Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ο γραικυλισμός δεν είναι μόδα. Είναι σαπίλα.


Διαβάσαμε μια είδηση που μας έστειλε ένας συναγωνιστής μας από την Πρέβεζα.  Τιτλοφορείται: Αντιρατσιστικό μήνυμα στο 1ο ΕΠΑΛ από μαθητές,  και στην φωτογραφία βλέπουμε καμιά 20αριά μαθητές να σχηματίζουν με τα χέρια τους την σημαία την μεγάλης Αλβανίας. Ο συντάκτης, προφανώς διακατέχεται από «προοδευτικές» ιδέες και προσπαθεί σε λίγες  γραμμές  να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να «περάσει» στην μαθητική μόδα τον πόθο των Αλβανών εθνικιστών. Την μεγάλη Αλβανία που φτάνει μέχρι και την Πρέβεζα.  Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία όλοι αυτοί οι προοδευτικοί, αντιρατσιστές το επάγγελμα,  έχουν την «αφελή» συνήθεια να προβάλουν τους εθνικισμούς των εχθρών της Ελλάδος, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Τούρκους, Αλβανούς, βάλλοντας όμως ταυτόχρονα τον μοναδικό εθνικισμό που μπορεί να τους αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα. Τον Ελληνικό Εθνικισμό.
 Κατ’ αυτόν λοιπόν  όπως γράφει: Έλληνες και Αλβανοί φωτογραφήθηκαν μαζί κάνοντας με τα δύο χέρια τους, το σήμα του αετού που έχει η Αλβανική σημαία  προσπάθησαν να βάλουν τέλος σ' αυτή τη συλλογιστική(ότι δηλαδή δεν είναι εθνικιστικός συμβολισμός αυτό που κάνουν οι Αλβανοί παίκτες) και έτσι  έστειλαν αντιρατσιστικό μήνυμα και μόνο από τα χαμογελά τους, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς την αρμονική και απόλυτα φιλική συνύπαρξή τους, στο ίδιο σχολείο. (εδώ)

Άλλοι Αλβανοί μαθητές με παλαιότερο αντιρατσιστικό
μήνυμα καίγοντας ελληνική σημαία
Τώρα πολύ θα θέλαμε να τους δούμε να σηκώνουν και την σημαία τη αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου που και νομικά ακόμα είναι σε ισχύ. Θα μπορούσαν βέβαια να σηκώσουν και χάρτη της Μεγάλης Ελλάδος. Εκεί να δεις προοδευτικούλη μου τι αντιρατσιστικό μήνυμα θα στέλνανε.

Τώρα για το αν μεταξύ των μαθητών αυτών ήταν και Ελληνόπουλα δεν μας προκαλεί έκπληξη. Σίγουρα πλειοψηφούν  οι Αλβανοί όπως και στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδος οι αλλοδαποί.  Αυτό ήταν αναμενόμενο να συμβεί αφού 41 χρόνια τώρα τα ανθελληνικά κόμματα της Ελλάδος ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ κλπ δουλέψανε με ζήλο επάνω σε αυτόν τον τομέα,  καταφέρνοντας να αλλοιώσουν την εθνική συνείδηση, να μετατρέψουν τους περήφανους Έλληνες σε γραικύλους. Ο γραικυλισμός δεν είναι μόδα. Είναι σαπίλα, είναι καρκίνωμα.

Ο χάρτης της Μεγάλης Αλβανίας
Δεν ευχόμαστε να εμπεδώσουν το λάθος τους αλλά ευχόμαστε να το καταλάβουν. Γιατί το πρώτο θα σήμαινε οι Αλβανοί να κάνουν πράξη τις επεκτατικές ορέξεις τους με πάντα την αμερικανική στήριξη (το ποιοι είναι πίσω τους είναι γνωστό) φτάνοντας με τους δολοφόνους του ΟΥΤΣΕΚΑ μέχρι την Πρέβεζα ενώ το δεύτερο αργά ή γρήγορα θα το βιώσουν.Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε στον ορισμό της έκφρασης: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος που κουμπώνει σε αυτό το συνονθύλευμα που λέγονται Αλβανοί και που ξέχασαν πως οι φιλόξενοι, αγαθιάρηδες, φιλότιμοι και απονήρευτοι  Έλληνες τους τάισαν μέσα στην πείνα τους τους άνοιξαν τα σπίτια τους  τους στέγασαν, τους περιέθαλψαν και τους σπούδασαν όταν αυτοί ερχόντουσαν κυνηγημένοι από τον κομμουνιστικό παράδεισο του Χότζα. Και αυτοί αντί να πουν ένα ευχαριστώ σύλησαν έκλεψαν λήστεψαν, βίασαν, κατέστρεψαν και από πάνω ζητούν και τα ρέστα. Να πάρουν τα εδάφη σου. Μοναδικό εμπόδιο σε αυτές τις πρακτικές και σε αυτό τον γραικυλισμό ο Ελληνικός Εθνικισμός.


Ζαφείρης 

Υ.Γ. Το δικό μας αντιρατσιστικό μήνυμα...ακριβώς από κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π