Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Γάλλοι Εθνικιστές : Ζήστε Ελεύθεροι η Πεθάνετε - το Σύνθημά τους RECONQUEST - Επανάκτηση ! Βίντεο




Τέμενος το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στο Πουατιέ της Γαλλίας καταλήφθηκε για ώρες το Σάββατο από μέλη της Εθνικιστικής οργάνωσης Generation identitaire (Γενιά της Ταυτότητας) .
Όλα άρχισαν τα ξημερώματα στις περίπου έξι παρά τέταρτο, όταν γύρω στους 100 Εθνικιστές  εισέβαλαν στο χώρο, ανέβηκαν στη στέγη και κρέμασαν δύο πανό:
Ένα με την ονομασία της οργάνωσής τους και άλλο ένα με τη φράση "Ο Κάρολος Μαρτέλος νίκησε τους Άραβες στο
Πουατιέ το 732" ΄   Και συνεχίσουν στην ανακοίνωσή τους :

΄Ηταν η 25η Οκτωβρίου του 732. Σήμερα, είμαστε στο έτος 2012 και η επιλογή παραμένει η ίδια: Ζήστε Ελεύθεροι η Πεθάνετε. Η Γενιά μας αρνείται να δει τον λαό και την ταυτότητά του να εξαφανίζονται μέσα από αδιαφορία. Από αυτό το χώρο, σημαντικό σύμβολο του παρελθόντος μας και της γενναιότητας των προγόνων μας, κάνουμε έκκληση στην μνήμη και αγώνα! Δεν θέλουμε κι άλλη Ευρωπαϊκή μετανάστευση πια, ούτε τζαμιά στο γαλλικό έδαφος.  43%  μεταξύ 18-50 ετών άτομα από την περιοχή του Παρισιού, είναι μετανάστες ή απόγονοι μεταναστών.

 Ο κόσμος μπορεί να ανακάμψει από την οικονομική κρίση ή ένα πόλεμο αλλά όχι από την αντικατάσταση του αυτόχθονα πληθυσμού: χωρίς Γαλλικά, δεν υπάρχει  Γαλλία. Είναι ένα ζήτημα επιβίωσης: γι' αυτό το λόγο κάθε λαός έχει το απόλυτο δικαίωμα να επιλέξει αν θέλει να έχει ξένους και να προσδιορίσει την αναλογία.


Διότι έχει αυτό το δικαίωμα να αρνηθεί , διότι η γενιά μας πληρώνει το τίμημα υποβαλλόμενη σε αυτήν την  κατάσταση και σε εκβιασμούς . Λέμε: φτάνει πια! Δεν κάνουμε πίσω πια! Θα διεκδικήσουμε μία εθνική διαβούλευση σχετικά με τη μετανάστευση και την κατασκευή τζαμιών στη Γαλλία.
Εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από αυτόν τον τόπο μέχρι να ακουστούμε .
Ο Αγώνας μας μόλις έχει αρχίσει, καλούμε τους νέους Ευρωπαίους να γίνουνε κληρονόμοι της τύχης τους και να ενταχθούν στην εμπροσθοφυλακή της νεολαίας που στέκεται ψηλά.

Είθε  όλη η Ευρώπη να ακούσει το κάλεσμά μας : Επανάκτηση .

Φυσικά τα Νεοταξικά ΜΜΕ έριξαν οχετούς λάσπης ( και τα ελληνικά βλ. news247 ) παρουσιάζοντας την εκδήλωση αντίστασης ως εκδηλώσεις μίσους, ρατσισμού και τις γνωστές αηδίες που παπαγαλίζουν όταν οι Εθνικιστές υπερασπίζονται το Έθνος τους .

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές χαιρετίζουμε τον αγώνα τους και είμαστε στο πλευρό τους για μια ελεύθερη Ευρώπη χωρίς ισλαμικούς εποικισμούς που επιβάλει το νεοταξικό σιωνιστικό κατεστημένο  ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π