Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ας τελειώνουμε με τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του δοσιλογικού τόξου.


Το αύριο για την Ελλάδα, για την πατρίδα μας, φαντάζει καταστροφικό. Δυστυχώς η μεταπολίτευση οδηγεί την χώρα, με τιμονιέρη τον νεοταξικό κομμουνιστή Τσίπρα, με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό. Πρώτη του προτεραιότητα η ολοκλήρωση της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού. Εάν ολοκληρώσει αυτό τον στόχο του, τότε οι Έλληνες αδύναμοι και χωρίς αντιστάσεις, θα βρεθούν κυριολεκτικά σκλάβοι του διεθνούς ιερατείου που συντονίζει αυτές τις κινήσεις και υπό αφανισμό το ίδιο το ελληνικό έθνος. Και αυτά θα συμβούν ταυτόχρονα με άλλα βήματα που δρομολογούνται παράλληλα, όπως τον εποικισμό της χώρας και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με μουσουλμάνους που εισέρχονται κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας. Αν αναλύσουμε τις κινήσεις Τσίπρα – κυβέρνηση του δοσιλογικού τόξου- ίσως να μπορέσουμε να προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί.
Προ λίγο καιρού λέγαμε πως κάθε οικογένεια έχει έναν άνεργο. Τώρα πια μπορούμε να πούμε πως ολόκληρες οικογένειες διαβιούν σε συνθήκες εξαθλίωσης με μηδενικά έσοδα. Και γιατί συμβαίνει αυτό;
Προφανώς γιατί δεν υπάρχει εργασία. Και δεν υπάρχει εργασία γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν βιοτεχνίες, εργοστάσια. Εξαφανίστηκαν από τις συνοδοιπορικές κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που προηγήθηκαν (του λεγομένου δοσιλογικού τόξου) έχοντας κοινή πολιτική με αυτήν της αριστεράς. Και ότι έχει παραμένει, οι νεοταξίτες κομμουνιστές τα κυνηγούν λυσσαλέα.  

Για να καταφέρουν λοιπόν να επιβιώσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις από τον τον σκόπελο των capitals controls αλλά και… την υπερφορολόγηση φεύγουν από την Ελλάδα. Στην γειτονική Βουλγαρία 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αίτηση μεταφοράς της έδρας τους. Αυτό το γεγονός το επιβεβαιώνει και ανακοίνωση του ΣΕΒ Βουλγαρίας και μάλιστα εκτιμά πως οι θέσεις εργασίας θα αυξηθούν κατά 20.000!!! Από τις ήδη υπάρχουσες εκεί ελληνικές επιχειρήσεις οι θέσεις εργασίας φτάνουν τις 70.000 Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι σημαίνει αυτό. 

90.000 θέσεις εργασίας από τις δικές μας επιχειρήσεις που διώχνει ο νεοταξίτης κομμουνιστής Τσίπρας. Και την στιγμή που συνεχίζουν να κλείνουν βιοτεχνίες εξαιτίας της έλλειψης πρώτων υλών και ανθηρές εξαγωγικές επιχειρήσεις φυτοζωούν, έρχεται η γειτονική Αλβανία που «μυρίστηκε αίμα» μπορείτε να το πείτε και αλλιώς..πως τα αντανακλαστικά στο εκεί Υπουργείο Οικονομικών λειτουργούν άψογα και πατριωτικά, και ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ!!! τον συντελεστή φόρου, με μόνη απαίτηση τις ασφαλιστικές εισφορές που ανέρχονται στο 27,9% (σ.σ.: είναι 40% στην Ελλάδα) με το 15% να βαρύνει τον εργοδότη και το 9,5% τον εργαζόμενο.. Παρόμοιο τέχνασμα χρησιμοποίησε ο Ερντογάν πριν μερικά χρόνια για να πετύχει ανάπτυξη στην Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Έντι Ράμα, διευκρινησε ότι πρόκειται για τις επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο από 0 έως 50 εκατ. λεκ, δηλαδή περίπου 36.400 ευρώ, ενώ για τις επιχειρήσεις που θα εμφανίσουν τζίρο έως και 58.200 ευρώ ο φόρος μειώνεται στο 5%!. Δηλαδή: Στην Ελλάδα για επιχείρηση με κέρδη 36,400 ευρώ φόρος 9,464 ευρώ συν προκαταβολή φόρου 7098 ευρώ (με την αυξημένη προκαταβολή στο 75%) μας δίνει σύνολο φόρου 16,562 ευρώ. Επομένως, στην Ελλάδα φόρος 16,500 ευρώ ενώ στην Αλβανία 0.   

Και συνεχίζουν οι προδοτικές κυβερνήσεις να χλευάζουν και να εξαπατούν το..πόπολο ότι θέλουν να προσελκύσουν επενδύσεις! Τα μέτρα που περνούν και εφαρμόζουν ούτε ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων δεν θα τα έβαζε. Διώχνουν και κλείνουν τις υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις και βάζουν χέρι να διαλύσουν το ασφαλιστικό και εξολοθρεύσουν οικονομικά τους συνταξιούχους κόβοντας τους έως και την μισή σύνταξη! Έτσι.. αντιλαμβάνονται την «θωράκιση» του ασφαλιστικού! Συνολικά οι κυβερνήσεις του δοσιλογικού τόξου από το 2010 έως το 2014 αφαίρεσαν από το ασφαλιστικό σύστημα περισσότερα από 50 δισ. Ευρώ. Μόνο τo "κούρεμα¨των αποθεματικών των Ταμείων (PSI) στοίχισε 26 δισ. ευρώ.
Ας το καταλάβουμε:  
Όσο παραμένουν στην διακυβέρνηση της χώρας ανίκανοι και εθνικά ασυνείδητοι πολιτικοί η Ελλάδα θα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον βάλτο που την έχουνε σπρώξει. Η εθνική ανεξαρτησία έχει παραδοθεί και οι εχθροί μας καθορίζουν την πορεία μας. Σίγουρο είναι πως δεν θέλουν να υπάρχει αύριο για την Ελλάδα ούτε και για τον Ελληνισμό. Πρέπει ο ελληνικός λαός, αυτό το μικρό ποσοστό που τους στήριξε με την ψήφο τους, πως τα κόμματα της μεταπολίτευσης, νέα και παλιά, με οποιονδήποτε αρχηγό, πρόεδρο, να εμπεδώσει πως ανήκουν στο δοσιλογικό τόξο και είναι υπεύθυνα για όλα τα δεινά της πατρίδος μας. Με αυτά, τους πολιτικούς και τις πολιτικές που τα αντιπροσωπεύουν πρέπει να τελειώνουμε αν θέλουμε να υπάρξει Ελλάδα και αύριο.

Ζαφείρης

1 σχόλιο:

  1. Να διορθώσω τον Α.Δημητρίου ότι τζίρος και κέρδος είναι δύο ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά πράγματα.
    Τελείως διαφορετικό είναι ο τζίρος των 136.400€ από τα κέρδη των 136.400€
    Μιλάμε καμία σχέση μεταξύ τους.
    Μα καμία λέμε.

    Παράδειγμα:
    Είχε τζίρο η επιχείρηση "α" την χρονιά 2014 136.400€
    Γιατί;
    Έστω ότι πούλησε 1000 τεμάχια προιόντων/εμπορευμάτων/υπηρεσιών * 1.360€
    Ας πούμε ότι και το φ.π.α. δεν είναι μέσα στη τιμή πώλησης των 1.360€(γιατί ο τζίρος όπως ξέρουμε όλοι δεν συμπεριλαμβάνει ποτέ τον φ.π.α.)
    Έβαλε στην τσέπη της η επιχείρηση κέρδος 136.400€ ;
    Μα όχι βέβαια αφού μιλάμε για τζίρο και όχι για κέρδος.

    Θα αφαιρέσουμε από τον τζίρο τα έξοδα & τις αγορές που έκανε και ότι μείνει θα είναι το κέρδος.
    Δηλαδή πληρωμές σε δ.ε.η., ευδαπ, τηλέφωνα, μισθοδοσία προσωπικού, αγορές α-υλών κλπ.
    Είναι όλα αυτά π.χ. 100.000;
    Ε τότε το κέρδος που μένει είναι 36.400€
    Είναι το μεικτό κέρδος που θα μοιραστούν ο/οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης "α" και ΑΥΤΟ θα φορολογηθεί με εξωφρενικούς και εξωπραγματικούς συνταλεστές από το άθλιο κράτος της Ελλάδος.
    Ό.τι τυχόν απομείνει θα το δηλώσουν στο Ε1 ή Ε3 κλπ κλπ

    Υ.Γ. Έχω ακούσει και διαβάσει αυτήν την φρικιαστική διαστρέβλωση ότι τζίρος και κέρδος είναι το ίδιο πράγμα! ! ! και σε πολλά μ.μ.ε. Πως λοιπόν να μην παρασυρθούμε και εμείς στο λάθος αυτό....
    Υ.Γ.2. Και να πω ότ,τι δεν τονίζουν αυτήν την διάκριση και τα βιβλία οικονομικής θεωρίας του λυκείου;
    Μωρέ την τονίζουν-όσοι έχουμε παιδιά ή ανίψια ή απλά ξεφυλίσαμε τα βιβλιά αυτά το έχουμε δει-.
    Υ.Γ.3 Πολύ καλά τα λες Α.Δημητρίου για τους συνταξιούχους αλλά θα συμφωνήσω ΜΟΝΟ για όσους είχαν εργαστεί τουλάχιστον +35χρόνια πραγματικής εργασίας.
    Πλέον με το διαδίκτυο όλοι σχεδόν οι Έλληνες/δες διαβάζουν, κρίνουν, συγκρίνουν τι γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.
    Μαθαίνουν πόσα χρόνια δουλεύουν και ΠΟΤΕ βγαίνουν στη σύνταξη οι ομογενείς μας ανά τον κόσμο.
    Ποιός από εμάς δεν έχει κάποιο συγγενή, φίλο ή έστω γείτονα που να έχει δουλέψει στο εξωτερικό;
    Με ΠΛΗΡΗ σύνταξη στα 35σου, στα 45σου, στα 50σου δεν βγαίνουν πουθενά και ούτε πουθενά λαμβάνουν ΠΛΗΡΗ σύνταξη με 15,20, άντε βαριά 25χρόνια(με μέσα την στρατιωτική θητεία και τις σπουδές).

    Μόνο στην Ελλάδα γίνονταν αυτά.
    Στην Ελλάδα που ο εθνκιστής Ίωνας Δραγούμης είχε πει ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π