Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ δια μέσου των αιώνων.



       ΚΙΝΗΜΑ – ΕΝ.Ε.Π – ΕΝ.Ε.Κ   
      Οι εκπαιδευτικές διαδικασίες



Στη σειρά των μαθημάτων των εκπαιδευτικών πυρήνων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (πυρήνας υποδοχής, πυρήνας κρούσεως) δύο σημαντικά θέματα που ήταν στη σειρά των μαθημάτων ήταν Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ τα οποία και θα δημοσιεύσουμε σε δύο συνέχειες δεδομένου ότι το ένα έχει πολιτική συνάρτηση με το άλλο. Βεβαίως τα θέματα αυτά εμπλουτίζονταν με ανάλογη βιβλιογραφία ώστε τα μέλη – μαθητές των πυρήνων να αποκτούν σφαιρική και τεκμηριωμένη γνώση των θεμάτων.
Ο πυρηνάρχης αναφερόταν επιγραμματικά, αλλά με στοιχεία, στο θέμα με
σκοπό να δώσει το ερέθισμα της αναζήτησης της γνώσης στα μέλη του
(Αναφερόμαστε πάντα στην χρονική περίοδο 1975-1990 στην περίοδο δηλαδή
ιδεολογικής και πολιτικής δράσεως του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, της Ε.Ν.Ε.Π και του ΕΝ.Ε.Κ.)
                       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ  ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ  

                                    Σιών – Ιερουσαλήμ
Το 909 π.Χ. συγκεντρώθηκαν οι σοφοί του εβραϊκού έθνους και δημιούργησαν το σιωνιστικό κίνημα (αρχηγός : ο Μέγας Σολομών).
Απεφασίσθη η παγκόσμια επικράτηση του σιωνισμού, δια της μεθόδου του όφεως (εσωτερική διάβρωσις).
Οι εβραίοι βρισκόντουσαν ανέκαθεν σε διασπορά οργανωμένη και δεμένη. Ποτέ, όμως, δεν δημιούργησαν δικές τους πόλεις, δεν προσέφεραν στην παραγωγή, ούτε στην διανόηση. Οι Εβραίοι εγκαθίσταντο σε έτοιμα κέντρα, χωνόντουσαν παρασιτικά, απομυζούσαν από τους άλλους λαούς. Το εμπόριο ήταν η μόνη τους ασχολία.

Σύγκριση με τους Έλληνας εκτός Ελλάδος:  Εμείς δημιουργούσαμε και δημιουργούμε δικά μας κέντρα, αποικίες (ελληνικός αποικισμός). Κτίσαμε πόλεις, δημιουργήσαμε διανόηση, προσφέραμε σε κάθε επίπεδο. ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ.

Μετά την Αίγυπτο (εποχή Ραμψή) ένα τμήμα εβραίων πήγε στην Παλαιστίνη και προσκολλήθηκε στην αυτοκρατορία των Χετταίων. Ένα άλλο τμήμα ήλθε στην Ελλάδα, στην Εύβοια και μερικοί στην Αθήνα, οι λεγόμενοι γεφυραίοι. (πρώτοι εβραίοι της Ελλάδος).

Ο Εφιάλτης, ο προδότης των Θερμοπυλών, ήταν γεφυραίος – εβραίος.
Οι «τυραννοκτόνοι» Αρμόδιος και  Αριστογείτων, ομοίως γεφυραίοι – εβραίοι. Πρέπει να ξέρουμε ότι ο Πεισίστρατος και οι Πεισιστρατίδες Ιππίας και Ίππαρχος έθεσαν τα θεμέλια του ΧΡΥΣΟΥ ΑΙΩΝΟΣ των Αθηνών.

Αιτία που ο Αρμόδιος σκότωσε τον Ιππία ήταν το ότι ο Ιππίας απέκλεισε την αδελφή του από την πομπή των Παρθένων των Αθηναίων, ως γεφυραία το θρήσκευμα. Ο Αριστογείτων σκότωσε τον Ίππαρχο διότι απέκλεισε τον έρωτά του!! Τυραννοκτόνοι ονομάστηκαν λόγω πολιτικής σκοπιμότητος (εβραϊκή προπαγάνδα).

Τον 11ο αιώνα απέκτησαν τρομακτική δύναμη επειδή ασχολήθηκαν με το δουλεμπόριο. Το μυθιστόρημα του Σαίξπηρ ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ αναφέρεται στο γεγονός του δουλεμπορίου των εβραίων.

Τον 12ο αιώνα άρχισαν οι διωγμοί τους από την Καθολική Εκκλησία. Δια της συνθήκης του Λατερανού δημιουργήθηκαν ειδικά γκέτα για τους εβραίους, και απομονώνονται έως τον 15ο αιώνα.

Αυτοί, όμως, χώθηκαν σιγά-σιγά σε διάφορες συντεχνίες, οι οποίες εξελίχθησαν σε μασονικές στοές και απέκτησαν δύναμη, ώσπου βγήκαν ξανά στην επιφάνεια.

Τον 16ο αιώνα, εποχή των Λουδοβίκων, όλο το εμπόριο περιήλθε ξανά στα χέρια τους.

Ο Λουδοβίκος επεμβαίνει με νόμο, δια του οποίου το κράτος θα έχει τον καθοριστικό ρόλο στο εμπόριο. Έτσι οι εβραίοι χάνουν τα πάντα.

Γίνονται λυσσώδεις μάχες με τις μασονικές στοές εναντίον του Κράτους – Μοναρχίας. Στις μάχες αυτές πρωτοστάτησε η Στοά των Ιακωβίνων, από την οποία ξεκίνησε και η Γαλλική Επανάσταση, για τους ανωτέρω ακριβώς λόγους. Ήταν εβραϊκό κατασκεύασμα, όπως οι ίδιοι το ομολογούν στα περίφημα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τον 19ο αιώνα οι Γάλλοι είχαν ξεσηκωθεί εναντίον τους. Έγιναν λαϊκές εξεγέρσεις εναντίον των εβραίων. Ποτέ δεν είχαν συμβεί εναντίον άλλων λαών τέτοια πογκρόμ.

Στην Ελλάδα έχουμε το γεγονός του Πατσίφικο, μοναδική λαϊκή αντιεβραϊκή ενέργεια, την οποία τελικά πληρώσαμε πολύ ακριβά.

Ο Πατσίφικο, εβραίος, πράκτορας των Άγγλων, ζούσε στο Θησείο σε μια φτωχική καλύβα. Την Μεγάλη Παρασκευή (1850;) οι Έλληνες της περιοχής, αφού έκαψαν τον Ιούδα ώρμησαν στην καλύβα του και έκαψαν το εσωτερικό της (ένα κρεβάτι – μία καρέκλα). Ο Πατσίφικο ζήτησε από την ελληνική Κυβέρνηση αποζημίωση 13.000 χρυσές λίρες. Τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη, που φυσικά η Κυβέρνηση δεν του έδωσε. Τότε κατέπλευσε ο αγγλικός στόλος στον Πειραιά, απέκλεισε την Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχουμε πείνα, όλου τον καιρό του αποκλεισμού. Πληρώσαμε τις 13 χιλιάδες και το φοβερότερο όλων, σε επίσημη τελετή στο Ζάππειο έγινε υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, μπροστά σε παρελαύνοντες άγγλους στρατιώτες.

Αυτήν την ταπείνωση την δέχθηκε το πολιτικό κατεστημένο της Εποχής. Δεν αντέδρασε καν ….

Τον 19ο αιώνα εμφάνισις Μαρξ (κομμουνισμός). Αρχές του 20ου αιώνα ο σιωνισμός παίρνει νέα μορφή. Αρχηγός ο Θ. Χέρτζλ υπαρχηγός ο Μαρξ Νορντάου, ο οποίος πίστευε στην ίδρυση εβραϊκής Εστίας στην Παλαιστίνη. Το 1897 γίνεται στην Βασιλεία της Ελβετίας το συνέδριο των Σοφών της Σιών, τα πρακτικά του οποίου πήρε η Αστυνομία του Τσάρου, μέσω κάποιου γραμματέως. Ο Σέργιος Νείλος τα εκδίδει. Είναι τα περίφημα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Οι Εβραίοι λένε ότι είναι πλαστά, αλλά απόδειξη της γνησιότητός τους έχουμε την ίδρυση του Ισραήλ. Στα πρωτόκολλα αναφέρουν ότι σε 50 χρόνια θα γίνει το κράτος τους. Και έγινε το 1947.

Για να πετύχουν, όμως, την ίδρυση του κράτους των αρχικά προσκολλήθηκαν στην Γερμανία του Κάϊζερ, με αντάλλαγμα να τον βοηθήσουν στην κατασκευή σιδηροδρόμων μέχρι την Βαγδάτη.

1ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Πρωθυπουργός της Αγγλίας ο εβραίος Δαυίδ Λόυδ Τζώρτζ. Μαζί με τους επίσης εβραίους Ρότσιλδ πείθουν τους εβραίους να εγκαταλείψουν τους γερμανούς, πράγμα που έγινε, και προσκολλούνται στους Άγγλους.

Εξησφάλισαν την δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Μπάλφουρ, ότι οι άγγλοι θα υποστηρίξουν το αίτημα των εβραίων (ίδρυσις κράτους). Έτσι πούλησαν τους γερμανούς, μεσούντος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι πολεμικές βιομηχανίες που ελέγχοντο από τους εβραίους, σταμάτησαν την παραγωγή, με αποτέλεσμα η Γερμανία να χάσει τον πόλεμο. Από το γεγονός αυτό ξεκινά το μίσος των Εθνικοσοσιαλιστών εναντίον των εβραίων.

Μετά το Β’ Παγκόσμιο κυριαρχούν παντού, ιδίως μέσω των μασονικών στοών και του τύπου. Ο εγκυρότερος παγκόσμιος τύπος ανήκει στους εβραίους. Ακόμη και στην Ελλάδα …..

Στην χώρα μας σήμερα οι περισσότεροι πολιτικοί είναι μασόνοι. (Καραμανλής, Ράλλης, Σκουλαρίκης, Λάσκαρης κλπ).

Επί Ράλλη καταργήθηκαν τα αρχαία ελληνικά στα σχολεία, με άλλα λόγια η Ελληνική γλώσσα. Κατήργησε ο ίδιος ως Υπουργός Παιδείας τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας μας από τα σχολικά προγράμματα.

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

Η πτώση του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Άγκνιου οφείλεται στην ελληνική καταγωγή του. Το αμερικάνικο εβραϊκό στοιχείο έφτιαξε το «σενάριο της φοροδιαφυγής» του και τον γκρέμισε. Τα σχόλια περιττεύουν ….  

ΡΟΛΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974

Φόρντ : Πρόεδρος
Ροκφέλερ        : Αντιπρόεδρος
Κίσσιγκερ       : Υπ. Εξωτερικών
Σλέσιγκερ       : Υπ. Αμύνης
Σίσκο   : Υφυπ. Εξωτερικών

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Οι ανωτέρω μαζί με το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους για να επανέλθουν στην εξουσία (πτώση χούντας).

Οι εβραίοι την μασονία την χρησιμοποιούν στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα, ενώ στα κατώτερα, ιδίως στους χωρικούς, χρησιμοποιούν τον Χιλιασμό.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Μάρξ
Ζηνόβιεφ = Αρχηγός Γ’ Διεθνούς
Καμένεφ – Ράντεκ = εκδότες εφημερίδος ΠΡΑΒΔΑ
Λιτβίνωφ = Υπ. Εξωτερικών μέχρι Στάλιν
Τρότσκυ – Κάγκνοβιτς – Μπέρια
Σίφ-Κούν-Λέμπ = σιωνιστές αμερικάνοι και τραπεζικοί χρηματοδότες της Ρωσικής Επαναστάσεως.

Ο Τορέζ έφερε τον κομμουνισμό στην Γαλλία
Ρόζα Λούξμπουργκ έφερε τον κομμουνισμό στην Γερμανία
Μπέλλα Κούν έφερε τον κομμουνισμό στην Ουγγαρία
Τίτο – Τσέ Γκουεβάρα = εβραίοι  

Το 1ο Σοβιέτ είχε 505 μέλη, εκ των οποίων τα 406 ήσαν εβραίοι. Από τους υπόλοιπους 97 οι 29 μόνον ήταν ρώσοι. Κατά τα άλλα η ρωσική επαν/ση έγινε από τον ρωσικό λαό. Το ΚΚΕ δημιουργήθηκε το 1918 από τον Αβραάμ Μπεναρόγια, που πέθανε στο Ισραήλ πριν λίγα χρόνια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π