Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πολωνοί: «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό»






Την αντίδραση των Πολωνών στον εποικισμό της Ευρώπης την οποία αυτοί που την δημιούργησαν την ονομάζουνε «προσφυγική κρίση» αλλά και τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης που καθοδηγούνται από αυτούς τους βρώμικους κύκλους, οι οπαδοί της πολωνικής ομάδας Σλάκ Βρότσλαβ στον αγώνα της ομάδας τους με την Λεχ Πόζναν για το πολωνικό πρωτάθλημα.σήκωσαν ένα τους το οποίο έγραφε: «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό».

Το πανό, έδειχνε ακόμα έναν σταυροφόρο μαχητή, να ετοιμάζεται να... υποδεχθεί τρεις βάρκες με πρόσφυγες, οι οποίοι συγχέονται με τζιχαντιστές καθώς οι βάρκες γράφουν χαρακτηριστικά «USS Hussein», «USS ISIS» και «USS Bin Landen».


Το πανό δημιούργησε δυσαρέσκεια σε όλους τους νεοταξικούς κύκλους, υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης και χαροποίησε όλους τους λαούς που αντιδρούν στην μετατροπή της Ευρώπης σε ισλαμική.


Οι δε οπαδοί της πολωνικής Λεχ Πόζναν που συμμετέχει στους ομίλους του Champions League αποφάσισαν να μην πάνε στο γήπεδο στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας τους για να μην πληρώσουν 1 ευρώ για τους "πρόσφυγες". Οι ομάδες του Champions League και του Europa League συμφώνησαν να δωρίσουν 1 ευρώ ανά για κάθε εισιτήριο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους εκατομμύρια πρόσφυγες, στις δύσκολές στιγμές που περνάνε.


Όμως οι γνωστοί για τα εθνικά τους φρονήματα οπαδοί της πολωνικής ομάδας ξεκαθάρισαν πως θα απέχουν από το γήπεδο γιατί δεν θέλουν να βοηθήσουν με τον δικό τους οβολό τους εποικιστές.

“Για εμάς τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Δεν θέλουμε λαθραίους εποικιστές στην Πολωνία, για αυτό το λόγο δεν θα πάμε στο γήπεδο”, δήλωσαν κατηγορηματικά οι εθνικιστές οπαδοί του συλλόγου από την Πολωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π