Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Χάσαμε όλες τις άλλες μάχες! Απομένει ακόμη … η μητέρα των μαχώv!


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πέρασε πια ο καιρός που η προπαγάνδα, τα ρούβλια και τα μάρκα, έβαζαν το προσωπείο της ανθρωπιάς, της ευαισθησίας και της προοδευτικότητας σε κάθε κομουνιστή πολιτικό, καλλιτέχνη ή δημοσιογράφο.
Τώρα ήρθε η ώρα που η προπαγάνδα, τα δολάρια και το ευρώ, σε ρόλο πλαστικού χειρουργού, βάζουν το προσωπείο του εκσυγχρονιστή, του μεταρρυθμιστή, και του φιλάνθρωπου, στους προβαλλόμενους εθνοαποδομητές πολιτικούς, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.
Με το αίμα των Λαών της Ευρώπης και την κλοπή της υπεραξίας των πόρων τους (ανθρώπινων και φυσικών) η νομενκλατούρα των Βρυξελλών και οι Σάυλωκ των Τραπεζών, χρηματοδοτούν τους πολέμους, τις καταστροφές, τις εξαγορές και -ώ της ειρωνείας-, την ανασυγκρότηση των θυμάτων τους. 

Έχουν μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ένα απέραντο σκλαβοπάζαρο και έχουν δώσει στους Ρότσιλδ, στους Ροκφέλερ και σε όλους τους ομοίους τους το δικαίωμα αφαίρεσης ζωής και περιουσίας στο όνομα του «Μπορώ και το κάνω».
Στη θέση του κομμουνισμού, που κατέρρευσε σαν θεωρία και πράξη, έβαλαν την τρομοκρατία (που οι ίδιοι χρηματοδότησαν και εξόπλισαν) και την πλευρά εκείνη του Ισλάμ που δέχτηκε να παίξει το ρόλο των εξαγνιστών.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στον κόσμο και το σύννεφο της φυλετικής μετάλλαξης της Ευρώπης πλησιάζει πιο απειλητικό από ποτέ υποδιπλασιάζοντας συνεχώς τον χρόνο, στην πατρίδα μας … περί άλλων τυρβάζομε.


Μια νέα γενιά προσκυνημένων πολιτικών μας κυβερνά. Παρέλαβαν τα σκήπτρα, από τους άλλους που αποχωρούν συνταξιοδοτούμενοι πλουσιοπάροχα. Είναι καλύτεροι στην παρουσίαση των όσων, κατ’ εντολή, πράττουν.
Εκπαιδεύουν δωρεάν τους νέους και άπειρους πιλότους των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών και μας λένε πως αναχαιτίζουμε τους Τούρκους στο Αιγαίο.
 
Συμβάλουν στην ενεργειακή αυτοδυναμία της Ευρώπης με αγωγούς ενέργειας του Ισραήλ και μας λένε πως μετατρέπουν την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο.
 
Μετατρέπουν την Ιερή μας γη σε χώρο παραθερισμού των ΚΑΠΗ της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης και τους νέους επιστήμονες σε φραπετζήδες, και μας λένε πως ο τουρισμός σώζει την οικονομία .
 
Προωθούν τον αφελληνισμό των
startup εταιρειών που δημιουργούν τα λαμπρά μυαλά της χώρας μας και μας λένε πως οι ξένοι επενδύουν στην Ελλάδα. 
Παραχωρούν τον έλεγχο της, πρωτογενούς παραγωγή μας, με νομοθετικά τερατουργήματα της Βουλής των 9 κομμάτων και των τριακοσίων βουλευτών, και μας λένε πως επικράτησε η Εθνική ομοψυχία.
 
Δεν θα μιλήσω για την Ορθοδοξία, αυτήν ας την προσέξουν οι καλοθρεμμένοι Δεσποτάδες που ζεσταίνουν φίδια στον κόρφο τους. Ούτε για τις συντάξεις και τους μισθούς που πετσοκόβονται, με 2.000.000 πρόβατα να βολοδέρνουν ψάχνοντας να διαλέξουν το εγκεκριμένο σφαγείο που θα επιληφθεί του τέλους της ζωής τους. Ούτε για την υγεία του λαού, την παιδεία των ελλήνων και την λοβοτομή στην περιοχή της ιστορικής μνήμης. Είναι μάχες που έχουν ήδη χαθεί.


Θα μιλήσω όμως για την δημογραφική αυτοκτονία μας. Για τη ράτσα μας, τη μοναδική, που φθίνει βιολογικά, γερνώντας, και αριθμητικά, μειούμενη. 
2.000.000 Πακιστανοί, Αφγανοί, Νιγηριανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι αντικαθιστούν έναν λαό Ηρώων που δείχνει να ξέχασε τον ρόλο του και την αποστολή του. Έναν λαό που αποδέχθηκε, για κάθε Έλληνα που γεννιέται να πεθαίνουν και να μεταναστεύουν δύο. (Την ίδια στιγμή γεννιούνται, και θα πολιτογραφηθούν, δύο παιδιά αλλοεθνών και μπαίνει από την πύλη με το κόκκινο χαλί ένας ακόμη).


50 χρόνια χρειάζονται, μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκινήσει ο αγώνας των Ελλήνων για διεκδίκηση των μειονοτικών τους δικαιωμάτων… ως μειοψηφίας αυτοχθόνων κατοίκων. Και δεν υπάρχει πολιτική λύση γι’ αυτό. Ούτε, έσωθεν, επαναστατική ανατροπή.
** Κότσια να γκρεμίσετε τα κόμματα της παρακμής δεν έχετε!
** Κότσια να επαναστατήσετε για τη μνημονιακή σκλαβιά που σας επιβάλουν δεν έχετε!
** Κότσια για να αντιταχθείτε στον τρόπο ζωής και στις αξίες που σας επιβάλλουν δεν έχετε!


Τι μένει λοιπόν;
 
Θα το πω απλά και σεις αποφασίστε: ΓΕΝΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
Δημιουργήστε την προϋπόθεση του μέλλοντος. Φροντίστε να υπάρχει η ράτσα των ξεχωριστών που, τα παιδιά της είναι προορισμένα ν’ αλλάξουν τη ροή της ιστορίας! Γ@ΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ! ΓΕΝΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!
Υ.Γ. Μόνο προσέξτε …να μη κάνετε λάθος επιλογή στο φύλλο του συντρόφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π