Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Τιμάται ο Σαράντος Καργάκος με παρουσίαση του τελευταίου του έργου "2ος Παγκόσμιος Πόλεμος"



Η μνήμη και το έργο του σπουδαίου Έλληνα Ιστορικού και Συγγραφέα, Σαράντου Ι. Καργάκου, θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει ο Α.Π.Σ. "Αμφικτίονες Λαμίας" με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λαμιέων.

Για τον Σαράντο Καργάκο, την προσφορά του στον Ελληνισμό και το έργο του, θα μιλήσει ο Δρ. Γιώργος Σαγιάς -Εκπαιδευτικός, γνωστός στο πανελλήνιο για την ασυμβίβαστη και μαχητική του στάση σε θέματα Εθνικά και Αξιακά.
Για το νέο βιβλίο του που κυκλοφορεί μετά τον θάνατό του θα μιλήσει ο διακεκριμένος εκπαιδευτικός Νικόλαος Ηλιόπουλος.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η Φιλόλογος -Αρχαιολόγος Εβελίνα Δημοπούλου.
Στην εκδήλωση παραστεί η σύζυγος του Σαράντου Καργάκου και ο υιός του Ιωάννης Καργάκος που θα απευθύνει και χαιρετισμό.
Η εκδήλωση, για την οποία έχει προκληθεί μεγάλο ενδιαφέρον, θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 (με έναρξη στις 11.00)
στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. "Αμφικτίονες Λαμίας", Γιώργος Κατσίφας, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΣΤΑΡ ΦΜ 97,1, κάλεσε τους Λαμιείς και όχι μόνον να παραστούν στην εκδήλωση και να μάθουν για τον μεγάλο εκλιπόντα αλλά και να εντρυφήσουν στο πολύ μεγάλο έργο του.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί το τελευταίο βιβλίο του Σαράντου Καργάκου "2ος Παγκόσμιος Πόλεμος", το οποίο παρουσιάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π