Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Βίντεο από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη και Ξάνθη - Σήμερα Κοζάνη, αύριο πάλι Θεσσαλονίκη Γρεβενά


Οι Έλληνες συνεχίζουν την αντίσταση απέναντι στο ανθελληνικό κατεστημένο, αρνούμενοι να αποδεχθούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους. Παντού σε όλη την Ελλάδα οργανώνονται συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, ομιλίες, μηχανοκίνητες πορείες. Μας χαροποιεί που οπαδοί αντίπαλων ποδοσφαιρικών ομάδων, παραμερίζουν τις γηπεδικές "διαφορές" τους και κατεβαίνουν μαζί στο πεζοδρόμιο. Αυτό είναι που τρομάζει περισσότερο τους προδότες. Το ότι μπορεί το εθνικό θέμα να ενώσει τους Έλληνες και τότε μαύρο φίδι...Βέβαια υπό αυτό τον φόβο, ξαμολούν τους χαφιέδες και τους προβοκάτορες να διχάσουν αυτό τον λαό.
Οι καλοπληρωμένοι παρακρατικοί αντίφα ενεργοποιούνται μόλις παρουσιάζονται τα δύσκολα. Εμείς βάζουμε δυο βίντεο από την χθεσινή πορεία στην Ξάνθη που ούτε και αυτό έδειξαν τα κανάλια, αλλά και από την Θεσσαλονίκη. Πραγματικά δεν προλαβαίνουμε να ακολουθούμε τις εστίες αντίστασης σε όλη την Ελλάδα!  Συνεχίζουμε μέχρι την Νίκη!   

για την Παρασκευή 29 - 06 στην Θεσσαλονίκη  

Διαμαρτυρία έξω από εκδήλωση της εφημερίδας "Εποχή", στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταξύ άλλων θα μιλήσει και η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχσιόγλου, θα πραγματοποιήσουν μέλη του κινήματος "Σφυρί-ζω".
"Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης", τονίζουν στο κάλεσμα τους.
Η εκδήλωση έχει θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά» και είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή στις 19:30, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Οι διαδηλωτές καλούν σε συγκέντρωση στις 19:00.
Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και το μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αρκούδης.



                                                  από την πορεία στην Ξάνθη


από το συλλαλητήριο και την πορεία στην Θεσσαλονίκη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π