Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα - του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου




Πριν από λίγα χρόνια  είχαμε γράψει στον «ΕΚ» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες  στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η Ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά σία δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με... Εβραίους.

Όταν η χώρα το 2009 οδηγήθηκε στην κρίση και λίγο αργότερα στα μνημόνια και στα μεσοπρόθεσμα, πρώτοι απ' όλους γράψαμε για τις σχέσεις του
Γιωργάκη με τους αμερικανοεβραίους της Goldman Sachs. Αναλύσαμε επίσης τον ρόλο των διαφόρων κερδοσκοπικών funds στην χρεοκοπία της χώρας, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους Εβραίοι, στην πλειοψηφία τους, κυριαρχούν σε αυτά. Τότε, πολλοί άρχισαν να ψελλίζουν για τους Εβραίους, ότι ίσως είχαμε δίκαιο και αρκετοί άλλοι έσπευσαν να μας αντιγράψουν, απλά, γιατί το θέμα πουλούσε.

Με το ξεκίνημα του φλερτ με το κράτος (ο Γιαχβέ να το κάνει) του Ισραήλ, δήθεν για αμυντική προστασία έναντι της Τουρκίας, η εφημερίδα αυτή εξαρχής μίλησε για στημένο καυγά Τουρκίας - Ισραήλ που στόχο έχει τα πετρέλαια του Αιγαίου. Σήμερα στη Συρία, οι δύο εχθροί συντονίζουν τις προσπάθειες τους κατά του Ασαντ και η ΑΟΖ της Ελλάδας δεν ανακηρύχτηκε ποτέ, παρόλες τις «πλάτες» που υποτίθεται ότι θα είχαμε. Το μόνο που μας έμεινε, είναι οι διάφορες ισραηλινές εταιρείες που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς ξεπουλήματος και οι κάλυκες από τις κοινές ασκήσεις με την αεροπορία του Ισραήλ.

Ακόμα και στο μεταναστευτικό εξηγούσαμε ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από διάφορα αντιρατσιστικά κινήματα. ΜΚΟ που προωθούν τους λαθραίους και γενικότερα, πίσω από τη σκέψη και την έμπνευση των πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Αντίθετα, ως «φυσικούς συμμάχους» μας τους παρουσίαζαν διάφοροι νεο-δεξιοί, οι οποίοι ανακάλυψαν στις εβραϊκές κοινότητες τη σωτηρία από τους μουσουλμάνους μετανάστες. Προχθές βέβαια, ο Σόρος, μας είπε πόσο μας αγαπάει και γι' αυτό θα φροντίσει να σπιτώσει και να ταΐσει τους λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και αυτό επειδή δεν θέλει να επιβαρυνθούμε εμείς τα έξοδα της εδώ φιλοξενίας τους. Τι ωραίος κόσμος, φτιαγμένος στα μέτρα και στα σταθμά που καθορίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Εννοείται βέβαια πώς όλοι οι Εβραίοι δεν ξυπνούν το πρωί και το πρώτο που σκέπτονται είναι το πώς θα εκμεταλλευτούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όμως, σε πολλές καταστάσεις, οι οποίες απεργάζονται συμφέροντα αντίθετα στον Ελληνισμό, πλειοψηφούν Εβραίοι. Στους τοκογλύφους, στα funds, στους αντιρατσιστές, στους ανθρωπιστές και πολλούς άλλους -ιστές. Εξ' άλλου, ο Μπένυ Βενιζέλος ήταν αυτός που που ξέφυγε ότι στην λίστα Λαγκόρντ, πρώτοι απ' όλους φιγουράρουν Εβραίοι επιχειρηματίες. Και ο Σόρος, τυχαία κι αυτός, παραμονές κρίσιμων αποφάσεων σχετικά με το μέλλον της δημόσιας περιουσίας, σκέφτηκε να δημιουργήσει "φιλανθρωπικό" ταμείο για επενδύσεις στην Ελλάδα. Το ίδιο τυχαία και ο ορυκτός πλούτος της χώρας, υπόγειος και υποθαλάσσιος, ανακαλύφθηκε μετά την κρίση και επίσης τυχαία σε όλους τους διαγωνισμούς και τις κοινοπραξίες ενδιαφερομένων εταιρειών, φιγουράρουν εταιρείες ισραηλιτικών συμφερόντων.

Μα οι Εβραίοι φταίνε για όλα, θα αναρωτηθεί κανείς; Αυτοί φταίνε για την ανικανότητα των κυβερνήσεων, κι λάθη της οικονομικής πολιτικής, τον υπέρμετρο δανεισμό, τη διόγκωση ενός κυματικού δημοσίου, την είσοδο εκατομμυρίων μεταναστών, τον υπερκαταναλωτικό των Ελλήνων, την ανεξέλεγκτη λειτουργία των τραπεζών, την κατάπτωση των ηθών; Σίγουρο πάντως γνωρίζουν πως να κάνουν την κρίση ευκαιρία! Ιδίως όταν την κρίση τη βιώνουν άλλοι και την ευκαιρία την καρπώνονται αυτοί.

Γιατί όμως αυτή η εμμονή τους με τη χώρα μας; γατί αυτή η υπερσυγκέντρωση προσπαθειών, φαινομενικά και αντιθετικών μεταξύ τους, στην Ελλάδα; Είναι η Νέα Ιερουσαλήμ που καταγγέλλουν κάποιοι ή κάτι πιο πεζό και απτό βρίσκεται στη μέση; Οι δοξασίες, οι προφητείες, οι ιστορικές εμμονές, τις περισσότερες φορές είναι απλά η κορυφή παγόβουνων που κρύβουν ρεαλιστικά οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα. Η Ελλάδα λοιπόν για τους Εβραίους, είναι μία χωρά στην οποία, όπως λέγεται, "μπορούν και τακάνουν". 

Γιατί έχει μία διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία, έτοιμη να πουλήσει τα πάντα σε μία καλή τιμή. Έπειτα, η γεωγραφική μας θέση αποτελεί κυριολεκτικά το οξυγόνο του Ισραήλ προς την Δύση. Συγχρόνως, οι ευρύτερες απαιτήσεις της Τουρκίας εύκολα μπορούν να ικανοποιηθούν και να κατευναστούν από μία χώρα που συζητά τα πάντα. Φτιάχνουν με τα funds τους λοιπόν μία οικονομική κρίση, σε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και κατασκευάζουν ένα πεδίο έρευνας. Ένα πεδίο που δοκιμάζονται οι αντοχές κοινωνιών, πολιτικών και οικονομικών συστημάτων. Προσθέστε και τον πλούτο,  δυνατότητα φτηνών επενδύσεων σε μία χρεοκοπημένη κοινωνία, την αγορά και μεταπώληση γης και ακινήτων. Βάλτε ακόμα και τους μετανάστες ως φθηνό εργατικό δυναμικό-και έχετε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. 

Γιατί χρειάζονται και ορισμένοι «κακοί ρατσιστές» να διαπράττουν «εγκλήματα μίσους», ώστε να φτιάξουν και μία ανάλογη νομοθεσία καταστολής. Έτσι, για να συγκρατώνται οι εναπομείναντες ιθαγενείς μέχρι να αποτελέσουν και αυτοί μουσειακό είδος, δίπλα στα αγάλματα των προγόνων τους. Κάπου εδώ όμως, εμπλέκεται και η ΙΣΤΟΡΙΑ, αυτή που αποτελεί την μοναδική Νέμεση όλων και ιδίως αυτών που θέλουν να την καταργήσουν.

Το άρθρο του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου δημοσιεύθηκε σήμερα στον Ελέυθερο Κόσμο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π