Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο εποικισμός συνεχίζεται και για όποιον αντιδρά, υπάρχουν οι πραιτοριανοί του συστήματος.


Συνεχίζεται με αστρονομικούς για τα δεδομένα αριθμούς, η εισροή λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Αφίξεις το ονομάζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και ακούγεται σαν να βρισκόμαστε στο διεθνές (Γερμανικό..ελληνικό δεν το λες) αεροδρόμιο και όσα από αυτά τολμήσουν τους απειλούν με κάθε τρόπο. Παράδειγμα η εφ. Δημοκρατία όταν σε πρωτοσέλιδο προ μηνός έγραφε: Ασφυξία από λαθραίους. Μάλιστα οι πραιτοριανοί του συστήματος που διαλύει το έθνος μας, αναρχικοί, κομμουνιστές και πάσης φύσεως ψευδοπροοδευτικοί γραικύλοι, αποδομητές οργάνωσαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εφημερίδα «Δημοκρατία» αναρτώντας πανό που έγραφε «ασφυξία από φασίστες και ρατσιστές. Να καθαρίσουμε πόλεις, νησιά, γειτονιές» με συνθήματα αλληλεγγύης σε λαθρομετανάστες.

το πρωτοσέλιδο της εφ. Δημοκρατία και η "διαμαρτυρία"
Αντίστοιχα επιτέθηκαν προ καιρού σε κατοίκους της περιοχής Βικτώριας που διαδήλωσαν κατά της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή. Συστηματικά και με επαγγελματικό τρόπο λοιπόν αυτή η καλολαδωμένη μηχανή του συστήματος λειτουργεί ως «νονός της νύχτας» στέλνοντας το σύνθημα πως όποιος τολμήσει θαχει να κάνει μαζί μας. Κομμουνιστές νεοταξικοί στην κρατική εξουσία , αναρχοκομμουνιστές στο παρακράτος.

Δήμητρα Παπαγεωργάκη

 Έτσι όπως πληροφορούμαστε από ηλεκτρονική ιστοσελίδα πως σε Μυτιλήνη, Χίο και Λέσβο έφτασαν 9.763  από το πρωί της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας - Στη Μυτιλήνη βρίσκονταν ήδη περίπου 6.500  - Ασφυκτική η κατάσταση στο νησί.


Διαμαρτυρία των κατοίκων της Πλ. Βικτωρίας
Αριθμοί ρεκόρ που αφορούν αφίξεις λαθρομεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, από το πρωί χθες Κυριακή μέχρι και σήμερα Δευτέρα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο πέρασαν συνολικά 9.763. Από αυτά περίπου 1.500 πέρασαν στη Σάμο, περίπου 2.500 πέρασαν στη Χίο -όπου ας σημειωθεί δεν έχει παρατηρηθεί ανάλογα μεγάλος αριθμός αφίξεων- και οι υπόλοιποι, περισσότεροι από 5.000, πέρασαν στη Λέσβο.
Ο τελευταίος αριθμός ήρθε να προστεθεί στις περίπου 6.500  που βρίσκονται ήδη στη Λέσβο, οι περισσότεροι στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Καταγραφής της Μόριας περιμένοντας την καταγραφή τους. Δεδομένου αυτού η κατάσταση στο Κέντρο είναι δύσκολη αφού οι υποδομές δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοιους μεγάλους αριθμούς αφίξεων οπότε και η διεκπεραίωση γίνεται δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π