Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Διακήρυξη του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωεκλογές 2014


Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθούν σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες για την πατρίδα και την κοινωνία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκάθαρα πλέον τον χαρακτήρα ενός υπερεθνικού φορέα όπου τις αποφάσεις λαμβάνουν, η Γερμανία, οι πολυεθνικές, τα διευθυντήρια, το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.
Η πορεία της όπως είχαμε προβλέψει προς την δημιουργία ενός ομοσπονδιακού μορφώματος, όπου τα έθνη-κράτη θα υποστούν πλήρη απώλεια της κυριαρχίας, η ταυτότητα θα υποκατασταθεί από όρους και συνθήκες που επιβάλλουν οι κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, η πολιτική συμμετοχή θα περιορισθεί εκ των πραγμάτων. Η σημερινή κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπει την παραμικρή αμφιβολία για τις επερχόμενες εξελίξεις. Τα επιχειρήματα, δεν βασίζονται σε εκτιμήσεις αλλά σε βιώματα, οδυνηρά για το λαό μας.

Η συμμετοχή στην τριμερή εποπτεία που ασκεί τον έλεγχο της χώρας μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με εμφανή προτεραιότητα στη λήψη των αποφάσεων, μας δείχνει ότι δεν πρόκειται ούτε για συμμαχία, ούτε για εταιρική συμπόρευση αλλά ανοικτά για μια συνθήκη ιδιότυπης οικονομικής και πολιτικής κατοχής. Σε αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση η χώρα μας δεν ασκεί ούτε ελάχιστη επιρροή στην διαμόρφωση των αποφάσεων και της πολιτικής. Η διαχείριση των θεσμών και η λειτουργία των οργάνων έχει χάσει ακόμα και τον τυπικό της χαρακτήρα, αφού η Γερμανίδα Καγκελάριος, οι τραπεζίτες και ένα σύνολο εξωθεσμικών παραγόντων, έχουν τον πλήρη έλεγχο.

Το Εθνικό Μέτωπο σε όλη του τη διαδρομή, τόνιζε πάντα ότι πρώτη θεμελιώδης αξία είναι η εθνική κυριαρχία. Αυτή, δεν μπορεί να εκχωρείται σε καμία περίπτωση και με κανένα αντάλλαγμα. Το κυρίαρχο Ελληνικό εθνικό κράτος είναι ο μόνος ανώτατος φορέας που μπορεί και πρέπει να ασκεί διοίκηση και να καθορίζει την πορεία του τόπου.
Απέναντι στο συνονθύλευμα που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι θιασώτες του τερατώδους υπερεθνικού μορφώματος, όπου απρόσωποι μηχανισμοί συντονίζουν τη ζωή μας, οφείλουμε να αντιταχθούμε. Θέλουμε τον Έλληνα πολίτη και όχι τον Ευρωπαίο υπήκοο.

Η εγχώρια πολιτική τάξη, ανεπαρκής, επικίνδυνη και εξαρτημένη, παρακολουθεί την εξέλιξη των πραγμάτων,  που συνοδεύεται από μια απίστευτη ανθρωπιστική κρίση, ταπεινώσεις και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και έχει ανοικτά πλέον τοποθετηθεί στην πλευρά των ξένων διευθυντηρίων. Αγωνίζεται για την επιβίωσή της επαιτώντας πιστώσεις, διευκολύνσεις και ξεροκόμματα από αυτούς που οδήγησαν τους συμπατριώτες μας, στα συσσίτια, στις αυτοκτονίες στην μετανάστευση.

Εξακολουθούν να διαδίδουν, με την ανευθυνότητα που διακρίνει τον μεταπολιτευτικό τους βίο, το παραμύθι του δήθεν μονόδρομου και επιμένουν ότι οι δυνατότητες του έθνους να προκόψει και να δημιουργήσει είναι περιορισμένες και αποκτούν αξία μόνο αν συνδεθούν με τα ξένα κατεστημένα. Η πορεία όλης της μεταπολίτευσης είναι μια συγκλονιστική απόδειξη της καταστροφής που επιφέρει ο δανεισμός, η εξάρτηση, η ξενομανία, η τυφλή πίστη σε ξένους υπερεθνικούς φορείς εξουσίας.

Η υπόθεση της Ευρώπης των εθνών, όπου ανεξάρτητα κράτη, με λαούς που θα εκφράζουν την βούλησή τους, προϋποθέσεις ελευθερίας στον πολιτισμό, τις παραδόσεις, την κυριαρχία και το υπόδειγμα οικονομικής ανάπτυξης, είναι μια άλλη προσδοκία, την οποία οφείλουμε και πρέπει να υπηρετήσουμε. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα και πρέπει να ανατραπεί. Είναι βέβαιο, ότι κάθε μέρα πληθαίνουν οι δυνάμεις αντίδρασης, παρά τον έλεγχο της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης και της διοίκησης. Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε με την βεβαιότητα ότι η κοινωνία διαθέτει δυνάμεις ικανές να θέσουν τέρμα σε συσχετισμούς που είναι τεχνητοί και επιβάλλουν μια Ελλάδα χαμένη στην έρημο, μιας μεγάλης αγοράς χωρίς ανθρώπινη προοπτική.

Η βαθύτατη Ελληνική κρίση συνδεδεμένη με την διεθνή αλλά με πολλά και ιδιαίτερα εγχώρια χαρακτηριστικά, απαιτεί για την αντιμετώπισή της πρώτα από όλα την συνειδητοποίησή της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος του συνολικού προβλήματος και οι επικείμενες εκλογές του 2014, είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε ακριβώς αυτή την πραγματικότητα.
Η υπερψήφιση του Εθνικού Μετώπου, είναι μια πράξη με άμεσο πολιτικό αντίκρισμα. Δυναμώνει το αίτημα : να φύγουν οι ψεύτες και οι κλέφτες. Αποδοκιμάζει την Ευρώπη των τοκογλύφων και των διευθυντηρίων. Δίνει πρόσωπο στην Ελληνίδα και τον Έλληνα, που έχουν μεταβληθεί σε υπηκόους μιας ανάλγητης ξένης εξουσίας. Απαντάει με όραμα ρεαλιστικό στην ανάγκη για ένα νέο υπόδειγμα ανάπτυξης. Τοποθετεί τους εθνικιστές στην πολιτική γεωγραφία με τον τρόπο που πρέπει.

Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν περιθώρια για σφάλματα. Κάθε εκλογέας- πολίτης πρέπει να αναλογιστεί όσα έχουν συμβεί, να αντιληφθεί την ιστορική του ευθύνη, να αποφασίσει ελεύθερα, μακριά από την παραπληροφόρηση των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης.
Κυριαρχία στην πατρίδα, προτεραιότητα στην κοινωνία. Με αυτά τα πρώτα βήματα, μπορεί η Ελλάδα να ακολουθήσει μια νέα πορεία, αντάξια της ιστορίας της αλλά και του μέλλοντος που οφείλει στα παιδιά της.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π