Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… στο νηπιαγωγείο


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η πρώτη πολιτική προσπάθεια που επιχείρησε η Νέα Δημοκρατία, θεωρώντας ότι ενεργοποιεί πολιτικά την βάση της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι η πρωτοβουλία με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο» που υλοποιείται με συλλογή τροφίμων από τα μέλη της και παράδοση σε φορείς της κοινωνίας που, χρόνια τώρα φροντίζουν τους αναξιοπαθείς. Τους Έλληνες οι οποίοι έχουν περιθωριοποιηθεί εξ αιτίας των πολιτικών που, και οι δικές της κυβερνήσεις είχαν εφαρμόσει.
Το παράδειγμα το έδωσαν οι κορυφαίοι από την Αθήνα και ακολουθούν οι Νομαρχιακές ανά την Ελλάδα, με βάση πάντοτε το σχέδιο που εκπονήθηκε από τα κεντρικά.

Οι αριστερόφρονες της Συγγρού και οι δεξιοπαριστάνοντες ακόλουθοί τους είπαν με μια φωνή, «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ΣΚΑΙ» (με την πρωτοβουλία όλοι μαζί μπορούμε), για να ξανακερδίσουμε την αγάπη του κόσμου. Ζητάνε λοιπόν από τους Νεοδημοκράτες να σπεύσουν στο LIDL (Γερμανικών συμφερόντων) και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
(Βελγικών συμφερόντων) για να αγοράσουν γάλα μακράς διαρκείας (Ολλανδικών συμφερόντων) και ζάχαρη (από την Πολωνία) για να τα δώσουν σε πρωτοβουλίες της εκκλησίας και των Δήμων που φροντίζουν άνεργους και κατεστραμμένους επαγγελματίες (Ελληνικών επιχειρήσεων).
Αν κάνεις το λάθος και τους πας κανένα καρπούζι Καλαμάτας ή Ηλείας, θα σου πουν «πάρτο από εδώ άνθρωπέ μου, τι να το κάνουμε». Αν όμως τους πας μπανάνες εισαγωγής… ε, αυτές θα είναι καλοδεχούμενες.  

Δεν θέλω με αυτά που γράφω να απαξιώσω τη δράση των λίγων στελεχών που προσπαθούν. Θέλω όμως να τονίσω ότι τα κόμματα δεν φτιάχτηκαν για να μοιράζουν μακαρόνια και πορτοκάλια. Φτιάχτηκαν για να ζυμώνουν ιδέες, να καταρτίζουν και να υπηρετούν προγράμματα. Να αναδεικνύουν πολιτικά στελέχη και να υπηρετούν -πρωτίστως- την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και αυτό δεν το κάνουν.
Γι’ αυτό και κρίνω τη Νέα Δημοκρατία που κατασπαταλά τον χρόνο που κέρδισε (εις βάρος του τόπου) προσπαθώντας να λύσει τα εσωτερικά της.
Γι’ αυτό και επικρίνω τη Νέα Δημοκρατία που είναι παντελώς απούσα από τη μάχη των οικογενειών που βλέπουν τα παιδιά τους να γίνονται εξαρτώμενα από τα ναρκωτικά.

Γι’ αυτό και κατηγορώ τη Νέα Δημοκρατία που βλέπει τους γύφτους να απολαμβάνουν ασυλίας και τους επιβήτορες της χώρας, μετανάστες, να βιάζουν τα παιδιά ή να σκοτώνουν τους γονείς.
Δεν μπορεί, τα στελέχη της να αναλίσκονται σε εξυπνακισμούς, από του βήματος της Βουλής ή των καναλιών, την ώρα που στα πανεπιστήμια εισάγονται μαθητές του 2, του 6, και του 11. Ούτε είναι αποδεκτό, οι βουλευτές ενός κόμματος που έχει επταψήφιο αριθμό ψηφοφόρων να σεργιανούν σαν τις εποχικές τραγουδίστριες στα πανηγύρια και στις λιτανείες ή να αυτοπεριορίζονται σε ρόλο γραμματοκομιστών μεταφέροντες αναφορές απλήρωτων ενστόλων και εκκλησιαστικών επιτρόπων.

Δεν θα υποδείξω εγώ στους Νεοδημοκράτες πολιτικούς τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Θα πω όμως στα κατά τόπους στελέχη τους ότι «ο πολύς πολιτισμός, όπως και ο πολυπολιτισμός, βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα».
Αν, όμως, πείσουν τους βουλευτές τους να ζήσουν σαν άστεγοι και άφραγκοι για μια εβδομάδα, χωρίς μονάδες στο κινητό τους. Να μην έχουν που να κατουρήσουν, να βρωμίσουν από την απλυσιά και να αυτοεξευτελιστούν ζητώντας ένα πιάτο φαγητό, τότε, υπάρχει ελπίδα πως… ως δια μαγείας θα βρουν όλες τις αναγκαίες λύσεις και θα ηγηθούν των αναγκαίων αγώνων για το ξύπνημα των Ελλήνων από τον εφιάλτη και τον   λήθαργο.
Μέχρι τότε… τα πολιτικό νηπιαγωγείο είναι μια κάποια λύση.


ενημέρωση Πελοποννήσου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π