Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Χαρά Νικοπούλου: Απορίες..


Είναι στιγμές που η λογική σβήνει στο παράλογο...Εκεί γεμίζω απορίες. 

Επτά πληγές και μια φυγομαχία


Την ίδια στιγμή που τα στίφη του Ισλάμ καμουφλαρισμένα με τον μανδύα του πρόσφυγα εισβάλλουν στην Ελλάδα, ανακατεμένα μέσα στον όχλο αρνησιπάτριδων λιποτακτών αξιοποιώντας όλα εκείνα τα προαπαιτούμενα που τους έδωσαν το δικαίωμα να κάνουν παρέλαση στο ελληνικό Αιγαίο – «Ευχαριστούμε τους μετανάστες που επιλέγουν την χώρα μας για τόπο διαμονής (Πάκης Παυλόπουλος) – «Οι μετανάστες είναι αδέρφια μας»(Αλέξης Τσίπρας) Νόμος για απονομή Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες( Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Θεοδωράκης, Κουτσιούμπας, Γεννηματά)

Ακραία φυσικά φαινόμενα



του Γιάννη Μακριδάκη

Οι δε πολιτικοί, οι οποίοι σχεδιάζουν και εφαρμόζουν τις πολιτικές αυτές, αυτοπροβάλονται ως άμοιροι ευθυνών και ως να μην έχουν άλλη επιλογή από το να παραδίδουν στην εξαθλίωση, στο θάνατο και στη λήθη όποια μέλη των κοινωνιών δεν έχουν πια "δυνάμεις" για να αντεπεξέλθουν στον αγώνα "επιβίωσης" απέναντι στις "θεομηνίες" αυτές, προχωρώντας οι ίδιοι εμπρός και λαμβάνοντας συνεχώς νέα μέτρα προς αντιμετώπιση των "ακραίων φυσικών φαινομένων", για να "διασώσουν" όσους ακόμη έχουν "αντοχές" και φυσικά την "πατρίδα". Στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καθιζάνουν ελεγχόμενα την οικονομική πυραμίδα συνθλίβοντας τη βάση της για να σταθεί η κορφή της ασφαλέστερα, εκποιώντας ταυτόχρονα τον διαρκή τους πλούτο των φυσικών πόρων. Όλο αυτό όμως το παρουσιάζουν με μια εσάνς φυσικής νομοτέλειας, ίσως δε να είναι οι ίδιοι τόσο ανόητοι δούλοι του χρήματος και της ματαιοδοξίας τους ή τόσο πλανεμένοι και παραμορφωμένοι από τις οικονομικίστικες σπουδές και θεωρίες τους, που το πιστεύουν κιόλας.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας -ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ στις ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 11/9 στην Αλβανική πρεσβεία


Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 καλεί όλους τους εθνικά και χριστιανικά σκεπτόμενους Έλληνες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από την Πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 6:00 μ.μ., με αφορμή την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες του Δήμου Χιμάρας.
Η πράξη αυτή από την πλευρά του αλβανικού κράτους, με ενορχηστρωτή τον ντόπιο γενίτσαρο "τοποτηρητή" της κυβέρνησης Ράμα, βουλευτή Κότσο Κοκεδήμα και εκτελεστικό όργανο τον επίσης γενίτσαρο Δήμαρχο Χιμάρας Γκέργκι Γκόρο, δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, έχοντας προηγούμενο στην εποχή του κομουνιστικού αθεϊστικού καθεστώτος του αλήστου μνήμης δικτάτορα Ενβέρ Χότζα.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τι να κάνουμε...(του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Παίζοντας και πάλι εκτός έδρας.
Πότε χάνει και πότε(δεν)κερδίζει ο εθνικιστικός χώρος..
Η πολιτική ατζέντα επιβάλλεται από την αριστερά σε όλα τα ζητήματα. Οι Έλληνες Εθνικιστές  θεωρούν ότι κυρίαρχο ζήτημα είναι το μνημόνιο δηλαδή ωφελιμιστική- υλιστική και συνεπώς μαρξιστική αντίληψη του γίγνεσθαι. Η νέα Μεγάλη Ιδέα για τους σύγχρονους Έλληνες Εθνικιστές είναι η εναντίωση στο Μνημόνιο, έτσι για να μην έχεις θέση παρά μόνο αντίθεση ενώ θα έπρεπε να τονισθεί η θέση μας πάνω στην οικονομία η οποία πρέπει να υπηρετεί τον Λαό και όχι το αντίστροφο. Άρα οι ερχόμενες εκλογές θα γίνουν με υλιστικά-μαρξιστικά κριτήρια άρα με καθολική νίκη του Μαρξισμού στο επίπεδο των ιδεών.
Οι αυτοαποκαλούμενοι «εθνικιστές»
Όλοι σήμερα κάνουν πρόγνωση για τις εκλογές και φυσικά και αυτοί οι οποίοι θα ψηφίσουν τους Εθνικιστικούς Σχηματισμούς. Για εμένα είναι αδιάφορα τα

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το διακύβευμα των εκλογών: «Βαζελίνη ή γράσο»;


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Γιατί γίνονται οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου;
«Γιατί είναι δειλός ο Τσίπρας και την κοπάνησε», διακηρύσσει ο Μεϊμαράκης.
«Γιατί με έριξαν οι σύντροφοι της αριστερής πλατφόρμας», ισχυρίζεται ο Τσίπρας.
«Για να φτιαχτεί ο μεγάλος συνασπισμός που θα εφαρμόσει το σύνολο των μέτρων που προβλέπει το 3ο μνημόνιο» λένε οι γνωρίζοντες και οι σκεπτόμενοι.
Ο κόσμος, διχασμένος και απογοητευμένος, δεν δείχνει να θέλει να εμπιστευτεί ούτε τον «τσέλιγκα» ούτε τον «ψευτράκο». Ούτε, όμως, και απομακρύνεται αποφασιστικά από αυτούς. Η καθαρή κομμουνιστική πρόταση ακούγεται σαν γραφικότητα και η γενικόλογη πρόταση της Χρυσής Αυγής (που ισχυρίζεται σε όλους τους τόνους ότι εκφράζει –μονοπωλιακά- τον εθνικισμό), δεν φτάνει καν σε γνώση των ψηφοφόρων. 
Τα μηνύματα και τα συνθήματα των κομμάτων που βγήκαν στον αέρα αναφέρονται στα πάντα, πλην του μέλλοντος που μας επιφυλάσσουν. Αυτό το αποφεύγουν «όπως ο διάβολος το λιβάνι».

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ότι και να ψηφίσεις, βγαίνει ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου επεσήμανα, αρθρογραφώντας πολλές φορές, τα δύο αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτήν:
Το πρώτο ήταν η ανυπαρξία ενός σοβαρού κυβερνητικού προγράμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ  όπως και η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, με παράλληλη τήρηση μόνο των αντεθνικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ (ψήφιση του νόμου για την Ιθαγένεια, ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους, έκρηξη της λαθρομετανάστευσης).
Το πρόσφατο παρελθόν μετά το δημοψήφισμα- οπερέτα, την συμφωνία με τους εταίρους (το αριστερό μνημόνιο, δηλαδή),την ψήφιση των αντεθνικών νόμων, τα γνωστά γεγονότα στα ελληνικά νησιά αλλά και την  προκήρυξη εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου, απέδειξε ότι η επισήμανση ήταν σωστή. Όλα αυτά βέβαια, συνοδεύτηκαν με την τρανταχτή ΑΠΟΥΣΙΑ των "κόκκινων γραμμών" του εταίρου της συγκυβέρνησης, των... Εξαρτημένων πλέον, Ελλήνων.