Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Αντιεξουσιαστές: το μακρύ χέρι της Νέας Τάξης


Όταν οι μεγάλοι "επαναστάτες" αντιεξουσιαστές υποστηρίζουν απροκάλυπτα τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ με τις εκατόμβες νεκρών και τις εκατοντάδες χιλιάδων προσφύγων, όταν υπερασπίζεται την συμμορία του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο εμφανώς συνεργάζεται με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία και με τον μεγαλύτερο οργανωμένο δουλέμπορο ψυχών και ανθρωπίνων οργάνων, την Τουρκία. (διαβάστε το άρθρο στο indymedia)
Πραγματικά, είναι συγκινητική η προσπάθεια των καλομαθημένων παιδιών τους παρακράτους της Παγκοσμιοποίησης, με αγαστή συνεργασία και πληθωρική χρηματοδότηση από τα δίκτυα εφαρμογής της παγκοσμιοποιητικής πολιτικής (πχ δίκτυο Τζορτζ Σόρος), να υπερασπιστούν τους σουνίτες και φανατικούς ισλαμιστές,οι οποίοι δολοφονούν χριστιανούς, γυναικόπαιδα και είναι οι επίσημοι αποκεφαλιστές της υφηλίου.
Κι όλα αυτά, τα ξεπλένουν σε ένα σαθρό σχήμα χρησιμοποιώντας τον όρο "εξέγερση", ούτως ώστε να μπορέσουν να προσεταιριστούν και να παρασύρουν τους εσωτερικούς πνευματικούς ουρακοτάγκους και τα ρακούν της νεομαρξιστικής πλέμπας.
Καλώς ή κακώς όμως, υπό τις παρούσες συνθήκες όπου η ήρα ξεχωρίζει από το στάρι και υπάρχει πληθώρα στοιχείων που καταδεικνύουν τον ρόλο Ισραήλ, ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή, οι μάσκες όλων πέφτουν. Το "ανθρωπιστικό", αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό προσωπείο σας πέφτει και η αλήθεια δια΄φαίνεται γυμνή: ότι είστε απλώς τα κακομαθημένα ανδρείκελα και τα φερέφωνα της σκληρής νεοφιλελεύθρης και νεομαρξιστικής Παγκοσμιοποίησης, η οποία στο διάβα της καταπίνει ψυχές και αθώες ζωές, στην προσπάθειά της να εγκαθιδρύσει την σκληρή και δίχως επιστροφή κυριαρχία του ελέγχου και της καταστολής της.

Οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί είστε ξεκάθαρα το εργαλείο του συστήματος, το μακρύ χέρι της καπιταλιστικής δικτατορίας του νεοφιλελεύθερου κεφαλαίου και της πνευματικά επικίνδυνης ταυτότητάς του, για την εξέλιξη όλων των λαών αυτού του πλανήτη.
Σας ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά μας επιβεβαιώνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα στρατιωτάκια του συστήματος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που χρησιμοποιούνται για την ασφυκτική ηλεκτρονική επιβολή της Παγκόσμιας Χρηματοπιστωτικής Δικτατορίας! Αυτό είστε! Απλά και ξάστερα.
~Kassiodoros


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π