Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

"Το Χαλιφάτο της Ευρώπης" - Ρεπορτάζ του CBN News για τις επιθέσεις εναντίον Γάλλων σε μουσουλμανικές περιοχές της Γαλλίας (βίντεο)


Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ πραγματοποίησε το CBN Νews σχετικά με τις ελεγχόμενες από μουσουλμάνους ζώνες της Γαλλίας. Οι περιοχές αυτές αποτελούν ουσιαστικά ένα κράτος εν κράτει στο οποίο δεν ισχύουν οι νόμοι του γαλλικού κράτους αλλά μόνο η Σαρία. Τον απόλυτο έλεγχο έχουν οι ιμάμηδες, ενώ δρουν ανενόχλητοι έμποροι ναρκωτικών και συμμορίες. Πρόκειται δηλαδή για ένα άβατο στο οποίο δεν μπορεί να εισέλθει ούτε καν η γαλλική αστυνομία, πόσο μάλλον οι Γάλλοι πολίτες που από φόβο για τη ζωή τους έχουν εγκαταλείψει πλέον αυτές τις περιοχές στο έλεος των ισλαμιστών.

Όπως φαίνεται και στο ρεπορτάζ είναι επικίνδυνο ακόμα και να περπατάει κάποιος σε αυτές τις περιοχές αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχθεί κάποιο προπηλακισμό απλά και μόνο επειδή είναι λευκός Γάλλος. Ιδιαίτερο κίνδυνο διατρέχουν οι γυναίκες, οι οποίες αν δεν φορούν μπούρκα θεωρούνται ότι είναι ελεύθερων ηθών και μπορούν να δεχθούν από ύβρεις μέχρι βιασμούς. Οι νόμιμοι λοιπόν μετανάστες δεν ενσωματώνονται στο γαλλικό κράτος αλλά αγωνίζονται φανατικά για την επικράτηση στου Ισλάμ. Όπως παραδέχονται και πολλοί αντι-ισλαμιστές ακτιβιστές στο ρεπορτάζ, έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους μετανάστες ένας ισχυρός ρατσισμός εναντίον των αυτοχθόνων λευκών.


Το ποτήρι όμως μάλλον ξεχείλισε για τους Γάλλους οι οποίοι ξύπνησαν από τον λήθαργο τους και αποφάσισαν να μην επιτρέψουν άλλο την απώλεια τμημάτων της πατρίδας τους. Αυτό δείχνει άλλωστε η αυτοοργάνωση τους σε πατριωτικές ομάδες όπως η Γενιά της Ταυτότητας αλλά και τα αυξημένα ποσοστά του Εθνικού Μετώπου στις εκλογές. Αν αναλογιστεί κανείς και το μεγάλο ποσοστό πολιτογραφημένων μουσουλμάνων (κοντά στο 50%) και το γεγονός ότι αυτοί ψηφίζουν παραδοσιακά Αριστερά, το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ότι ο Εθνικισμός αποτελεί το κυρίαρχο πολιτικό ρεύμα στους αυτόχθονες Γάλλους πολίτες.

 
Δυστυχώς στην Ελλάδα οι πολιτικοί αγνοούν(;) αυτές τις τραγικές εξελίξεις και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατασκευάζουν μουσουλμανικό τέμενος. Αυτό θα είναι τεράστιας σημασίας γεγονός για την Ελλάδα, αφού θα αποτελέσει το κέντρο της επικείμενης ισλαμικής επικράτησης στην Ελλάδα κι ένα ισχυρό ισλαμικό άβατο. Η μή ανέγερση του τεμένους είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για το ελληνικό έθνος και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν αυτό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π