Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι σενάριο..Είναι πραγματικότητα!


Το διεφθαρμένο και ανθελληνικό μεταπολιτευτικό καθεστώς φαίνεται ότι έχει καταφέρει μεγάλο χτύπημα στον ελληνισμό. Με όλους τους τρόπους προσπαθούσε πάντα να βάζει εμπόδια στην αύξηση του πληθυσμού των Ελλήνων. Με αφορμή την "σικέ" κρίση επέβαλαν νέα μέτρα αποτροπής γεννήσεων, κυνήγησαν τους πολύτεκνους και τους στοχοποίησαν ως παράδειγμα προς αποφυγή και εξανάγκασαν τον αφρό της ελληνικής νεολαίας να μεταναστεύσει, αφήνοντας πίσω ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα. Μέχρι εχθές η γενοκτονία των Ελλήνων ήταν ένα σενάριο.. Από σήμερα είναι πραγματικότητα όπως μας αναλύει σε άρθρο της στην Καθημερινή, με νούμερα και στοιχεία η Ελένη Βαρβιτσιώτη. Ας έχουμε και στο μυαλό μας τις απόψεις των ευρωπαίων αξιωματούχων, ότι η μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη θα χρησιμεύσει για την αντικατάσταση του ..ήδη γερασμένου πληθυσμού της! Σαν νέοι Ιμπραήμιδες έρχονται να μας αντικαταστήσουν και να εποικίσουν την χώρα μας.. 

Της Ελένης Βαρβιτσιώτη
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Μέσα σε ένα χρόνο ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 70.000 άτομα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύθηκαν χθες στις Βρυξέλλες. Την 1η Ιανουαρίου 2013 ο πληθυσμός της χώρας μας ανερχόταν σε 11,062 εκατ. ενώ την 1η Ιανουαρίου 2014 βρισκόταν στα 10,992 εκατ. Ενώ ο πληθυσμός της Ελλάδας έχει μειωθεί, στο σύνολό του ο πληθυσμός της Ευρώπης από το 2013 έως το 2014 έχει αυξηθεί κατά 1,7 εκατ., εξαιτίας κυρίως της μετανάστευσης, που υπολογίζεται ότι έχει αυξηθεί σε απόλυτα νούμερα κατά 700.000 άτομα.
Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία και τη Γερμανία εμφανίζει τα πιο χαμηλά ποσοστά σε γεννήσεις στην Ε.Ε. των «28» (8,5%) μετά την Πορτογαλία (7,9%). Τα υψηλότερα ποσοστά εμφανίζουν η Ιρλανδία (15%) και η Γαλλία (12,3%). Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο χρόνο οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν σε 94.100, οι θάνατοι σε 112.100, δηλαδή η «καθαρή» μείωση του πληθυσμού ήταν 17.900 άτομα (-1,6%), ενώ παρά την αύξηση της μετανάστευσης στην Ευρώπη, στη χώρα μας σημείωσε και αυτή μείωση κατά 52.000 (-4,7%) άτομα, τοποθετώντας την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από μεταναστευτικές ροές.
Το ίδιο συνέβη και σε άλλες χώρες του Νότου που βρίσκονται σε οικονομική κρίση, όπως στην Κύπρο και την Ισπανία, ενώ -αντίστροφα- οι χώρες του Βορρά σημείωσαν αύξηση στον πληθυσμό τους από μετανάστευση, με πρώτο το Λουξεμβούργο που σημείωσε αύξηση 19%, τη Σουηδία 6,8% και την Αυστρία 6,5%.
Το 2013, 5,1 εκατομμύρια μωρά γεννήθηκαν στην Ευρώπη ενώ 5 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν. Το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων το έχει η Βουλγαρία (14,4%) και ακολουθεί η Λεττονία (14,3%) και η Ρουμανία (12,4%).
Το χαμηλότερο ποσοστό θανάτων το 2013 σημειώθηκε στην Κύπρο (6%), το Λουξεμβούργο (7%), τη Μάλτα (7,6%) και την Ισπανία (8,3%).
Συνολικά ο πληθυσμός της Ευρώπης των 28 κρατών-μελών αυξήθηκε σε 15 χώρες ενώ μειώθηκε σε 13. Η μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού εξαιτίας γεννήσεων αλλά και μετανάστευσης σημειώθηκε στο Λουξεμβούργο, ενώ ακολουθεί η Μάλτα, η Σουηδία και η Αυστρία. Τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από λιγότερες γεννήσεις αλλά και μείωση της μετανάστευσης σε σχέση με το 2013 εμφανίζει η Λιθουανία, ενώ ακολουθεί η Κύπρος, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Βουλγαρία και η Ισπανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π