Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων της Χρυσής Αυγής




Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.
Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές κατόπιν άνωθεν εντολών εισηγήθηκαν να γίνει μεν η εκδήλωση, χωρίς αυτή να μετατραπεί σε «κινούμενη συνάθροιση», δηλαδή πορεία. Στην απόφαση αυτή καταλήγουν με το πρόσχημα ότι κατά μία περίεργη σύμπτωση, οι αριστεριστές της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και άλλα αναρχοαριστερά μορφώματα, εξήγγειλαν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια και την πλατεία Συντάγματος. Επικαλούμενος τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, αποφασίζει να γίνουν μεν όλες οι συγκεντρώσεις κανονικά, χωρίς να μετατραπούν σε πορείες.
Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Εκδήλωση γίνεται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, πάντα μέσα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος. Δεν έχει σημασία ότι έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές με τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία τρόπο. Απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Σάββατο το απόγευμα, δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, να τιμήσουν ειρηνικά τους Ήρωες μας και να βροντοφωνάξουν ένα "ΟΧΙ" στην λήθη και την προδοσία.
Εδώ και λίγη ώρα τα καθεστωτικά μέσα αναπαράγουν κινδυνολογικές αναρτήσεις με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες Έλληνες που θα έρθουν στην συγκέντρωση.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αύριο το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα τιμήσουν τους Ήρωες Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π