε κράτος δικαίου. Αντί αυτού όμως πληροφορηθήκαμε πως οι εν λόγω δράστες όχι μόνο δεν συνελήφθησαν για την ειδεχθή πράξη τους, όχι μόνο δεν τους παρέπεμψαν με τον νόμο για την κουκούλα αλλά η αστυνομία τους προστάτευσε αφού μπροστά τους έγιναν όλα αυτά κάτι που φαίνεται στα βίντεο. Δεν μας προκάλεσε καμία έκπληξη ότι αντί να συλληφθούν οι εγκληματίες συνελήφθη το θύμα της επίθεσης!


Με πούλμαν νοικιασμένο πήγαν οι εξουσιαστές στο
Ωραιόκαστρο. Πληρώνει το σύστημα. Και παρήγγειλε
ο εισαγγελέας των εντοπισμό των δραστών!!
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης κρατείται ένας 25χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, με αφορμή την φοίτηση παιδιών "προσφύγων".
Ο νεαρός, που φέρεται ότι συμμετείχε στη διαμαρτυρία της «Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου», συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας ζήτησε να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία όσοι συμμετείχαν σε αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, ενώ παρήγγειλε -επίσης- επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα αδικήματα της παράνομης βίας και των σωματικών βλαβών, ζητώντας να εντοπιστούν οι δράστες.

Είναι απολύτως σίγουρο πως κανένας από αυτούς δεν θα συλληφθεί, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια τώρα,  στέλνοντας το μήνυμα του εκφοβισμού σε αυτούς που αντιστέκονται. Ακόμα το έγκλημα της Μαρφίν παραμένει ατιμώρητο. Είναι αυτοί που λειτουργούν ως πραιτωριανοί του πολιτικού συστήματος. Είναι τα καλολαδωμένα ανθρωπάκια που έχουν αναλάβει εργολαβία να χτυπούν να τρομοκρατούν όσους πηγαίνουν ενάντια ή έχουν αντίθετες απόψεις. 


Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να διαλύουν διαδηλώσεις και λαικές συγκεντρώσεις για να μπορεί το σύστημα να επιβάλλει τα χαράτσια, και τα αντιανθρώπινα και αντεθνικά μέτρα και να σκλαβώσει τον ίδιο τον άνθρωπο και να τον μετατρέψει σε ένα αυτοματοποιημένο ον που θα δουλεύει και θα καταναλώνει.  

 
Είναι το μακρύ χέρι του βρώμικου συστήματος που ενώ αυτοπροσδιορίζονται ¨αντιεξουσιαστές" είναι οι βασικοί συνεργάτες της εξουσίας εφ όσον υποστηρίζουν και στηρίζουν με τις πράξεις τους το κρατικό πρόγραμμα είτε του εποικισμού της Ελλάδος με μουσουλμάνους, είτε την επιβολή μέτρων, είτε τον εθνομηδενισμό της καταστροφή και την ισοπέδωση της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού. Οι εν λόγω (αντι)εξουσιαστές, αντι(φα) ανταρσυα και λοιπές ταμπέλες, επιχορηγούνται και μισθώνονται από το σύστημα. Αυτό τους ζει. Αυτό τους τρέφει. Σε μια έρευνα σύντομη που κάναμε στους δρόμους της Αθήνας φωτογραφίσαμε σε μια ημέρα! αφίσες και φειβολάν που χρειάζονται πολλά χρήματα για να τυπωθούν. Εκατομμύρια διατίθενται για τους επαγγελματίες προβοκάτορες για το χαφιεδότσουρμο του συστήματος. Στην διάθεσή τους όλα τα μέσα προκειμένου να αλωθεί η πατρίδα μας.  Οι πραγματικοί αντιεξουσιαστές είναι οι εθνικιστές. Αντίθετοι στην εξουσία του κράτους, ενός κράτους που θέλει τον αφανισμό του έθνους. 





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π