Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Δυστοπικό μέλλον όπως φοβόμαστε ή ανατροπή όπως ελπίζουμε και προσπαθούμε;

 


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Όταν οι φράσεις «Πρώτα η Γερμανία» και «Σταματήστε τις βάρκες από τη Γαλλία» θεωρούνται ποινικά εγκλήματα και τιμωρούνται, στην Γερμανία και Αγγλία αντιστοίχως, κατανοούμε ότι το Ταυτοτικό – Πατριωτικό κίνημα αξιών έχει τεθεί υπό διωγμό. Διωγμό όχι για πράξεις βίας και παρανομίας αλλά για εκφράσεις που θίγουν τις αξιακές πολιτικές των συστημικών υπηρετών της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή για την υπεράσπιση του πυρήνα του Έθνους –Κράτους και των αξιών της Ελευθερίας στην έκφραση, της υπεράσπισης της Ιστορίας, και του δικαιώματος της διαφορετικότητας των Λαών.

Όταν 1.000 Βρετανοί συλλαμβάνονται, δικάζονται και φυλακίζονται εντός 15 ημερών, σε πολύμηνες εκτίσημες ποινές, χωρίς καν να έχουν συλληφθεί (η συντριπτική πλειοψηφία) επί τόπου των διαδηλώσεων, τότε κατανοούμε ότι ο εντολέας προς την Δικαιοσύνη Πρωθυπουργός δεν στήριξε (ως αρχηγός της αντιπολίτευσης) το κίνημα Black Lives Metter και τις βίαιες διαδηλώσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ιδεολογικών πεποιθήσεων αλλά λόγω πολιτικού στρατηγικού σχεδιασμού υπέρ της προώθησης της παγκοσμιοποίησης και της woke ατζέντας.

Όταν οι επικεφαλής των παντοδύναμων πλατφορμών εκβιάζονται πολιτικά (Πλατφόρμα Meta), πιέζονται οικονομικά (Πλατφόρμα Χ) ή συλλαμβάνονται στο αεροδρόμιο (πλατφόρμα telegram) καταλαβαίνουμε πως η απόφαση για απόλυτη κυριαρχία επί των Λαών έχει μπει σε ένα νέο στάδιο. Στο στάδιο της πλήρους επικράτησης των συστημικών elite με χρήση όλων των όπλων που έχουν στη διάθεσή τους.

Η ταυτόχρονη ανάπτυξη ψηγμάτων αντίδρασης και αντίστασης μέσα στους λαούς της Ευρώπης αποτελεί μια ελπίδα “αναστροφής του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά του αγώνα”.

Η πορεία θα δείξει αν το μέλλον θα είναι δυστοπικό, όπως φοβόμαστε ή ανατρεπτικό όπως ελπίζουμε και (κάποιοι) προσπαθούμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π