Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Κτηνοβασία ..στο DNA των Γερμανών !Που να φανταζόμασταν όταν έβγαινε εκείνο το περιοδικό το Focus προβάλλοντας ως πρωτοσέλιδο το κλεμμένο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου το οποίο επεξεργάστηκαν με fhotoshop "δείχνοντας" μας το δάχτυλο και αποκαλώντας μας προδότες της ευρωπαϊκής οικογένειας,  ότι θα ερχότανε η ώρα που τελικά θα αποτελούσε τιμή για εμάς η μη συμμετοχή σε μια οικογένεια που εμπλέκονται απολίτιστοι λαοί σαν τους Γερμανούς .Διότι δεν είναι ένδειξη πολιτισμού η βαριά βιομηχανία της χώρας αλλά είναι ένδειξη πολιτισμού το αν ένας...άνθρωπος  συνευρίσκεται (δε το λες ) ερωτικά με ζώο !
Έχει γίνει μεγάλος ντόρος αυτές τις μέρες μετά την απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης  να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων ! Θα μπουν πολλά
θαυμαστικά όχι φυσικά σαν σημεία ένδειξης θαυμασμού αλλά ως σημεία : τι ακούν τα αυτιά μας !!
Σκεφτείτε ποιος λαός θέλει να μας ..κυβερνήσει και σε ποιους παραδίδει τα ηνία ο σα-χλα-μάρας.

Μάλιστα η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.
«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.
Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.
Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.
Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.
Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

Η φιλοκτηνοβατική  οργάνωση ΖΕΤΑ έχει ως  πρόεδρο της τον Μίκαελ Κίοκπου  ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών και ποιο είναι το σήμα της ? Το μικρό Ελληνικό γράμμα ζ ! προφανώς να θέλανε να καλύψουν τον απολιτισμό τους και την κτηνοβασία τους με κάτι ελληνικό  που παραπέμπει σε πολιτισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π