Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο εκνευρισμός του κ.Προέδρου


 Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

Αμα είσαι Πρόεδρος και επειδή γνωρίζεις πολλά κινδυνεύεις από φοβερό εκνευρισμό. Δεν τόχεις δηλαδή σε τίποτα να τρέχεις στους νευρολόγους και άκρη να μην βρίσκεις. Αυτό ακριβώς έπαθε
και ο καλός πρόεδρος των ΗΠΑ κύριος Ομπάμα ο Κάλλιστος. Ασε πού είναι και από τη φύση του  ευαίσθητος και τελικά βλέποντας το άδικο θα καταλήξει πιθανόν σε κανά ψυχιατρείο.
Έβλεπε πού λέτε ο άνθρωπος εκείνον τον απαίσιο τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασσαντ να κάνη τά αίσχη των αισχών αλλά έδινε τόπο στην οργή. Ο Σύριος όμως
πρόεδρος πού κληρονόμησε με διαθήκη την προεδρία της Συρίας από τον μπαμπά του τον Χαβέζ Ασσαντ και δημοσιεύτηκε στο πρωτοδικείο της Δαμασκού υπερέβη κάθε όριο. Του είχε πεί ο Αμερικάνος να σκοτώνει από καμιά πενηνταριά χιλιάδες απείθαρχους κάθε φορά αλλά να χρησιμοποιεί τά σωστά μέσα και να μην κάνει υπερβολές. Είχε το ελεύθερο από την πολιτισμένη Δύση να χρησιμοποιεί ότι ήταν νόμιμο και οφέλιμο. Επιτρεπόταν η χρήση πυροβόλων όπλων, να τιμήσουμε και τον ευεργέτη της ανθρωπότητας, τον μακαρίτη τον Αλφρεντ Νόμπελ. Του επετράπη(αν δεν του επεβλήθη) να χρησιμοποιεί τεθωρακισμένα Γαλλικής προέλευσης αρίστης ποιότητος, ρουκέτες, μπαζούκας, φλογοβόλα, πυραύλους αέρος-αέρος και θαλάσης-αέρος. Καί τι δεν του είχαν επιτρέψει του ανθρώπου, όλα τά καλά του Αβράμ και του Ισάακ.


Ειχε ελεύθερα προς πάσαν εποικοδομητικήν χρήσιν τά πολυβόλα,τά πιστόλια και τις απαγχονήσεις,όλα ελεύθερα,αρκεί να ήταν η χρήση προς τη σωστή κατεύθυνση, να σκοτώναν μόνον τους κακούς. Οχι αμέσως, μετά από καμμιά φάλαγγα, τίποτα βγαλσίματα νυχιών με τανάλια, αλλά πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση και υπό την υψηλή εποπτεία όλων των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων όπως ή CIA η KGB και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Ότι ήθελε το είχε ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Ασαντ(Μπασάρ είναι το βαφτιστικό του, χαριτωμένο ονοματάκι),δεν ήθελαν με τίποτα να τον στενοχωρήσουν, άάά, η στεναχώρια ανεβάζει το ζάχαρο, τά τριγλυκερίδια και δεν ξέρεις στη πορεία τι άλλο μπορεί να δείξουν οι εξετάσεις, καθ ότι ο Μπασάρ ήταν ευαίσθητος χαρακτήρας.

Έναν ζωντανό αρτιμελή αντίπαλό του να έβλεπε πάθαινε κατάθλιψη.Τέτοιος χαρακτήρ, λαμπρός!
Απάνω πού όλα πήγαιναν κατ ευχήν και ο κ. Σόρος έβλεπε να ανεβαίνουν οι μετοχές του στην Wall Street συνέβη το αναπάντεχο. Πιάσαν τον Μπασαράκο να χρησιμοποιή χημικά όπλα. Βρέ Μπασαράκο έτσι είπαμε? ντροπή, άντε τώρα να δούμε τι θα πης στο λαό σου, με τι μούτρα θα τον αντιμετωπίσης, όταν τον δείς κι αν τον δής. Καί νάταν μόνον αυτό? κόρακας να το πάρη,εδώ πρέπει τώρα να κυτάξης στα μάτια την Μέρκελ και τον Πούτιν και να τους πείς την αλήθεια. Οχι μισόλογα και παραμύθια, ωμή την αλήθεια, εδώ και τώρα πού θα έλεγε και ο δημοκράτης το πάλαι ποτέ Andreas Papandreou. Αντε να σε δούμε τώρα κύριε Ασαντ τι δικαιολογία θα βρής να πής στον Ομπάμα και τον Μεντβέντεφ. Ειμαι σίγουρος πώς θα σε μαλώσουν. 

Σου είχαν επιτρέψει τις νάρκες για απλούς ακρωτηριασμούς κάτω άκρων για νέους έως 25 ετών.Σου είχαν αφήσει το ελεύθερο για χρήση ολμων και μπαζούκας,αλλά εσύ ήθελες και τά χημικά για να κάνης κακό και στο δέρμα. Σου το είχαμε πεί,όχι το δέρμα, κάνε κανα  κυμαδάκι με συκώτια,στομάχάκια και νεφρά, εσύ εκεί, να κάνεις του κεφαλιού σου, να κάψης και τά δέρματα,άρπα την τώρα.Εκνευρίστηκε ο Ομπάμας και σκέπτεται στρατιωτική επέμβαση,για να δούμε πώς θα τά βγάλης πέρα.
Ξέρεις τώρα,αυτοί οι πρόεδροι της Αμερικής έχουν και κάποια όρια,κάποια αξιοπρέπεια, θέλουν οι νεκροί των μαχών να είναι όμορφοι μέσα στα κρατικά φέρετρα κι όχι τίποτα καψαλισμένες
μούμιες πού να προκαλούν αποτροπιασμό.Ααα, έχουν και μια εσωτερική ευαισθησία, μια πνευματική καλλιέργεια και μια ψυχική μόρφωση.

Μετά τη χρήση των χημικών από τον Ασαντ ο Ομπάμας σκέφτεται να τους κάνη πόλεμο. Με την πυρίτιδα δεν ετίθετο  θέμα πολέμικης εμπλοκής των ΗΠΑ,αλλά με τά χημικά δεν μπορεί κανένας  να τους συγκρατήση, έχουν εκνευρισθεί πολύ. Ειπαμε να σκοτώνετε αλλά με τον τρόπο πού θα σας υποδείξουμε εμείς, όχι όπως του κατέβει του καθενός γιατί τότε θα επικρατήσει η αναρχία και η ανομοιομορφία των πτωμάτων. Οι εκτελέσεις θα γίνονται με βάση επιστημονικά δεδομένα  Αμερικανικών πανεπιστημίων και όχι κατά την έμπνευση του καθενός κληρονόμου της εξουσίας.Υπάρχουν ήδη από ετών στο πεντάγωνο ειδικοί εκτελέσεων όπως και εξαφανισμών αναρχικών και αντιφρονούντων. Αν ξεφύγεις έστω και λίγο από το manual χειρισμού ρουκέτας και τελετης ταφής είμαστε υποχρέωμένοι από τον διεθνή νόμο και την συνείδησή μας να χρησιμοποιήσουμε εκείνα τά οπλικά συστήματα πού θα επαναφέρουν στην τάξη τους αναρχικούς και τις καταθέσεις του κ. Γουώρεν Μπάφετ στα προηγούμενα αξιοπρεπή επίπεδα. Τι τους περάσατε ρέ τους Αμερικανούς,σαν τά μούτρα σας?

Αυτό έχει υποχρέωση να κάνει και ο αγαπημένος μας Μπαράκ Ομπάμα συνεπικουρούμενος από την σύζυγό του Μισέλ. Αυτά για να τελειώνουμε κάποτε με αυτούς πού αγνόησαν την παλιά ρομαντική εποχή του  αγαπημένου οπλοπολυβόλου Braunic και τοριξαν στα απαίσια χημικά όπλα. Ε, είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν τον εκμοδερνισμό.Ο Θεός το βλέπει το άδικο και θα τιμωρήση τον Ασαντ. Όχι, θα τον αφήση!

1 σχόλιο:

  1. ..ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ..ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣIΣ "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ" ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥ (OBAMA) ΜΕ ΘΗΛΥΚΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ("ΜΙΣΗΕΛ")..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ "ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ" ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚOI ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π