Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την Αφαίρεση του Γένους από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Δεκάδες μέλη του Εθνικού Μετώπου μοίρασαν ανακοινώσεις και ενημέρωσαν τους πολίτες για την αφαίρεση του γένους από τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Έξω από το κτίριο της παλαιάς βουλής όπου πραγματοποιήθηκε η  παρουσίαση του βιβλίου του Τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ του πρώην υπουργού Φράγκου Φραγκούλη, όλοι οι παραβρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για το απαράδεχτο νομοσχέδιο και την πορεία της νομικής αντίδρασης στο συμβούλιο επικρατείας.
Η υπόθεση της αφαίρεσης του γένους από τις
προϋποθέσεις εισαγωγής σε ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι ζωτικής σημασίας και ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου θα σταματήσει μόνο όταν θα αποσυρθεί το νομοσχέδιο.
Στην διαμαρτυρία πρωτοστάτησε ομάδα αποστράτων αξιωματικών μεταξύ των οποίον Σπύρος Σταματόπουλος ε.α που δήλωσε την ανυποχώρητη στάση του σώματος των Ελλήνων αξιωματικών σε αυτό το τεράστιας σημασίας ζήτημα.
Ο Γ.Γ. Εθνικού Μετώπου Μ.Κώνστας επικεφαλής της ομάδας του κινήματος δήλωσε ότι "Στην βαθύτατη σιωπή και συνενοχή του πολιτικού κόσμου για το εγκληματικό αυτό νομοσχέδιο, το Εθνικό Μέτωπο θα πρωτοστατήσει στον αγώνα για την απόσυρση του".
Το Εθνικό Μέτωπο με ενημερωτικά φυλλάδια και το πανό για την αφαίρεση του γένους από τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π