Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Έτσι θα γίνουμε Σοβιετικοί πολίτες (του Θεόδωρου Γ. Παπαδόπουλου)


Αφήσαμε τον Τράμπ και τη..Τράμπενα. Ξεχάσαμε τον σουλτάνο (λες και έπαψε να υπάρχει!). 
Εγκαταλείψαμε τη Συρία του Άσαντ. 
Για τη Κύπρο ούτε κουβέντα φυσικά… 

Τέλος πάντων τόσα προβλήματα έχουμε – κι αν δεν έχουμε!! – οικονομικά, εθνικά, αλλά εμείς για τις επόμενες δυο βδομάδες θα ασχολούμαστε με τη γριά του επόμενου (ουρανοκατέβατου) πρόεδρου των πουρκουάδων.
Και μέσα σ όλα αυτά πέρασε απαρατήρητο ότι το υπουργείο α-Παιδείας φροντίζει να εξαλείψει πλήρως την ελληνική παιδεία, ό,τι απόμεινε δηλαδή.


Στην Δ΄ Δημοτικού μέχρι και σήμερα οι μαθητές διδάσκονται από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, άνοδο της Ρώμης, Γεωμετρική Εποχή, Περσικούς Πολέμους, τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή, τον Μέγα Αλέξανδρο.
Τι προτείνεται λοιπόν, στη Δ' Δημοτικού: Στη θέση τους να μπει η διδασκαλία της οικογενειακής, προφορικής, τοπικής ιστορίας που συνδέεται με το άμεσο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον των μαθητών. 

Για κάθε συνοικία, δηλαδή, θα υπάρχει και άλλη ιστορία(!;) Οπότε στην ουσία, το μάθημα ιστορίας καταργείται. Έτσι θα γίνουμε Σοβιετικοί πολίτες. Το όνειρο του Λένιν επιτέλους αρχίζει να υλοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π