Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Θαυμάστε που φτάνει το κράτος παρωδία -Μέχρι και πισίνα φτιάξανε στον Κορυδαλλό !


Έτσι το κράτος παρωδία επιβραβεύει όλους αυτούς που ληστεύουν ,βιάζουν ,καταστρέφουν και δολοφονούν Έλληνες πολίτες .Το ελληνικό κράτος έχει γίνει ο παράδεισος για τους παρανόμους και πόλος έλξης και για νέους αλλοδαπούς εγκληματίες .Μέχρι και πισίνες τους φτιάχνουν μη σας φανεί περίεργο αν θα δώσουν και κανένα επίδομα εγκληματικής απασχόλησης η και να τους πάρουν και καμαριέρες να τους στρώνουν τα κρεβάτια .Και μπορούμε να φανταστούμε ποιοι πηγαίνουν στην ψυχιατρική πτέρυγα η απολαμβάνουν τις ανέσεις της. Αυτό το κράτος που δεν εξυπηρετεί κανένα εθνικό συμφέρον καλύτερα να μην υπάρχει !
 

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα της κρίσης και της λιτότητας η ζωή είναι σκληρή για όλους τους κρατούμενους και τους δεσμοφύλακες, ίσως δεν έχει επισκεφθεί πρόσφατα το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.
Όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες του πρώτου θέματος  η διοίκηση των φυλακών ενέκρινε και προχώρησε στην δημιουργία πολυτελούς πισίνας και μπάρμπεκιου για τους τροφίμους του Ψυχιατρείου.
Συγκεκριμένα, στον προαύλιο χώρο της ψυχιατρικής πτέρυγας της φυλακής, υπάρχει πλέον μια... πισίνα μαζί με πετρόχτιστα ποταμάκια και λιμνούλες προφανώς για να χαλαρώνουν οι τρόφιμοι. Η πισίνα αυτή έχει διαστάσεις 4 x 8 μέτρα και το βάθος της είναι τριών επιπέδων: ρηχό με 1 μέτρο, μεσαίο μ 1,5 μέτρο και βαθύ με 2 μέτρα βάθος!


Το έργο που ονομάστηκε ''κατασκευή ποτίστρας για ζώα και πτηνά'' προφανώς λοξοδρόμησε στην πορεία χάρη στο αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο και εξελίχθηκε σε μία καταπληκτική πισίνα για λίγους και εκλεκτούς, επενδυμένη με πλακάκια και συστήματα νερού τελευταίας τεχνολογίας.
Λιμνούλες και μπάρμπεκιου συνθέτουν το σκηνικό των φυλακών
Η πισίνα είναι εξοπλισμένη μέχρι και με φώτα, πιθανώς για νυχτερινές βουτιές, ενώ για την ανακύκλωση του νερού έχει φτιαχτεί και ένας μικρός καταρράκτης υπερχείλισης, με το νερό να διασχίζει το πετρόχτιστο ποταμάκι για να καταλήξει σε λιμνούλα.
Προφανώς, στην πισίνα θα μπορούν να χαλαρώνουν και να δροσίζονται οι κρατούμενοι της πτέρυγας, ενώ για την περίπτωση που θα πεινάσουν η διοίκηση έχει επίσης... προβλέψει. Λίγα μέτρα πιο πέρα έχει χτιστεί ένα μπάρμπεκιου ''με καμινάδα που ξεπερνάει το ύψος του φράχτη των φυλακών''.
Όπως αναφέρει το πρώτο θέμα  για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού έργου απασχολήθηκαν 20 κρατούμενοι και το κόστους του πρέπει να κυμάνθηκε από 25.000 έως 35.000 ευρώ.
Αποδράσεις ''μέσω'' του κοινωνικού έργου
Βέβαια, το έργο δε στοίχισε μόνο σε χρήμα, αλλά οδήγησε και σε... αποδράσεις καθώς δύο από τους κρατούμενους εργάτες χρησιμοποίησαν τα μπάζα εκσκαφής για να δημιουργήσουν ράμπα και να περάσουν πάνω από τον τοίχο και να εξαφανιστούν.
''Αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς πισίνα, είναι... ποτίστρα για τα ζώα που φιλοξενούνται στο πίσω μέρος του ιδρύματος'', ήταν η απάντηση των υπευθύνων .

Βέβαια θυμάμαι και εκείνο το ανέκδοτο με το υπουργό και τις προεκλογικές υποσχέσεις του ,στην διάρκεια περιοδείας του σε  σχολεία ,πανεπιστήμια στρατόπεδα και φυλακές . Που τελικά από όλες τις υποσχέσεις ότι θα φτιάξει τα κτήρια είπε στον γραμματέα του να υλοποιήσει μόνο αυτές που αφορούσαν τις φυλακές .Και όταν ο γραμματέας του τον ρώτησε γιατί τις φυλακές και όχι όλα τα άλλα  ο υπουργός είπε: Σχολείο πήγαμε δεν ξαναπάμε .Πανεπιστήμιο πήγαμε ούτε εκεί θα ξαναπάμε .Στρατιώτες πήγαμε (καντηλανάφτες στον Λυκαβηττό ) δεν θα ξαναπάμε .Φυλακή όμως με αυτά που κάνουμε είναι πιθανόν να πάμε οπότε ρίξτε τα λεφτά εκεί .Δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει ....     

www.protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π