Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Κωδικός: «Ολική Διαγραφή»


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Επί πολλά χρόνια οι «φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι», προσπαθούν να μας βάλουν σε σειρά (κατά τα συμφέροντά τους) αλλά, οι Έλληνες με τον τρόπο μας, παραμένουμε ανυπότακτοι.
Τα δοκίμασαν όλα.
Κατακτητικούς πολέμους. Εξαγορά πολιτικών συνειδήσεων. Διχασμό. Εκμαυλισμό της Πνευματικής Ηγέτιδος τάξης. Διακυβέρνηση από Κουίσλινγκ. Το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε το ίδιο. Στην αρχή ο Έλληνας και ο Ελληνισμός υποχωρούσε. Και πάντοτε, την ώρα που όλοι νόμιζαν πως είχαμε υποταχθεί, γινόταν το μεγάλο ξεπέταγμα και ξανακερδίζαμε το χαμένο έδαφος. Ενίοτε μάλιστα, προχωρούσαμε και λίγο πάρα πάνω. Μέχρι τη Σόφια, ας πούμε, για όποιον γνωρίζει ιστορία.
Είδαν κι απόειδαν πως αυτόν τον Λαό, τον Λαό των Ελλήνων, δεν υπάρχει τρόπος να τον κουλαντρίσουν και κατέληξαν σε ένα σχέδιο που θα μπορούσε να φέρει τον κωδικό …«Ολική Διαγραφή». Ένα σχέδιο, το κεντρικό μήνυμα του οποίου  προβλέπει: «Αυτόν τον λαό που δεν μπορείς, με τίποτα, να του αλλάξεις τη νοοτροπία… τον αλλάζεις ολόκληρο. Τον αντικαθιστάς με άλλους, φερτούς, που τα τσιράκια σου φροντίζουν να ονομάζουν Έλληνες».

Έτσι, την τελευταία δεκαπενταετία προέκυψε η κατά κύματα συνεχής ροή εισόδου εκατοντάδων χιλιάδων  λαθρομεταναστών που στρογγυλοκάθονται στην χώρα μας διεκδικώντας (και κερδίζοντας), ακόμη και την ελληνική ιθαγένεια. (Μέχρι σήμερα έχουν νομιμοποιηθεί και προσμετρούνται στατιστικώς, ως Έλληνες, περίπου 500.000 εξ αυτών. Δηλαδή το 6% του πληθυσμού).
Όργανά τους στην προσπάθεια αυτή, ιδεολογικά ή εξαγορασμένα, ποιοι άλλοι; Πολιτικοί, αριστεροί διανοούμενοι και δήθεν, πουτανίτσες, ψυχοπονιάρηδες και δημοσιογράφοι. Όλοι μαζί, σε ρόλο ταχυδακτυλουργού, εξαφάνισαν τα 2.000.000 παράνομους μετανάστες (ούτε λόγος γι αυτούς πια) και μιλάνε μόνο για τους 57.000 πρόσφυγες που ξέμειναν στην χώρα μας, το 2016, όταν οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους.

Το παιχνίδι της αντικατάστασης έχει αρχίσει. Από τη μια εισρέουν τα τζατζαλαμάτζαλα της Αφρικής και της Ασίας και από την άλλη φεύγουν οι νεώτεροι και πιο ανήσυχοι δικοί μας. Αδειάζει η Ελλάδα από Έλληνες και Ελληνίδες και γεμίζει με κάθε λογής ανθρώπους (110 εθνότητες έχουν καταμετρηθεί). Ανθρώπους που, έρχονται ή τους φέρνουν (με δαπάνη άνω των 3.000 ευρώ για τον καθένα). Ανθρώπους οι οποίοι ζητούν να καρπωθούν το αποτέλεσμα των κόπων και των θυσιών χιλιάδων γενεών, εκατομμυρίων Ελλήνων. Γενεών επί γενεών που πότισαν με αίμα, ιδρώτα και όνειρα τον τόπο αυτό, δεκάδες χιλιάδες χρόνια τώρα.
Στα χρονικά του μεγάλου εποικισμού της τελευταίας 15ετίας, με τα 2.000.000 παρανόμων μεταναστών, η ιστορία θα αναφέρει πως οι πρωθυπουργοί, ήταν όλοι Πρόεδροι κομμάτων του δημοκρατικού τόξου. Θα αναφέρει ακόμη πως τα πάσης φύσεως αριστερά κόμματα και οι αριστερίζοντες οπαδοί τους, υπήρξαν πρωταγωνιστές της επιβολής αυτών των σχεδίων. Θα αναφέρει τέλος, πως τα Εθνικιστικά κόμματα, διχασμένα και χωρίς στελέχη αντάξια των καιρών, στάθηκαν ανίκανα να αποτρέψουν την εξέλιξη αυτή.
Την διαγραφή των αξιών, της γλώσσας και της ιστορίας μας, που ήδη την ζούμε, θα ακολουθήσει η φυσική διαγραφή των ανθρώπων που συναποτελούν «ράτσα θεών και ημιθέων».
Η κοινές εκφράσεις «Είμαι Έλληνας, Κρητικός ή είμαι Έλληνας, Θεσσαλός, κ.λ.π.», θα αντικατασταθούν από άλλες παρόμοιες «Είμαι έλληνας, Τανζανός ή είμαι έλληνας Νιγηριανός, κ.λ.π.».
Οι Έλληνες και ο Ελληνισμός χάνουν τις μάχες και υποχωρούν. Η ολοκλήρωση του σχεδίου ολικής αντικατάστασης του ανυπότακτου Λαού, έχει χρονικό ορίζοντα ορατό. Τα επόμενα εκατομμύρια ετοιμάζονται για να εισβάλουν στην Ελλάδα. Οι επόμενες γενιές προετοιμάζονται για να εγκαταλείψουν τον ελλαδικό χώρο.
Και το μεγάλο ερώτημα, το μεγάλο ζητούμενο, προκύπτει βασανιστικά.Αυτή τη φορά, θα υπάρξει ανάταξη;

Η κιβωτός του Ελληνισμού, οι Έλληνες του εξωτερικού, ίσως κρατούν -και πάλι- την λύση στα χέρια τους. Και σίγουρα, τα νεοπροσφυγόπουλα που φεύγουν από τη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσαν να ετοιμαστούν και να παίξουν τον ρόλο του αφυπνιστή για μια τέτοια εξέλιξη. Αλλιώς…

Αλλιώς, η τελευταία γραμμή Πίστης που μπορούμε να έχουμε είναι η ρήση του Περικλή Γιαννόπουλου που είχε διακηρύξει ότι: «σ’ αυτόν τον τόπο, αν οι σημερινοί έλληνες χαθούμε, και πάλι έλληνες θα γεννηθούν».


1 σχόλιο:

  1. η Παγκοσμιοποίηση θέλει την σαλατοποίηση των εθνών με πολίτες υπανάπτυχτων χωρών με θρησκευτικούς φανατισμούς, και εκεί που θα εγκαθίστανται θα αρχίσουν τις αποσταθεροποιήσεις των χωρών που καταφεύγουν για να είναι εφικτά τα σχέδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π