Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Για τα δικαιώματα των Ελλήνων θα μιλήσει κανείς;


Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός της αγοράς, για να κατανοήσει την απλή αλήθεια που λέει ότι, σε περίοδο κρίσεως, ο κατεξοχήν πληγείς επαγγελματικός κλάδος είναι αυτός της διαφήμισης. Ευνόητο, αφού κάθε επιχείρηση, μεγάλη ή μικρή, που σέβεται τον εαυτό της και μεριμνά για τη βιωσιμότητά της, θα φροντίσει να περιστείλει κάθε περιττό έξοδο αρχίζοντας, φυσικά, από τη διαφήμιση. Η παραπάνω αλήθεια πιστοποιείται, τόσο από τη διαπιστωμένη, πια, ελάττωση των διαφημίσεων, όσο κι από τα επίσημα στοιχεία που συχνά-πυκνά δημοσιεύονται στον οικονομικό τύπο. Υπό τη σκοπιά, λοιπόν, των
παραπάνω συμπερασμάτων, προκαλεί, πραγματικά, έκπληξη η ενοχλητική κι έμμονη συχνότητα προβολής στα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα του γνωστού προπαγανδιστικού κατασκευάσματος για το δήθεν δικαίωμα των παιδιών των (λαθρο)μεταναστών στην ελληνική ιθαγένεια. 

Το εν λόγω κακόγουστα συναισθηματικό διαφημιστικό σποτ υπογράφεται από την περίφημη "Ελληνική ένωση για τα δικαιώματα του ανθρώπου". Εύλογα, κάποιος θα αναρωτηθεί για το μέγεθος των χρηματικών πόρων που μια άσημη, "ανθρωπιστική" οργάνωση μπορεί να διαθέσει, ώστε να συντηρεί μια τόσο ακριβή διαφημιστική καμπάνια. 

Διαβάζοντας τη σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, αφού, πρώτα, τσιμπηθούμε για να διαπιστώσουμε μήπως καταλάθος μπήκαμε στη σελίδα του "Ουράνιου Τόξου" ή κάποιας άλλης μισελληνικής δράκας, δυστυχώς, δεν διαφωτιζόμαστε καθόλου: "Οι δραστηριότητες της Ένωσης βασίζονται κυρίως στην εθελοντική συμβολή των μελών της. Οι πόροι της προέρχονται από τις συνδρομές των 500 και πλέον μελών της, δωρεές και την χρηματοδότηση συνεργασιών με άλλους φορείς σε δράσεις που επιλέγονται σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς της (βλ. συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες)". 

Θα ήταν, πραγματικά, ρομαντικό κι άκρως χριστιανικό να πιστέψουμε πως ο πρόεδρος, φερειπείν, κι ο αντιπρόεδρος του εν λόγω φορέα, αμφότεροι καθηγητές σε ελληνικά ΑΕΙ(οποία σύμπτωσις..) δωρίζουν τον πενιχρό τους καθηγητικό μισθό προς εξυπηρέτησιν των "ανωτέρων ιδεών" της οργάνωσης. 

Δυστυχώς, όμως, τα κουκιά δε βγαίνουν, για να υποστηρίξουν ένα τόσο πολυδάπανο και κοστοβόρο διαφημιστικό εγχείρημα. Κι όσον αφορά το χριστιανικό κομμάτι της υπόθεσης, ο καλός Σαμαρείτης θα τα 'βρισκε σκούρα με τόσο φανατικούς αντίχριστους, αφού η πολεμική τους κατά της Ορθοδοξίας και της συνοχής της με το ελληνικό έθνος-κράτος αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα τους, όπως εύκολα διαπιστώνει ο επισκέπτης του εν λόγω "ανθρωπιστικού" ιστοτόπου..

Από πού, λοιπόν, προέρχεται μια τόσο αφειδής χρηματοδότηση; Η κοινή λογική θα μας υποδείκνυε να κοιτάξουμε προς τη μεριά όλων εκείνων που, προφανώς, προσβλέπουν σε κάποιο κέρδος, έμμεσο ή άμεσο, από τη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης και την εκ βάθρων αλλαγή του εγχώριου εθνολογικού status quo. Όποιοι και να 'ναι αυτοί, πάντως, σίγουρα δεν είναι Έλληνες και είναι πολύ ματσωμένοι. Τα υπόλοιπα είναι, απλά, κουραφέξαλα..

Το άρθρο έχει γράψει ο HARVSPEX 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π