Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Η ιστορία έχει και λευκές σελίδες που περιμένει να τις γράψουμε εμείς


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Για μια ακόμη φορά η πατρίδα μας διασύρεται διεθνώς. Το χτύπημα που δέχεται ο Ελληνικός Στρατός στον ψυχολογικό τομέα είναι τεράστιο. Δύο στρατιώτες του να περιφέρονται από τους τούρκους με καλυμμένα τα κεφάλια λες και είναι τίποτα κλεφτρόνια, είναι η χειρότερη εικόνα που μπορεί να βγει προς τα έξω. Οι τούρκοι γνωρίζοντας ότι σε κάθε αντιπαράθεση με τον στρατό μας (υπό πολιτική διοίκηση των επίγονων του Ζαχαριάδη) αυτός θα υποχωρεί και αυτοί θα αποκομίζουν οφέλη σε όποιο επίπεδο, δημιουργία γκρίζων ζωνών, συνεκμετάλλευση Αιγαίου, ανταλλαγή αιχμαλώτων κλπ.  Ανύπαρκτη είναι η αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας, ανύπαρκτη  είναι η διπλωματική της άμυνα.  Η δε  στρατηγική της και ο σχεδιασμός τους δεν υπάρχουν κάν ούτε ως σκέψη.


Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σχεδιάζουν την επόμενη κίνηση τους. Οι δε ανίκανοι, ανθέλληνες  και επικίνδυνοι πολιτικοί της κυβέρνησης το μόνο που μπορούν να κάνουν ως πατριωτικά ευνουχισμένοι από την ιδεολογία τους είναι το παπαγάλισμα  της...ψυχραιμίας.
Ψυχραιμία από τον κυβερνήτη του σκάφους του πολεμικού ναυτικού που απέφυγε την σύγκρουση , ψυχραιμία από τον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού κατά τον εμβολισμό του, ψυχραιμία από τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου του Κουρουπλή, ψυχραιμία από τους πιλότους των πολεμικών αεροσκαφών, τώρα ψυχραιμία και από τους μόνιμους του στρατού.
 
Η μείωση αλλά και η αντίληψη όχι ως εθνική υποχρέωση αλλά ως ..αγγαρείας της θητείας, η μετατροπή  του στρατού σε κολέγιο χαβαλέδων, το κλείσιμο σημαντικών στρατοπέδων,  η εισαγωγή συνδικαλισμού, η πρόσφατη μεταμόρφωση των στρατιωτών μας σε υπηρετικό προσωπικό των ψευτοπροσφύγων, η εισαγωγή νοοτροπίας δημοσίων υπαλλήλων στους στρατιωτικούς  π.χ. παίρνουν άδειες 9 μήνες για να γεννήσει η γυναίκα τους ενώ συνεχίζουν να παίρνουν βαθμούς,  η επιβράβευση αντιρρησιών συνείδησης, η ελλιπής εκπαίδευση στα όπλα με μικρές εξαιρέσεις, η στράτευση αλλοδαπών που όχι μόνο δεν έχουν αφομοιωθεί αλλά και είναι εχθρικοί προς την Ελλάδα ( πχ Αλβανοί ) και πολλά άλλα παρόμοια, δείχνουν την πραγματική εικόνα που θέλει το πολιτικό σύστημα τον Στρατό μας.

Την ώρα που οι εχθροί μας σχεδιάζουν και πολεμούν, είτε διπλωματικά είτε στρατιωτικά για την ισχυροποίηση  της χώρας τους σε όλα τα επίπεδα,  οι πολιτικές μας ηγεσίες χαριετίζονται στα facebook και στα twiter οργανώνουν κολεγιές για το προσωπικό τους όφελος, αυτοεπιδοτούνται   και εμπλέκονται σε σκάνδαλα χρηματισμού. Μια κυβέρνηση και μια αντιπολίτευση θλιβεροί και γελοίοι δεν εμπνέουν καμία ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν στο ελληνικό έθνος είναι κι άλλες ταπεινώσεις και άλλες ήττες.  


Αυτά τα μικρά περιστατικά που συμβαίνουν με τους τούρκους,  θα πρέπει να μας προβληματίσουν σαν Έλληνες και να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Ο εχθρός είναι το πολιτικό αυτό σύστημα με όλες τις κυβερνήσεις του από το 74 μέχρι σήμερα. Η αλλαγή προσώπων ή κομμάτων δεν θα αλλάξει τίποτα.  Τα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού λειτούργησαν άψογα στο θέμα της εθνικής προδοσίας της παραχώρησης  της Μακεδονίας στους Σλάβους. Ας ετοιμαστούμε και για άλλα μέτωπα αγώνων σε όλα τα επίπεδα  καθώς έπονται και χειρότερα. 
Η ιστορία έχει και λευκές σελίδες που περιμένει να τις γράψουμε εμείς
   

2 σχόλια:

  1. Τὸ χειρότερον ὅλων εἶναι ὅτι ὅτι οἱ δύο στρατιωτικοὶ ἔπεσαν θύματα στημένης καὶ προσυννενοημένης παγίδας μὲ σκοπὸν νὰ χρησιμοποιηθοῦν ὡς ἐργσλεῖα ἀνταλλαγῆς, διότι ἀπήχθησαν ἐντὸς τοῦ ἑλληνικοῦ ἐδάφους. Τὸ δὲ χείριστον ὅλων εἶναι ὅτι τὸ ΓΕΕΘΑ ἐδέχθη νὰ γίνῃ συμμέτοχος τῆς ἀθλιότητος αὐτὴς!
    Ἐν πάσει περιπτώσει εἶναι δυνατὸν νὰ μᾶς ἐξηγήση κάποιος πῶς ἕνας γέννημα-θρέμμα τῆς περιοχῆς -ψὁ ἀρχιλοχίας - ἔχασε τὸν δρόμον του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π