Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ο μάγος του Οζ -υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς εξαφάνισε τους 200.000 Έλληνες της μειονότητας των Σκοπίων!


Μετά από μια ακόμη κατάπτυστη δήλωση του κομμουνιστή υπουργού εξωτερικών, ότι δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στα Σκόπια παρά μόνο 300-400 Βλάχοι, δήλωση που υποδηλώνει την αντεθνική και ανθελληνική πολιτική που εφαρμόζει η νεοταξική αυτή κυβέρνησή δια του εκπροσώπου της, επαναδημοσιεύω παλαιότερο άρθρο μου που είχε δημοσιευθεί στον Κοινό Παρονομαστή τον Δεκέμβριο του 2012 με τίτλο "των Ελλήνων οι Κοινότητες φτιάχνουν άλλο Γαλαξία" και που εμπεριέχει βίντεο που αναφέρεται σε μια έρευνα που είχε γίνει για την Ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου το 2008. Εκεί αναφέρεται ότι σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών η τελευταία δημογραφική καταγραφή που έγινε στα Σκόπια το 1990 δήλωσαν 200.000 Ελληνικής Εθνικής συνείδησης. Ο Μάγος του..  Οζ Νίκος Κοτζιάς κατάφερε να του εξαφανίσει στο λεπτό. Και ο αρχιεγκληματίας Στάλιν θα ζήλευε τέτοια "δεξιότητα" 


Το άρθρο μου: των Ελλήνων οι Κοινότητες φτιάχνουν άλλο Γαλαξία
Ένα είναι σίγουρο για την ελληνική πολιτική σκηνή ."Το ψάρι βρωμάει από κεφάλι"
Θεωρείται πια αυτονόητο και το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πως η εκάστοτε κυβέρνηση που αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας είναι εγκάθετη και εξυπηρετεί ξένα κέντρα εξουσίας με μόνο αντάλλαγμα την υλοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών. Με μικρές εξαιρέσεις αμετανόητων πολιτών, με συμπλέγματα οπαδικού κομματισμού . Το χειρότερο είναι ότι ο πολίτης παρ' ότι ξέρει ότι και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι συνέχεια της 38χρονης, παραδίδεται στην όποια πλάνη θα σκαρφιστεί το διεστραμμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα για να υφαρπάξει την ψήφο του .Ψήφο που την εκλαμβάνει
ως δικαίωμα να αναιρεί όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις και να εφαρμόζει ακριβώς τα αντίθετα .Μέσα στις υποσχέσεις που δίνει, είναι και οι Εθνικιστικές "γαλιφιές" για να πιάσει και τους πιο δυσκολόπιστους .Με τέτοιες φαύλες κυβερνήσεις επόμενο είναι ακόμα και οι γύφτοι να στήνουν χορό, όπως λέει και ο Παλαμάς. Με αυτό το φαυλοκρατικό πολιτικό κατεστημένο ακόμα και οι κερκόπορτες βάλανε ταμπέλα : Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ! Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο τι θα έπρεπε να γίνει για να κόψουμε τις ορέξεις στους σλαύβους των Σκοπίων μιας και τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει, από την ώρα που οι πολιτικοί μας είναι εξ ορισμού μιλημένοι .Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην Γαιτάνη, στον Τρεμόπουλο, στον Βοσκόπουλο, στον Θεοδωρίδη και το κακό συναπάντημα, που ενδεχομένως να συναντήσουμε σε αυτή την παρακμιακή πορεία του ελλαδικού κράτους μας, ίσως και ως κυβέρνηση του. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και ας ξέρουμε πως το παιχνίδι με την Μακεδονία μας, είναι στημένο.

Αποδείξεις δεν έχουμε αλλά ξέρουμε ότι η περιβόητη δόση υποκρύπτει και άλλες εθνικές παραχωρήσεις., Όχι ως αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης αλλά ως ετσιθελικό βέτο. Ήδη ο κύριος Νίμιτς ετοιμάζει βαλίτσες για τον Ιανουάριο .Σκόπια Αθήνα . Να μαζευόμαστε σιγά σιγά . Πάντα όμως υπάρχουν βέλη στην φαρέτρα της Ελλάδας, μόνο που το τόξο το κρατάνε ριψάσπιδες πολιτικοί 200.000 Έλληνες ζουν στα Σκόπια και σε όλη την Βαρντάσκα . Σαρακατσαναίοι που αισθάνονται βαθιά τις ρίζες τους Ελληνικές .Σε μια έρευνα που είχε κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος το 2008 στην εκπομπή του  "ζούγκλα" είχαν αναφερθεί αυτά τα στοιχεία τα οποία δεν είναι υποθετικά αλλά προκύπτουν από την απογραφή που έγινε το 1990. Ο Ελληνισμός, έχει ξανά αναφερθεί στον Κοινό Παρονομαστή, είναι το όπλο που πρέπει να ενεργοποιηθεί από εμάς τους Εθνικιστές γιατί αν περιμένουμε από τους ...άλλους τίποτα δεν θα πρόκειται να γίνει . Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως αυτή η φυλή  έχει στο αίμα της το ένστικτο της αυτοσυντήρησης . Κι όπως έλεγε και κείνος ο κομμουνιστής ποιητής ο Ρίτσος σε εκείνο το εθνικιστικό τραγούδι που έγραψε :


Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο
με το λουρί στο σβέρκο

Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου  

 Βρήκα ψάχνοντας και εκείνο το βίντεο από την ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου με αυτήν την έρευνα για τους 200.000 των Σκοπίων .Ας αναλογισθούμε στην ευρύτερη περιοχή πόσες χιλιάδες Έλληνες είμαστε, τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, της Ίμβου-Τενέδου, της  Αλβανίας, της Κωνσταντινούπολης, τους 2.000.000 μουσουλμάνους Έλληνες που ζουν στα τουρκικά παράλια του Πόντου τους Έλληνες της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Νότιας Ιταλίας, της Σικελίας, της Κορσικής, των Παραδουνάβιων περιοχών, της Μέσης Ανατολής και τότε ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε να μιλάμε για μειονότητες η καλύτερα για των Ελλήνων τις ..κοινότητες.

Υπερείδης Γλαύκιππος 
          
   

2 σχόλια:

 1. Δὲν εἶναι 200.000, πλησιάζουν τὸ ἑκατομμύριον. Πρόκειται περὶ τῶν κατοίκων τῆς Πελαγονίας μὲ πρωτεύουσαν τὸ Μοναστῆρι ἡ ὁποῖα ἀποτελεῖ τμῆμα τῆς Μακεδονίας καὶ τὴν ὁποίαν ἡ Ἑλλὰς ὀφείλει νὰ διεκδικήσῃ. Συνεπῶς ὁ κ. Κοτζιᾶς ἄς ἀφἰσει κατὰ μέρος τὰ σάπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι λες βρε ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ...
  Τι λες βρε χρυσό μας παληκάρι...
  2 εκατομμύρια είναι όλος ο πληθυσμός του σκοπιανού κρατιδίου
  1 εκατομμύριο σχεδόν είναι οι αλβανοί, οι τούρκοι, οι σέρβοι, οι τσιγγάνοι και οι βόζνιοι.ΌΧι επειδή το γράφω εγώ αλλά επειδή το γράφουν οι επίσημες ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ του σκοπιανού κρατιδίου.Υπάρχουν στο διαδίκτυο.

  Οι κάτοικοι της Πελαγονίας...ή μάλλον η Πελαγονία είναι το 20% της συνολικής έκτασης του σκοπιανού κρατιδίου.Είναι το νότιο κομμάτι.
  Το δυτικό ήταν και είναι μόνο με αλβανικό πληθυσμό αλλά και τούρκους.
  Το βόρειο κομμάτι-ότι είναι πάνω απο την πόλη των σκοπιων- ειναι γεμάτο σέρβους.
  Το κεντρικό και ανατολικό κομμάτι είναι γεμάτο με βούλγαρους αλλά και κάποιούς τσιγγάνους.

  Υ.Γ. Το ότι υπάρχουν και Ελληνικής καταγωγής που ζούνε στην ΠΟΛΗ Σκόπια δεν σημαίνει ότι και η ΠΟΛΗ Σκόπια ήταν ποτέ ελληνική. Για δουλειά πήγαν οι άνθρωποι-εσωτερική μετανάστευση λέγεται-σε μια πόλη 600.000 σχεδόν.
  Υ.Γ.2 Και η Αθήνα έχει...μπορεί και 1.500.000 Πελοποννήσιους στην καταγωγή "Αθηναίους". Έχει επίσης και 500.000 τουλάχιστον Ηπειρώτες στην καταγωγή και 500.000 Κρητικούς στην καταγωγή.
  Δεν σημαίνει όμως ότι η Αθήνα ανήκει στην Ήπειρο ή στην κρήτη ή στην Πελοπόννησο.
  Ελπιζω να έγινα κατανοητός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π