Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Γράμμος Βίτσι 63 Χρόνια από την ΝΙΚΗ των Ελλήνων επί των Κομμουνιστών - Ο Κοινός Παρονομαστής ήταν εκεί -Βίντεο και Φωτογραφίες από την εκδήλωση .


Παρευρεθήκαμε σήμερα στο χωριό Βρούμπιανη για να τιμήσουμε τους πεσόντες του Γράμμου αλλά και τα 63 χρόνια από την ΝΙΚΗ των Ελλήνων επί των Κομμουνιστών.
Τιμήθηκε η μνήμη των χιλιάδων νεκρών αξιωματικών και οπλιτών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των πολιτών, που έδωσαν την ζωή τους, για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την ελευθερία της Πατρίδος, από την κομμουνιστική ανταρσία.
Μεγάλη προσέλευση και απήχηση σε νέους και μεγαλύτερους, γεγονός πολύ ελπιδοφόρο για τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε σήμερα.

Αρχικά, έλαβε χώρα μνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ακολούθησαν δυναμικές ομιλίες εις μνήμην των πεσόντων. Σήμα κατατεθέν αποτελεί μία από τις ομιλίες, αυτή του Μητροπολίτη Κονίτσης κυρ Ανδρέα, ο λόγος του πύρινος, δυναμικός και επαναστατικός.  Καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος και φυσικά ήχησε τόσο δυνατά στις καρδιές μας, αφυπνίζοντας κάθε ελληνική ψυχή.. Τέλος, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ψαλμός του εθνικού ύμνου.
Χρόνια πολλά και αγωνιστικά!
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π