Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

“Πρότυπο” παγκόσμιας ηγεσίας!

 



Μπορεί οι ΗΠΑ να έχουν εσωτερικό χρέος περισσότερο 3 τρις και τα άληκτα ομόλογά τους  να έχουν γεμίσει τα θησαυροφυλάκια της Κίνας και άλλων χωρών αλλά δεν ξεχνούν την ευθύνη τους ως δωρητών των λαών που τους έχουν ανάγκη.

Έτσι, στο Ισραήλ που χρειάζεται πυραύλους και οπλικά συστήματα, για να διεξάγει την γενοκτονική εισβολή στη Γάζα, τα δίνουν δωρεάν χωρίς τσιγκουνιά.


Για να μην τους αδικήσω όμως και στους Παλαιστίνιους χορηγούν δωρεάν βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα από αυτά που τα έχουν ανάγκη λόγω των πυραύλων που τους ρίχνει το Ισραήλ.

Εις ότι μας αφορά, το πιο σπουδαίο είναι ότι χορηγούν και στους Ευρωπαίους άφθονο υγροποιημένο αέριο (με λίγο τσιμπημένη τιμή) για να μην ξεμείνουν, μετά την απαγόρευσης εισαγωγής από τη Ρωσία που μας επέβαλαν.

Και ας μην βρεθεί κάποιος κακοήθης να σκεφτεί ότι μας το προμηθεύουν σε τιμή δέκα φορές μεγαλύτερη γιατί θα τον αποστομώσει ο Κυρ. Μητσοτάκης λέγοντας «Εμείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης είμαστε υπέρ της ελεύθερης οικονομίας όπου τις τιμές τις καθορίζουν η ζήτηση και η προσφορά».

Π.Ι.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π