Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Έφυγε ο Γκάρι



Θανάσης Γαρυφαλόπουλος (Gari Enek)
Ήταν αυτό που λέμε «Ήρεμη Δύναμη», ο συναγωνιστής Θανάσης Γαρυφαλόπουλος. Από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και λίγο πριν μας πει το δικό του …«καλή αντάμωση».

Έκανε το χωριό του, την Μελία (λίγα χιλιόμετρα έξω από την Λάρισσα) αγωνιστικό και εκλογικό προπύργιο του Εθνικισμού και έφερε σε δυσχερή θέση το Συνεταιριστικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ όταν (στα χρόνια των αγώνων) οργάνωσε δημόσια συζήτηση για το μέλλον των αγροτών. 
Ήταν τότε που προβλήθηκαν από εμένα –για πρώτη φορά (1989)- οι θέσεις μας για τις Αγροτικές Ανώνυμες Εταιρείας παραγωγής και εμπορίας, ως απάντηση στο χρεοκοπημένο μοντέλο του κομματικών –σοσιαλιστικών Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Μαχητής της ζωής και των ιδεών παρέμεινε πολιτικά ενεργός μέχρι το τέλος.
Άφησε παρακαταθήκη αγώνων και απογόνων που πήραν το νήμα και είναι βέβαιο πως θα το συνεχίσουν.

Το απόγευμα στις 7μμ, στην Μελία, ένας ακόμη κρίκος της αλυσσίδας των αγωνιστών του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος θα επιστρέψει στην μητέρα γη.
Συναγωνιστή Θανάση Γαρυφαλόπουλε, που ακόμα και στο Face book οι σελίδες σου έγραφαν Garifalopolos Enek Gari και Gari Enek, ένα είναι βέβαιο… θα ξανασυναντηθούμε ….
ο συναγωνιστής σου, Πολύδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π