Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η αιτία του κακού.


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος


Η απόγνωση, είναι φυσιολογική γι’ αυτούς πού δεν καταλαβαίνουν την αιτία του κακού , δεν βλέπουν καμία διέξοδο και δεν έχουν την δύναμη να αγωνισθούν. Λένιν

Την τακτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας + ΠΑΣΟΚ, τα δυο κόμματα που διέλυσαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής και της υποτέλειας, στην γλώσσα της προπαγάνδας ονομάζεται τακτική της «σαλαμοποίησης» Δηλαδή η εφαρμογή των μέτρων που οδηγούν στον τελικό στόχο, φέτα φέτα, κομμάτι κομμάτι. Το πείραμα με τον βάτραχο αποτυπώνει καλύτερα αυτή την νεοφιλελεύθερη διαστροφή που βιώνουμε. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό αν ρίξουμε έναν βάτραχο τότε αυτός θα πηδήξει έξω. Αν όμως βάλουμε τον βάτραχο στην κατσαρόλα με κρύο νερό και η βράση είναι σταδιακή τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοιραίο!

 Έχοντας «φάει» τα μούτρα τους πολλές φορές με τους Έλληνες, αυτή την φορά ήταν πιο προσεκτικοί. Μας διάβασαν, μας μελέτησαν, μας ανέλυσαν. Και άρχισαν από το 1974 και μετά, όταν επανήλθαν στην εξουσία με το πρόσχημα της.. παρένθεσης της δικτατορίας, να υλοποιούν αυτό που τόσα χρόνια απεργάζονταν. Ξεκίνησαν με την γλώσσα μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας. Σακάτεψαν, διακόρευσαν την πιο τέλεια γλώσσα του πλανήτη. Αυτή που προϋπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν, αυτή που φώτισε το σκοτάδι της ανθρωπότητας,  αυτή που χρησίμευσε ως βάση για να κατασκευαστούν άλλες γλώσσες, άλλα αλφάβητα. Βέβαια ως γνωστόν ουδείς πιο αχαριστότερος του ευεργετηθέντος που έλεγε και ο Αλεξανδρινός ποιητής Καλλίμαχος. 

Φρόντισαν να βάλουν βαθιά το μικρόβιο της σήψης και της παρακμής, μέσα στην ελληνική κοινωνία και να μετατρέψουν τον Έλληνα σε έναν πιστό αντιγραφέα  των ξενόφερτων ανούσιων, άχρωμων, άοσμων προτύπων. Αφαίρεσαν σιγά σιγά τους στόχους, τα οράματα από την νεολαία και την ενσωμάτωσαν στον καταναλωτικό «στρατό» τους, ευνουχίζοντας την δημιουργικότητά της. Με επιδεξιότητα χασάπη, άρχισαν να κόβουν και τους μέχρι πρότινος άρρηκτους δεσμούς της με την οικογένεια, απομονώνοντας την δυσκολεύοντας την όποια επαναφορά της. Ο εθνομηδενισμός αποτέλεσε τον πολιορκητικό κριό του συστήματος, που ότι εθνικό, επιμελώς απαξίωνε. Προσπάθησαν να μας  φορτώσουν ενοχές εφευρίσκοντας λέξεις όπως ομοφοβικός, ρατσιστής κ.α. και παράλληλα προέβαλαν ομοφυλόφιλους στα ΜΜΕ ορίζοντας τους, έμμεσα, ως νέα πρότυπα που πρέπει να αντιγράψουμε. 

Μετά επιτέθηκαν στην ιστορία μας. Στα ίσια. Με μια μεγάλη λίστα από  κρατικά  επιχορηγούμενους τουρκοσπουδαγμένους «ιστορικούς» ανθέλληνες,  θέλησαν να διαγράψουν τα ιστορικά δεδομένα και να ξαναγράψουν νέα. Δεν τους βόλευαν τα ήδη υπάρχοντα. Έτσι η τουρκοκρατία έγινε οθωμανική περίοδος ενώ παράλληλα τα κανάλια της τηλεόρασης φρόντιζαν να μας βομβαρδίζουν με τουρκικά σήριαλ, έτσι για να δέσουν στο υποσυνείδητο των νέων την …«αρμονική» συνύπαρξη τούρκων και Ελλήνων. 

Αυτά τα περιληπτικά αποτέλεσαν το «νερό της κατσαρόλας» Το big bang της ψεύτικης δημοκρατίας τους ήρθε από το Καστελόριζο και τον σύγχρονο Εφιάλτη ΓΑΠ. Οι δηλώσεις του αποτέλεσαν το σύνθημα για το μεγάλο πλιάτσικο. Ήταν το δημόσιο κάλεσμα στα αρπακτικά, στους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους, που χιλιάδες χρόνια αποτέλεσε το αγκάθι στην βρώμικη και απολίτιστη ψυχή τους.
Με το πρόσχημα του κατασκευασμένου χρέους που.. τα ΕΛΣΤΑΤ διόγκωσαν τεχνητά σύμφωνα με την Ζωή Γεωργαντά, η τότε κυβέρνηση Παπανδρέου, ώστε να μας χώσουν στο μνημόνιο και έτσι να βάλουν την «φωτιά» που θα έβραζε όχι μόνο το νερό αλλά και τον βάτραχο. Τα υπόλοιπα τα ζούμε όλοι μας έντονα και καθημερινά. Ίσως όλοι μας θα μπορούσαμε να κρατάμε ένα προσωπικό ημερολόγιο. 

Καταστρέψανε τους μισθούς, διέλυσαν τις κοινωνικές κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων. Είχαν φροντίσει όμως να διαλύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία κατάκλεψαν τζογάροντας στην άλλη μεγάλη απάτη τους. Το χρηματιστήριο. Κατέστρεψαν μερίδα Ελλήνων που εμπιστεύθηκαν το κράτος τους, αυτό των απατεώνων, τους μικροομολογιούχους κλέβοντάς τους κόπους μιας ζωής και οδηγώντας τους στην απελπισία και στο αδιέξοδο.  Με πρόσχημα την αναδιάρθρωση προχώρησαν και σε απολύσεις, ξεκινώντας ένα ντόμινο ανεργίας, αφού η Ελλάδα που δεν παρήγαγε τίποτα ζούσε ουσιαστικά από τους δημοσίους υπαλλήλους. Έτσι κάθε ένας υπάλληλος που απολυόταν άλλοι τρεις τέσσερις του ιδιωτικού περνούσαν στη ανεργία. Η βίαιη φτωχοποίηση που επιβλήθηκε  στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» δεν είναι τυχαία αλλά είναι συνέχεια του οργανωμένου σχεδίου. 

Πριν όμως συμβούν τα χειρότερα, φρόντισαν οι βουλευτές που οι Έλληνες επέλεξαν να τους αντιπροσωπεύσουν στο κοινοβούλιο να ψηφίσουν νόμους που ουσιαστικά καταργούσαν την όποια «θωράκιση» είχε ο Ελληνικός λαός. Για να μην ξεχνάμε ποιοι μας παρέδωσαν στα χέρια του τέρατος του νεοφιλελευθερισμού. Να θυμίσω (γιατί το έχει αυτό το κακό χούι ο Έλληνας, ξεχνάει γρήγορα) ως παράδειγμα, το νόμο που έδινε το δικαίωμα της προειδοποίησης στον εργοδότη κατά την απόλυση, για να δίνει κουτσουρεμένη αποζημίωση. Κι αυτά όλα γίνονταν στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων και της ανάπτυξης !!

Ακολούθησε η απίστευτη φοροεπιδρομή (που ούτε οι τούρκοι δεν είχαν τολμήσει να βάλουν) με φόρους προσωρινούς που τελικά έγιναν μόνιμοι. Διέλυσαν και την υγεία αλλά και την περίθαλψη. Έτσι ώστε ο Έλληνας να νιώθει ανασφαλής και ανυπεράσπιστος. Μας μετέτρεψαν σε τριτοκοσμικούς κυριολεκτικά. Υπογράφοντας συνθήκες με τους Ευρωπαίους προισταμένους τους και αφήνοντας τους χαμηλότερου επιπέδου παράνομους μετανάστες να εποικίζουν την πατρίδα μας, κουβαλώντας έναν τρόπο ζωής, αυτόν του φανατικού μουσουλμανισμού που ήδη κατέστρεψε τα δικά τους κράτη αλλά και λειτουργώντας ως «αναδευτήρας» της ελληνικής κοινωνίας έτσι ώστε να μην έχει περιθώρια να αντιδράσει αφού υπάρχει η εφεδρεία των μεταναστών με τον φόβο της αντικατάστασης.  

Το δημόσιο ξεπούλημα που ακολούθησε ήταν και αυτό στο σχέδιο. Είχαν φροντίσει πρώτα να περιορίσουν αντιδράσεις χρηματοδοτώντας συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων. Έτσι γίναμε κοινωνοί ότι τα χρήματα που εισέπραξε το κράτος από την πώληση του 49%της ΔΕΗ γύρω στο 1, 7 δις πήγαν εξ ολοκλήρου στο ταμείο των ασφαλισμένων της ΔΕΗ. Δηλαδή το κράτος χρηματοδοτούσε με 597 εκ. ευρώ ετησίως !!!! το ασφαλιστικό τους ταμείο. Οι δηλώσεις Νεοδημοκρατών στελεχών και μέλη της διοίκησης της ΔΕΗ ότι ξεπουλάνε κοιτάσματα 120 δις ευρω για 1,5 δίς δεν αγγίζει την δικαιοσύνη που σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτής με τις καθαρίστριες, κόπτονται για το…δημόσιο συμφέρον. Ακριβοί στα πίτουρα φθηνοί στ’ αλεύρι…

Το σχέδιο όμως είναι πιο πολύπλοκο. Δεν περιορίζεται μόνο στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίων που ξαφνικά ανακαλύψανε, όταν εμείς οι εθνικιστές το φωνάζαμε και το αποκαλύπταμε 38 χρόνια πριν. Δεν περιορίζεται στο ξεπούλημα των λιμανιών, των αεροδρομίων των μέσω μεταφοράς ούτε και στην πώληση των νησιών μας στους πλούσιους μουσουλμάνους, στις παραλίες και στα δάση Έχει και σαν βασικό στόχο, ίσως από τους τελευταίους στην λίστα, να τσακίσει τους Έλληνες οικονομικά, αναγκάζοντάς τους να εκποιήσουν και τις ιδιωτικές περιουσίες τους. Να τους εξαθλιώσει τελείως και να τους εκδιώξει από την χώρα τους, έτσι ώστε απερίσπαστοι να αλωνίζουν σε αυτόν τον ιερό τόπο που οι πρόγονοί μας επέλεξαν να εγκατασταθούν εδώ, για τους λόγους που γνωρίζουμε και που οι σύγχρονοι εχθροί μας κατάλαβαν μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα. Επέλεξαν λοιπόν, όσα δεν κατάφεραν με τον δύναμη των όπλων να το επιτύχουν με τον οικονομικό πόλεμο.

 Αν λοιπόν δεν αντιληφθούμε την αιτία του κακού, το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά στην Ελλάδα  και στον Ελληνισμό τότε δεν θα μπορέσουμε να βρούμε, ούτε διεξόδους αλλά ούτε και την δύναμη να αγωνιστούμε για να αποφύγουμε τον αφανισμό.  Πρέπει για μια ακόμη φορά να είμαστε συνεπείς ως Έλληνες, στο κάλεσμα της ιστορίας, να εκτελέσουμε το χρέος μας και να υπερασπιστούμε το Έθνος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π