Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αποχώρησε ο συναγωνιστής Ηλίας Πολατίδης


Η Ελλάδα ο Ελληνισμός και οι Εθνικιστές σήμερα θρηνούν την απώλεια ενός αληθινού Έλληνα και συναγωνιστή. Ο Ηλίας υπήρξε κεφάλαιο για τον Ελληνικό Εθνικισμό ασυμβίβαστος  και το κενό που αφήνει δυστυχώς είναι δυσαναπλήρωτο.
Στο παρελθόν είχε αρθρογραφήσει και για τον Κοινό Παρονομαστή. Σημείο αναφοράς η προφητική του συνέντευξή του στον Ελεύθερο Κόσμο όπου δήλωσε πως ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει μέλλον μόνο αν γίνει εθνικιστικό κόμμα.
συναγωνιστή Ηλία Πολατίδη αιωνία σου η μνήμη. Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν. Πάνε στον άλλο κόσμο και ανασυντάσσονται.
Κοινός Παρονομαστής

Παραθέτουμε και ένα αναλυτικό βιογραφικό από την εθνικιστική εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
 Σήμερα το απόγευμα πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης σε ηλικία 50 ετών. Ο Ηλίας Πολατίδης γεννήθηκε το 1966 στις Σέρρες και μεγάλωσε στον Λευκώνα Σερρών. Είχε αποκτήσει υψηλή μόρφωση καθώς το 1984 εισήλθε με υποτροφία στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. και το 1991 έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο  Rensellaer Polytechnic Institute της Νέας Υόρκης στην Αεροδιαστημική Μηχανική. Ασκούσε το επάγγελμα του Μηχανολόγου Μηχανικού με μεγάλη σταδιοδρομία σε κορυφαίες βιομηχανίες και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, και σε ερευνητικά προγράμματα . Ήταν έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. 

Ο Ηλίας Πολατίδης υπήρξε σε όλη του την ζωή ένας σεμνός και αξιοπρεπής άνθρωπος, και ένας ανιδιοτελής μαχητής των πατριωτικών ιδανικών. Το 1999 εντάσσεται στην πολιτική κίνηση «Πρώτη Γραμμή» του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, και το 2001 στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Θα εκλεγεί βουλευτής Σερρών στις εκλογές του 2007 και του 2009, καταγράφοντας ένα σημαντικό κοινοβουλευτικό έργο, πάντοτε με σεμνότητα αλλά και μαχητικότητα. Μετά τις εκλογές του 2012 αποστασιοποιήθηκε από το ΛΑ.Ο.Σ. καθώς πίστευε πως η μόνη προοπτική του κόμματος ήταν να αναδιοργανωθεί πάνω στις αρχές και στις ιδεολογικές βάσεις του ελληνικού εθνικισμού, αλλιώς θα διαλυθεί, όπερ και δικαιώθηκε. 

Αρνήθηκε να προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία το 2012 παρά τις προτάσεις που έγιναν από πρώην συναδέλφους του στον ΛΑ.Ο.Σ., και αποστασιοποιήθηκε από την πολιτική. Ταυτόχρονα άρχισε και ο προσωπικός του Γολγοθάς, καθώς λίγο μετά πέθανε η αδελφή του, ενώ και τον ίδιο θα χτυπήσει η φοβερή ασθένεια. Όλα αυτά τα χρόνια ο Ηλίας Πολατίδης σήκωσε τον προσωπικό του Σταυρό με καρτερία, υπομονή, και αξιοπρέπεια. Λίγοι γνώριζαν τι πραγματικά αντιμετώπιζε, ενώ πολλοί πρώην πολιτικοί «φίλοι» του μάλλον τον είχαν ξεχάσει. Ο Ηλίας Πολατίδης υπήρξε ένας καλός και αγαθός φίλος του «Ελεύθερου Κόσμου». Ένας άνδρας με ήθος, ευπρέπεια, αγωγή, βαθιά παιδεία και ελληνική ψυχή. Ένας άνδρας ο οποίος πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά στον πολιτικό βίο της χώρας. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2:00 στον Λευκώνα Σερρών.... 

1 σχόλιο:

  1. Ἐπειδὴ οὐδέποτε διέκοψα τὴν συχνὴν ἐπικοινωνίαν μὲ τὸν ἀπελθόντα συναγωνιστὴ γνωρίζω καλῶς ὅτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ἀποστασιοποιήθη ἀπὸ τὸν ΛΑ.Ο.Σ. Ἀπεστασιοποιήθη ἀπὸ τὴν πολιτικὴν γενικῶς λόγῳ ἐπιδεινουμένης καταστάσεως τῆς ὑγείας του. Εἶναι ἀληθῆ αὐτὰ τὰ ὁποῖα ἔλεγε, ὅτι δηλαδὴ ὁ ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει νὰ γίνῃ Ἐθνικιστικὸν κόμμα, ἄποψιν τὴν ὁποίαν συμμερίζεται καὶ ὃ γράφων ὅπως καὶ ὅσοι συναγωνισταὶ παραμείναμε εἰς τὸ κόμμα. Ἀλλὰ αὐτὰ εἶναι ἀντικείμενον ἄλλων συζητήσεων.
    Ἐν προκειμένῳ νὰ εὐχηθοῦμε καλὴν ὑποδοχὴν τοῦ Συναγωνιστοῦ μας εἰς τὰς νήσους τῶν Μακάρων μέχρι τὴν ἡμέραν τῆς ἀνταμώσεώς μας!
    Ἀναπαύσου Ἡλία. Κάποτε θὰ συναντηθοῦμε.
    Χαῖρε φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π