Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας θα φύγει … όταν αυτός θέλει!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η μεγαλύτερη νίκη των κομμουνιστών και της αριστεράς, στην Ελλάδα, ήταν ο ιδεολογικός αφοπλισμός της κοινωνίας. Την κέρδισαν χωρίς καν να δώσουν μάχη. Έκαναν απλώς μια τακτικίστικη συμφωνία (το 1974) παραχωρώντας προσωπική πολιτική αμνηστία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Να το επαναλάβω με άλλα λόγια, «παραχωρώντας ιστορική αμνήστευση των πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και εθνικών εγκλημάτων» του Κωνσταντίνου Καραμανλή και όχι των πολιτικών παρατάξεων, όπου ο ίδιος έπαιξε κορυφαίο ρόλο (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ) ή δημιούργησε εξ αρχής (ΕΡΕ και Νέα Δημοκρατία).
Η παράδοση του πεδίου της πολιτιστικής κυριαρχίας στο ΚΚΕ και η καταδίωξη, συγχρόνως, κάθε διανοητή που είχε πατριωτική αφετηρία σκέψης ή έργο εμπνευσμένο από τις ιστορικές μας προσωπικότητες και τις παραδοσιακές αξίες του Λαού και του Έθνους των Ελλήνων, οδήγησε σε ιδεολογική στρέβλωση την κοινωνία.

Σήμερα, δεκάδες χρόνια μετά, οι διάδοχοί του συνεχίζουν στα ίδια χνάρια.Η ιδεολογική απονεύρωση της κοινωνίας έγινε και επίσημη ιδεολογία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η λέξεις Πατρίδα και Έθνος προφέρονται με πολύ μεγάλη δυσκολία από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της και ο Πατριωτισμός εγκρίνεται μόνον αν είναι «ορθός», δηλαδή αν στοχεύει αποκλειστικά στην παραμονή μας «στον σκληρό πυρήνα της μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειας». Μιας οικογένειας που μας οδήγησε να στέλνουμε κατακτητικό Στρατό ξηράς στην Σερβία (που την υπέταξαν), Ναυτικό στην Λιβύη (που την διέλυσαν), Μηχανικό στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ (που τα κατέστρεψαν). Της οικογένειας «των εταίρων μας» που ρίχνουν ή προωθούν πρωθυπουργούς. Που επιβάλλουν τη νομιμοποίηση της παράνομης εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών στην χώρα μας (από 92 διαφορετικές χώρες έχουν καταμετρηθεί). Οικογένειας που επιβάλλει νόμους με τους οποίους παραπέμπονται Μητροπολίτες γιατί δηλώνουν αυτά που η Ορθοδοξία πρεσβεύει (ότι δηλαδή ο γάμος ομοφυλόφιλων είναι παρά φύση) ή μας κλέβει τη νεολαία και μας απομακρύνει από τη διαχείριση του τραπεζικού συστήματος και των ενεργειακών μας πόρων.

Αυτή ακριβώς η ιδεολογική λοβοτομή της κοινωνίας, επιτρέπει σε ανθρώπους σαν τον Φίλη, την Φωτίου, την Τασία ή τον Καρανίκα, να μας εξουσιάζουν και σε ανθρώπους σαν τον Καμμένο να στηρίζουν πολιτικές που επιβάλλουν «Διαγραφή της Ιστορικής Μνήμης».
Επιτρέπει σε μια χούντα αναθεωρητών (κομμουνιστικής παιδείας) και συμφεροντολόγων (αστικής ανατροφής) να συνυπάρχουν (για όσο ακόμη θα διευκολύνουν το σύστημα της πολιτικής ορθότητας) παραμένοντας στην εξουσία, έναντι οιαδήποτε θυσίας …του Λαού των Ελλήνων, της Ιστορίας των Ελλήνων και της Προοπτικής των Ελλήνων.
Και θα παραμένουν μέχρις ότου οι «δεξιούληδες» της Νέας Δημοκρατίας, οι «δημοκρατούληδες» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι «εθνικιστούληδες» της Χρυσής Αυγής κατανοήσουν ότι, απέναντί τους δεν έχουν ένα αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα.
Η ομάδα των οπορτουνουνιστών κομμουνιστών που συνασπισμένοι με τους κομφορμιστές της δεξιάς, κυβερνούν τη χώρα, δεν αντιμετωπίζεται «με συμφωνίες αλήθειας» (Νέα Δημοκρατία) ή με συμπράξεις χρεωκοπημένων στελεχών (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ). Γι’ αυτό και η πρωτοβουλία των κινήσεων παραμένει ακόμη στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.


(Δημοσιεύθηκε στην έντυπη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις 17-2-2017)

σημ. Κοινού Παρονομαστή
Επιλέξαμε την αφίσα της Εθνικιστικής Νεολαίας Ελλάδος να πλαισιώσει το άρθρο του συν. Δάκογλου και ιστορικού αρχηγού του ΕΝ.Ε.Κ. 
Τυπώθηκε γύρω στο 1986, μετά από δώδεκα χρόνια διώξεων εθνικιστών αλλά και πατριωτών και κολλήθηκε σε όλη την Ελλάδα. Ήμασταν οι μόνοι που τολμήσαμε να καταγγείλουμε δημόσια τον βρώμικο ρόλο του ψευτοεθνάρχη, την προδοσία του για την Κύπρο μας, την νομιμοποίηση των κομμουνιστών που είχαν αιματοκυλήσει την Ελλάδα, προβλέποντας παράλληλα και με άρθρα σε εφημερίδες μας, εκδηλώσεις, ομιλίες, διαδηλώσεις το τραγικό αύριο, που ετοίμαζε για την πατρίδα μας μέσω και της ένταξής μας στην ΕΟΚ όπως γράφαμε και στην αφίσα προφητικά για το ξεπούλημα της Ελλάδος. Κωμικοτραγικό.. τον είχαμε επικηρύξει με 1 ECU (euro)  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π