Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδος! • Με κερκόπτορτα το ίδρυμα σώρος



Τα βρόμικα σχέδια του μεγαλοεπενδυτή - «φιλάνθρωπου» Τζορτζ Σόρος για την αξιακή άλωση της ελληνικής κοινωνίας και τον ωμό επηρεασμό της πολιτικής ζωής αποκαλύπτονται πλέον σε όλο τους το μεγαλείο από όσα στοιχεία παρουσιάζονται στους περισσότερους από 2.500 φακέλους των Οργανισμών Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations) που διέρρευσαν οι χάκερ της ομάδας DC Leaks. Και τα οποία, ως χθες βράδυ, δεν είχαν διαψευσθεί ή αντικρουσθεί, ως προς την εγκυρότητά τους, από τα Open Society Foundations.
Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι καταιγιστικά και αποδεικνύουν, μεταξύ άλλων, ότι από το 2014 τα ιδρύματα του Σόρος είχαν λάβει από συμβουλευτική εταιρία που εργαζόταν για λογαριασμό τους οδηγίες προκειμένου να πλησιάσουν (μεταξύ άλλων Ευρωπαίων) και Ελληνες ευρωβουλευτές που είναι αποδεδειγμένοι ή πιθανοί σύμμαχοι της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Δημοσιογράφοι: Ένας στρατός εξωνημένων και αμόρφωτων, σε αποστολή αποπροσανατολισμού και κάμψης των αντιστάσεων του Λαού των Ελλήνων


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εξωνημένοι, αμειβόμενοι και αμόρφωτοι που ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου, είναι οι ενδιάμεσοι που έχουν αναλάβει την αποστολή αποπροσανατολισμού και κάμψης των αντιστάσεων του Λαού των Ελλήνων, για όλα όσα του συμβαίνουν.
Σε τρεις στρατηγικούς τομείς, «οι λειτουργοί της ελεύθερης πληροφόρησης», έχουν επιτύχει λαμπρά αποτελέσματα.
Στον τομέα της πτώχευσης της οικονομίας, στον τομέα της κατάπτωσης του αξιακού μας συστήματος και στον τομέα της δημογραφικής μετάλλαξης της ράτσας.
Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία είναι η ίδια. Οι δημοσιογράφοι αυτοί, αμείβονται, πείθονται ή απειλούνται και τελικώς οδηγούνται στην εκλαΐκευση των όρων και των αντιλήψεων που πρέπει να επιβληθούν.  
Στον τομέα πτώχευσης της οικονομίας, ο κυρίαρχος όρος που χρησιμοποιούν για καμφθούν οι όποιες προβλεπόμενες αντιδράσεις είναι«οι μεταρρυθμίσεις».

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Το "σύστημα Μέρκελ" και τα γιουσουφάκια του

γράφει ο Νίκος Τζιόπας
Η πλήρης αντιστροφή της λογικής σκέψης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ευρώπη, με αφορμή τις πρόσφατες ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία.
Κύριο χαρακτηριστικό των αναλύσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι η απουσία λογικής, η στρέβλωση της πραγματικότητας και ένα αόριστο ευχολόγιο ώστε να σταματήσει αυτό που άρχισε εδώ και καιρό και παίρνει την μορφή χιονοστιβάδας: 
Η γενική επίθεση του Ισλάμ στην Ευρώπη με σκοπό την πλήρη επιβολή! Τίποτα απολύτως λιγότερο!
Πρωταθλήτρια στις ευχές η Γερμανίδα καγκελάριος με ένα νεφελώδες σύνθημα:

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

«Χρυσός» στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας!


Με μία εκπληκτική εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο και βαθμολογήθηκε με 16.000 από τους κριτές, πήρε την πρώτη θέση στους κρίκους - Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο - «Ναι, ρε φίλε! Ναι, ρε Ελλάδα» δήλωσε εκστασιασμένος ο χρυσός Ολυμπιονίκης!
Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αν ρωτούσες κάποιον μυημένο στον αθλητισμό ποιοι είναι οι αθλητές που μπορούν να χαρίσουν στην Ελλάδα ένα μετάλλιο, το 90% θα απαντούσε «ο Λευτέρης Πετρούνιας».
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και πρωταθλητής Ευρώπης) στους κρίκους επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εκτελώντας με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τρόπο το πρόγραμμα του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο καθώς βαθμολογήθηκε με 16.000 (6.800 βαθμός δυσκολίας, 9.200 στην εκτέλεση) κόβοντας τα πόδια των αντιπάλων του.