Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οι κόκκινοι βρυκόλακες και η Εθνεγερσία του 1821


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Οι βρυκόλακες του κομμουνισμού, αυτού του αποτυχημένου και εγκληματικού συστήματος που κατέλυσε κάθε έννοια ελευθερίας και δολοφόνησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη τη γη, αυτά τα  τελειωμένα βαμπίρ του ΚΚ(Ε) έκαναν την εμφάνισή τους. Το κατάπτυστο από όλον τον πλανήτη εβραικό αυτό μόρφωμα (μόνο εδώ υπάρχει η αντιπροσωπία αφού το εργοστάσιο έκλεισε) με τους «παραμορφωμένους» υπαλλήλους του που βρίσκονται σε θέσεις της δημόσιας εκπαίδευσης ασέλγησε ακόμα μια φορά ρίχνοντας χολή προς τους ήρωες της εθνεγερσίας του 1821 .

Πιο συγκεκριμένα η πανελλαδική γραμματεία εκπαιδευτικών  του ΠΑΜΕ σε επιστολή που μοιράστηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές με
τίτλο «Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν » υποστηρίζει πως οι μαθητές μαθαίνουν τη μισή αλήθεια για ότι συνέβη τόσο το 1821 όσο και το 1940. Στο ανιστόρητο κείμενο της γελοίας επιστολής τους αναφέρουν ότι «είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας». 


Τα αστεία ανθρωπάκια του κρατικοδίαιτου ΚΚΕ, που συντηρείται από τα κρατικά κονδύλια προσπάθησε να παρουσιάσει ως ταξική πάλη την έγερση του Ελληνικού ΕΘΝΟΥΣ λέγοντας : Κάθε κοινωνική επανάσταση δίνει απάντηση στο ερώτημα: ποια τάξη θα είναι στην  εξουσία. Άντε τώρα τα αφιονισμένα συλλεκτικά κομμάτια του Περισσού να εξηγήσουν πως ήρωες του 1821 με τεράστια οικονομική επιφάνεια και πλούτη τα διέθεταν όλα μέχρι τελευταίας δραχμής στον αγώνα για την απελευθέρωση .Όλο τον πλούτο τους σε μπαρουτόβολα και όπλα. 


Πονούν αυτή την στιγμή αλλά και κάθε στιγμή που ξεδιπλώνεται το εθνικιστικό μεγαλείο . Όπως και το με το 1940 και το έπος της Νίκης που χάραξε ο Μεταξάς. Και είναι η αρχή Τις επόμενες μέρες "προοδευτικοί", κίναιδοι αλλά και νεοταξικοί δορυφόροι ενόψει της 25ης Μαρτίου θα βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά από τη βροχή. Έτσι κάνουν χρόνια τώρα. Συμπαράσταση στα δίκαια του λαού της Μακεδονίας ευαγγελιζόντουσαν  οι προδότες του ΚΚΕ όταν στην 4η ολομέλεια έλεγαν :



4η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ «..Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό που κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες απο άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι τών βασικών αρχών του μπολσεβικισμού , για τη Μακεδονία και τη Θράκη το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος , του δικαιώματος για μιά ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και υποστηρίζει δραστήρια την επαναστατική πάλη τού πληθυσμού των περιφερειών αυτών για τήν εθνική τους απελευθέρωση...» (Επίσημα κείμενα ΚΚΕ τόμος 3ος, σελίς 326)  



Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που στελέχωσαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ του μεταπολιτευτικού κατεστημένου ήταν μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ Σπουδαγμένοι με υποτροφίες σε χώρες του τέως Ανατολικού μπλοκ . Αυτοί έστρωσαν τα κόκκινα χαλιά στους αποδομητές του Έθνους. Αυτοί προμοτάρησαν, που λένε και οι Φράγκοι, τον εθνομηδενισμό .



Οι εθνικιστές είναι εδώ για να τους σταματήσουν για ακόμα μια φορά( ότι μεταλλαγμένο έχει απομείνει) . Τι κι αν άλλαξαν πρόσωπο και φόρεσαν τις νεοταξικές προσωπίδες . Στο Γράμμο και στο Βίτσι ηττήθηκαν στρατιωτικά . Τώρα έχουν χάσει και τον  ιδεολογικό πόλεμο αφού ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ πια γαλβανίζει τις νέες γενεές Ελλήνων.  
Βρυκόλακες μέσα στους κοινοβουλευτικούς τάφους σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π