Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέξη είσαι τσιγκούνης..


Ευθυμογράφημα 
Του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Εμείς άλλα περιμέναμε κι εσύ άλλα μας είπες. Δυστυχώς απέδειξες για άλλη μια φορά τη τσιγκουνιά σου  και το τρόμο σου για την αποκαθήλωση του φόβου από τους θαρραλέους ΄Ελληνες πολίτες.
Τι θα πεί 751 ευρώ μισθός; Τι πέρασες τους ΄Ελληνες, ζητιάνους; Αυτά ούτε στο Φιλάργυρο του Μολιέρου δεν γίνονται. Δώσε οχτώ χιλιάδες εννιακόσια είκοσι τέσσερα ευρώ να σε δεί ο Θεός με άλλο μάτι και να ευχαριστηθεί ο λαός  ολοψύχως. Να αγαλιάσει το πνεύμα και να φτάσουμε στο τέρμα με ένα σπέρμα που να βγάζει καθημερινά δίδυμα. Αλέξη πρέπει να το καταλάβεις ότι ο λαός στενάζει κάτω από την οικονομική στενότητα και πρέπει να ανοίξεις τους κρουνούς των Τραπεζών άνευ δισταγμών και εις όφελος των νυσταγμών.
Αααπ, θα τον παίρνει ο ύπνος τον άλλον και θα γέρνει επί τόπου, αρκεί να προβλέψεις και κάποια μαξιλάρια από την πλευρά φοράς του σώματος. Μην πέφτουνε οι πολίτες και χτυπάνε στα καλά του καθουμένου, να υπάρει μια πρόβλεψη ατυχήματος για τους βαθιά κοιμωμένους. Μετα άστον, ότι ώρα ξυπνήσει. Ακόμη καλλίτερα θα ήταν και καθόλου να μην ξυπνήσει, θα τον πιάσει πανικός και είναι κρίμα απ το Θεό.

Κοιμηθείτε καλά και ξυπνήστε αργά. Καλλίτερα μετά θάνατον.
Αν υπάρξει θέμα επάρκειας χαρτονομισμάτων το πρόβλημα λύνεται αυθυμερόν. Υπάρχουν κάτι καινούρια μηχανάκια από την Taiwan με κόστος πενήντα ευρώ που από τη μία βάζεις χαρτί και από την άλλη μελάνι και αυτή σου βγάζει δισεκατομμύρια πενηντάευρα την ώρα. Η Τεχνολογία έχει προχωρήσει, μη φοβάσαι, υπάρχουν τεχνικοί που θα σε στηρίξουν.
Εκείνο που δεν σου συγχωρώ Αλέξη είναι ότι θα δώσεις δωρεάν περίθαλψη μόνον σε όλους τους Ελληνες. Αυτό είναι βάρβαρο και ρατσιστικό. Η άποψη της στήλης είναι ότι θα πρέπει να επεκτείνεις την περίθαλψη και στους άλλους λαούς της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Με αυτόν τον τρόπο θα δρομολογήσουμε αεροπορικές συνδέσεις με όλον τον κόσμο. Χιλιάδες πιλότοι και αεροσυνοδοί θα πιάσουν δουλειά στην Ολυμπιακή και θα έχουμε διπλό όφελος: και περίθαλψη, και χτύπημα της ανεργίας. Άμεσα θα αρχίσουν μεταφορές ασθενών από την Σενεγάλη και το Πακιστάν ενώ θα χρειαστούν προσλήψεις Γιατρών και Νοσηλευτών κατά χιλιάδες, να μην πώ εκατομμύρια. Αλέξη πρέπει να γίνεις πλουραλιστής, ανθρωπιστής και γενετιστής. 

Αν ο Andreas Papandreou έδωσε, εσύ πρέπει να τον ξεπεράσεις, να τον υπερκεράσεις και τελικά να τον ξεθάψεις. Τώρα εγώ ιδέες εκταφής σου ρίχνω. Εσύ σαν ηγέτης προχώρα ακόμα παραπέρα, βρές την αξία του άπειρου και κατάργησε κάθε είδους υλικό και οικονομικό σύνορο. Φύγε πέρα και μακριά από τον Καίηνς, τον Μάρξ και κάποιους άλλους γελοίους οικονομολόγους. Το ξέρεις καλά πώς είσαι μοναδικός στην πορεία του ανθρωπίνου γένους, λαμβανομένης δε υπ όψιν της βοήθειας του Παναγιώτη Σκουρλέτη πιστεύω ακράδαντα πώς η πορεία του ανθρώπινου είδους δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης. Τέρμα Παγκράτι, κατεβείτε όλοι κάτω. Εξαντλήσατε όλα τα περιθώρια ανέλιξης, είμαστε όλοι εξαντλημένοι  από τη λαμπρή πορεία, μοιάζει με λαμπαδηφορία.
Έχουμε μετά το ζήτημα της ανεργίας. Εδώ θα σε μαλώσω, δεν μπορεί να τάζεις μόνον τριακόσιες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Αυτό είναι ίδιον του χαρακτήρα σου, η  τσιγκουνιά και είναι ανεπίτρεπτη σε έναν ουμανιστή σαν εσένα. Θα σου θυμώσω να το ξέρεις. Τάξε βρέ παιδί μου σαράντα εκατομμύρια μόνιμες θέσεις εργασίας να σταθεί η καρδιά μας στη θέση της, από την αριστερή πλευρά. Πολλοί από αυτούς που θα έρχονται για περίθαλψη μετά θα μένουν ως μισθοδοτούμενοι του Ελληνικού Δημοσίου. Θα προσλαμβάνονται στο Δημόσιο και τους φορείς όπως ΟΣΕ, ΟΤΕ και ΔΕΗ. Αν δεν χωράνε στα κτίρια των οργανισμών θα τους βαράμε με το σφυρί να χωρέσουν.

Αν πάλι δεν χωρέσουν θα τους εκλέγουμε συνδικαλιστές και θα τους βάζουμε τον όρο να πίνουν τριάντα τσίπουρα το εικοσιτετράωρο. Θα γεμίσουμε τις καφετέριες και τα μπάρ και θα προξενήσουμε με αυτόν τον έξυπνο τρόπο έκρηξη κατανάλωσης σε καφέδες, τσίπουρα και ηδύποτα αεριούχα και μή. Απλά πράγματα σε συμβουλεύω Αλέξη και μην κωλώνεις σε διορισμούς, θέσεις εργασίας και κυρίως τσίπουρα(με γλυκάνισο).

Είμαι βέβαιος πώς ο Πάπας των φτωχών (Τραπεζιτών) σου έδωσε τους γενικούς κανόνες του απόπλου, της πλεύσης και του κατάπλου. Πληροφορίες τον φέρνουν μάλιστα και παλιό θαυμαστή του Ενρίκο Μπερλίγκουερ και
ενίοτε του Τζώρτζ Σόρος. Καλά έκανες και πήγες χωρίς γραβάτα, πολύ το εξετίμησε ο Ποντίφηξ, άλλωστε και ο ίδιος δεν φοράει ποτέ γραβάτα. Η απλότης κερδίζει το λαό, η απλότης και η οικονομική δύναμη.

Αλέξη δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, προχώρα όπως πάς, βάλε έκτη, και αν ο Πάπας σου έδωσε την άδεια να του σφίξεις το χέρι, ο ίδιος θα σου δώσει και την άδεια να δείς τα προϊόντα της  Banca de Santo Espirito με περισσότερη συμπάθεια και αγάπη όταν με το καλό καθίσεις στον χρυσοφόρο θώκο. 
Με το καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π