Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τι έγραψε ο Παγκόσμιος Τύπος για την θηριωδία των Σεπτεμβριανών του 1955


Παραθέτουμε σήμερα, δεύτερη ημέρα της μαύρης εκείνης επετείου της βαρβαρότητας του απολίτιστου λαού των Τούρκων των 6 και 7 Σεπτεμβρίου του 1955, αποσπάσματα από τον παγκόσμιο τύπο της εποχής εκείνης. Πως περιέγραψαν τις θηριωδίες, τις καταστροφές τις δολοφονίες και τις ληστείες που υπέστησαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Θηριωδίες που οι νεοέλληνες έχουν ξεχάσει, είτε δεν γνωρίζουν.Βλέπετε το μεταπολιτευτικό κατεστημένο φρόντισε σιγά σιγά να εξαφανίζει από τις μνήμες μας αυτά τα εγκλήματα, φτάνοντας στο 2013 να έχουμε ένα πουλημένο καθεστώς που μας παρουσιάζει τον Τούρκο ως "άνθρωπο" Με πολιτικούς σαν τον Θεοδωρίδη και την Ρεπούση που είναι στην ελληνική βουλή να αμφισβητούν την ίδια την ιστορία μας όχι μόνο τις γενοκτονίες που υπέστημεν.Με δημάρχους σαν τον Μπουτάρη φιλότουρκους και φιλοΚεμαλιστές ! Εκατομμύρια Έλληνες έχασαν την ζωή τους από αυτή την φάρα που λέγονται τούρκοι και είναι το λιγότερο ασέβεια να το ξεχνάμε . Εάν δεν γνωρίζουμε είναι κακομοιριά, είναι προστυχιά, είναι η μοίρα που λέγει πως: Λαός που ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Τα 66 ακίνητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη του Ιωάννου βεβαίως βεβαίως...

















Στις εκλογές του 2012, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πήρε 19.630 σταυρούς για να μπορεί …να βγάζει  αποφάσεις ( ΦΕΚ Β 1772/23-7-2013 ) με το οποία αυξάνει τα ναύλα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αλλά και να δηλώνει πριν λίγες ημέρες πως : “Όποιος δεν έχει για το χαράτσι να πουλήσει το σπίτι του”. Φυσικά αυτοί οι πελατειακοί ψήφοι (συμβαίνει στον κοινοβουλευτισμό ) τον εξουσιοδοτούν να λέει επίσης.. ο υιός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πως : είναι δικαίωμα του καθενός να καίει την Σημαία !

Ας δούμε λοιπόν και τα περιουσιακά στοιχεία του υιού Βαρβιτσιώτη, ναι του πολιτικού που χιλιάδες Έλληνες επιλέγουν να τους αντιπροσωπεύει στην βουλή και ας αναλογισθούμε μετά: Φταίνε μόνο οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κοινοβουλευτισμού που βούλιαξε και εξαθλιώθηκε η Ελλάς η έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης και οι πολίτες που εξουσιοδοτούν με την ψήφο πολιτικούς σαν

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Το Εθνικό Μέτωπο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.



Το Εθνικό Μέτωπο οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, την οποία θα επισκεφθεί κλιμάκιο της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος Εμμανουήλ Κώνστας. 
Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Imperial Pallas που βρίσκεται στην οδό Αντιγονιδών 13 την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ. στην οποία θα αναλυθούν οι θέσεις του Εθνικού  Μετώπου .Ο Γ.Γ του κ. Κώνστας θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εκδήλωση με κεντρικό θέμα:

Αναπόφευκτες συγκρίσεις...


Τζων Κέρρυ ως διαδηλωτής ΚΑΤΑ του Πολέμου

Τζων Κέρρυ ως υπουργός ΥΠΕΡ του Πολέμου

ΠΑΣΟΚ, 39 χρόνια...


Συμπληρώνονται 39 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, που επηρέασε όσο κανένα άλλο τη σύγχρονη ιστορία του τόπου μας: του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ), με την περίφημη Ιδρυτική Διακήρυξή του, που διαβάστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974 σε κεντρικό ξενοδοχείο της μεταπολιτευτικής Αθήνας.

 Είναι βέβαιο ότι αυτά είναι τα τελευταία «γενέθλια» του ΠΑΣΟΚ. Του χρόνου, στα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, πολύ απλά ο ελληνικός λαός θα γιορτάζει τα... «40» (!) από τον οριστικό θάνατο του πολιτικού αυτού εκτρώματος! Ενός εκτρώματος όμως, το οποίο έκανε μεγάλη ζημιά στον ελληνισμό... Ας δούμε εδώ μερικές σκοτεινές πτυχές του, άγνωστες στο ευρύτερο κοινό.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικισμός: Δύναμη ανατροπής και όχι δεκανίκι


 Ο Εθνικισμός στην Ελλάδα αναμφίβολα πάει πολύ καλά. Φυσικά με το «καλά» δεν αναφερόμαστε στα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ή του οποιουδήποτε στο παρελθόν ή στο μέλλον. Γιατί αυτά τα ποσοστά, εκλογικά ή δημοσκοπικά, το έχουμε πει πολλάκις, σήμερα υπάρχουν και αύριο όχι. Αντίθετα με το «καλά» αναφερόμαστε σε μία πλειάδα από λόγους που οδηγούν την κοινωνία στις ιδέες και τις απόψεις μας.
Το μεταναστευτικό που δεν λύνεται με ημίμετρα τύπου «Ξένιος Ζευς», αλλά αντίθετα διογκώνεται μαζί με τις επιπτώσεις του. Η οικονομία και τα μέτρα, τα οποία αυξάνονται και κανένα «success story» δεν μπορεί να τα μαζέψει. Το πολιτικό σύστημα που ελέω ΔΝΤ δεν δύναται πλέον να μοιράζει θεσούλες, ούτε πακτωλούς χρημάτων στον λαό. Η Αριστερά που γίνεται συστημική και δεν μπορεί έτσι να εκφράσει την οργή των αγανακτισμένων και των απελπισμένων.

Εισβολή από ΣΔΟΕ στα ταμεία Καρατζαφέρη

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, έπειτα μάλιστα από εισαγγελική παραγγελία, έχουν μπει τα ταμεία του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, μετά τις καταγγελίες του παραιτηθέντος διευθυντή του κομματικού Ιδρύματος «Ιων Δραγούμης» κ. Σαρατσιώτη για ατασθαλίες στο ίδρυμα.Το θέμα έφτασε στη Βουλή έπειτα από σχετική ερώτηση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία, επικαλούμενη δηλώσεις του κ. Σαρατσιώτη ότι οι εκταμιευθέντες πόροι του 2012 για το ίδρυμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον ΛΑΟΣ με σκοπό την παραγωγή μελετών και την επιμόρφωση, δεν πήγαν τελικά

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Με μάσκα την Ειρήνη
























Μια φωτογραφία....χίλιες λέξεις !

από Ενημέρωση Πελοποννήσου

Οι πολιτισμικά απαίδευτοι και πολιτικά άνοες του δημοσιογραφικού χώρου.


του Δημήτρη Γκίκα*
Οπωσδήποτε, υπάρχουν ορισμένες «πένες» δημοσιογραφικές που περισσότερο παραπέμπουν σε λεκτικές γελοιογραφίες, παρά σε σοβαρή πολιτική ανάλυση. Η πιο γνωστή απ’ αυτές τις «πένες» είναι αυτή του Στέφανου Κασιμάτη, νυν «Φαληρέως» της «Κυριακάτικης Καθημερινής», πρώην «Πανδώρας» του «Βήματος». Διαβάζοντας αρχικά τα επικαιροποιημένα κείμενά του, δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πότε αστειεύεται και πότε μιλά σοβαρά - πάντα επί πολιτικών θεμάτων.
Αν μπεις στον κόπο, όμως να επιμείνεις κάπως στα γραφόμενά του, πίσω από τις «εύθυμες πενιές» διαπιστώνεις την μοναδική στο είδος του απαξίωση του ελληνικού πολιτισμού, δια του δημοσιογραφικού του λόγου: κατά καιρούς έχει

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να αφαιρεθεί ο Χριστός από κέρματα του ευρώ !


Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί να αφαιρεθεί ο Χριστός από κέρματα του ευρώ!
Κι όμως είναι αλήθεια κι ας ακούγεται σαν παραμύθι… Αυτή η Ευρώπη είναι που στέλνει οδηγίες στα κράτη μέλη της, ώστε να καταργήσουν τον όρο μητέρα και πατέρας από την δημόσια εκπαίδευση αντικαθιστώντας τα με τους όρους γονέας 1 και γονέας 2 όπως έχουμε γράψει σε παλιότερα άρθρα μας. Αυτή η Ευρώπη είναι που στέλνει οδηγίες στα κράτη μέλη της να αλλάξουν τα παραμύθια στα νηπιαγωγεία αντικαθιστώντας τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα με τον πρίγκιπα και τον… πρίγκιπα! Αυτή η Ευρώπη είναι που νομιμοποιεί τα κόμματα των παιδεραστών, που νομιμοποιεί την λειτουργία «οίκων ανοχής με… σκύλους» όπου ο κάθε ανώμαλος μπορεί να πηγαίνει και να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στα ζώα!

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Θέλουν να μας αφήσουν με.. σφεντόνες ! Οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι απαιτούν λουκέτο σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ


Για να καταλάβετε την σοβαρότητα της κατάστασης ακόμα και το ΚΚΕ παραδέχεται ότι θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις για την ίδια την αμυντική ικανότητα της χώρας !
Την ώρα που η Ελλάδα είναι περικυκλωμένη από εχθρούς όπως οι Τούρκοι οι Αλβανοί οι Σκοπιανοί και με πολεμικές εξελίξεις στην περιοχή οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι με πρόσχημα το κέρδος τους μας οδηγούν στον αφοπλισμό αφού ουσιαστικά στερούν από τις Ένοπλες δυνάμεις την τροφοδοσία με πυρομαχικά και πλήρως εξαρτημένους από αυτούς που μας πουλούν τόσα χρόνια μέσω Τζοχατζόπουλων τα άχρηστα οπλικά τους συστήματα σε υπέρογκες τιμές. Απομένει η σύμφωνη γνώμη της εντεταλμένης κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου που παραδίδει και ξεπουλά κομμάτι κομμάτι την Ελλάδα   

"Έφυγε" ένας μεγάλος αγωνιστής, ο Νίκος Φιδέλης


Ένας αγωνιστής έφυγε από κοντά μας. ο Νίκος Φιδέλης, ιστορικός και συγγραφέας αλλά και  Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου  ΑΘΗΝΑ επιτυχημένος επιχειρηματίας στον ξενοδοχειακό τομέα και μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως Χ

Ο Νίκος Φιδέλης υπήρξε για χρόνια φίλος και αρωγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος – ΕΝ.Ε.Κ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητές του από την ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ το 1979 και στήριξε τις αγωνιστικές προσπάθειες πάντα με ανιδιοτέλεια και αγνό πατριωτισμό. Οι παλιοί συναγωνιστές του ευχόμαστε καλό ταξίδι .Όσοι θέλουν να τον

Τέλος εποχής για τη ΜΕΡΥΠ στη Λαμία - Έφυγαν τα πρώτα κοντέινερ

                                   
Το στρατόπεδο "Αθανάσιος Διάκος", όπου για περισσότερα από 100 χρόνια είχε την έδρα της η Μεραρχία Υποστηρίξεως, σε λίγες ημέρες θα είναι έρημο και η Λαμία ακόμη πιο υποβαθμισμένη....

Τα πρώτα έξι μεγάλα κοντέινερ αποχώρησαν σήμερα λίγο μετά τις 2:00΄ το μεσημέρι από την ΜΕΡΥΠ για το στρατόπεδο "Νταλίπη" στη Θεσσαλονίκη. 

Για πρακτικούς λόγους οι νταλίκες με τα κοντέινερ βγήκαν από την πύλη του ΚΕΥΠ, με την βοήθεια της τροχαίας που διέκοψε την κυκλοφορία στη Λ. Καλυβιών, ενώ το κομβόι θα συνοδέψει ισχυρή αστυνομική δύναμη μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχισθεί η μετακόμιση, έτσι ώστε να έχει

Αν και η κατεστημένη «Ελλάδα» όποτε δεν τρώει τα παιδιά της, κάνει πως δεν τα βλέπει... επιτέλους ο Homero Aridjis Έλληνας !


Ο Όμηρος Αριτζής (Homero Aridjis, γεννήθηκε στις 6 Απρ. 1940), μεξικανός συγγραφέας, ακτιβιστής οικολόγος και διανοούμενος παγκόσμιας εμβέλειας, ένα σπουδαίο τέκνο της ελληνικής μικρασιατικής διασποράς.  Από το 2007 είναι πρέσβης του Μεξικού στην ΟΥΝΕΣΚΟ.   

Αν και είναι «δικός μας» άνθρωπος, η επίσημη κατεστημένη «Ελλάδα» επέμενε επιδεικτικά να τον αγνοεί. Και ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας γνωστοποιούσε κατά καιρούς την ελληνικότητα του, «εμείς εδώ» σαν ελληνικό κράτος κλείναμε τα αυτιά μας για "να μην το ακούμε".

Αλλά γιατί έτσι; Μήπως γιατί ο Όμηρος Αριτζής έχει γράψει και ένα διαφωτιστικό βιβλίο για την καταστροφή της Σμύρνης και τις γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων από τους Τούρκους ;  Μήπως η ευρεία γνωστοποίηση του θα «τσαλάκωνε» κάπως την έντονη προσπάθεια των «εθνοχαλαστών μας» που επιθυμούσαν διακαώς αντί της γενοκτονίας την λέξη «συνωστισμός»;     

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρβιτσιώτης: Όποιος δεν έχει να πληρώσει για το ακίνητό του, να το πουλήσει !


Άλλος ένας πολιτικός φωστήρας από αυτούς που το πολιτικό σύστημα φρόντισε να βολέψει μέσω της οικογενειοκρατίας δείχνει την ...αγάπη του στους Έλληνες πολίτες. Ένας πολιτικός που η μόνη του εργασιακή απασχόληση ήταν η ΟΝΝΕΔ και η Νέα Δημοκρατία και ως μαθητευόμενος μάγος ο ...Βαρβιτσιώτης τζούνιορ πειραματιζόταν  στην κασίδα της Ελλάδος κάνει και προτάσεις ! Η λύση που πρότεινε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο ταλαντούχος και ευρηματικός υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων

Οι εκλεκτοί της «Αραβικής Άνοιξης» καταστρέφουν ελληνικά μνημεία !


Οι εκλεκτοί της «Αραβικής Άνοιξης» καταστρέφουν ελληνικά μνημεία χαρακτηρισμένα από την Unesco ως μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς.
Οι σκοταδιστές  του Ισλάμ καλπάζουν και κανείς δεν φαίνεται να θέλει να τον σταματήσει. Αντίθετα, η “πολιτισμένη” Δύση, μπουκωμένη από το μαύρο χρήμα του Κατάρ, των Τούρκων και του Σόρος, ενισχύει τα σκοταδιστικά καθεστώτα στο καταστροφικό τους έργο. Αυτό συμβαίνει σήμερα στη Λιβύη και συγκεκριμένα στη νεκρόπολη της Αρχαίας Κυρήνης, που αποτελεί την παλαιότερη Ελληνική πόλη (700 π.χ) που ιδρύθηκε στα Ανατολικά παράλια της Λιβύης.
Η Νεκρόπολη είναι τεράστια και καλύπτει 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα με όλο το

«Η ασπίδα του Αχιλλέα» στην Ομηρική Ιλιάδα (vid) Το αριστούργημα του Ηφαίστου


H «ασπίδα του Αχιλλέα» είναι η ασπίδα που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας για να πολεμήσει τον Έκτορα. Ο Ομηρος αφιερώνει στην ασπίδα του Αχιλλέα τουλάχιστον 134 στίχους στην Ιλιάδα, το απόσπασμα της οποίας είχαν ονομάσει οι αρχαίοι «οπλοποιία». Στο έπος, ο Αχιλλέας έχει χάσει την πανοπλία του, μετά το δανεισμό της στον σύντροφό του, τον Πάτροκλο. Ο Πάτροκλος έχει σκοτωθεί στη μάχη από τον Έκτορα ο οποίος πήρε τα όπλα του ως λάφυρα. Η μητέρα του Αχιλλέα, η Θέτις ζητάει από το θεό Ήφαιστο να σφυρηλατήσει μια καινούργια πανοπλία για τον γιο της.
O Αχιλλέας, γιος του Πηλέα και της Νηρηίδας Θέτιδας, ήταν ο πιο ικανός και άξιος πολεμιστής από τους Αχαιούς ήρωες. Η προσπάθεια της μητέρας του να τον κρατήσει μακριά από τον πόλεμο, στέλνοντάς τον στη Σκύρο, αποδείχτηκε

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Πανστρατιά Ορθοδόξων και Καθολικών κατά της επιδρομής των ΗΠΑ στην Συρία


Παν-χριστιανικό μέτωπο Ελληνορθοδόξων, Καθολικών και της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά της επιδρομής στην Συρία και κατ'αυτό τον τρόπο στήριξης των ισλαμιστών μακελάρηδων καταγράφεται τις τελευταίες ώρες.

Μεγάλος αριθμός Παλαιστινίων Ελληνορθοδόξων χριστιανών πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία στο προαύλιο της εκκλησίας του Παναγίου Τάφου για να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στη Συρία, η οποία εκτίθεται σε απειλές και πιέσεις που στοχεύουν την στάση της και τον εθνικό της ρόλο.Σε ομιλία του μπροστά στους πιστούς που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας, Atallah Hanna κάλεσε "όλους τους έντιμους ανθρώπους να απορρίψουν την ξένη επέμβαση στη Συρία, η οποία έχει προγραμματιστεί από τις δυτικές χώρες, ιδίως τις ΗΠΑ".

Βάζει ο Βάγγος τη στολή του.


Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος άκουγε ολάκερο Βενιζέλο να ξιφουλκεί εναντίον του θα είχε παραιτηθεί. Είτε λέγεται Ασαντ είτε όχι. Άπαντες οι αναλυτές Αθηνών, περιχώρων, Μενιδίου, Ουάσινγκτον, Λονδίνου, Βαρυμπόμπης, Λιχτενστάιν και Ζεφυρίου το ίδιο σκέφτηκαν, όταν άκουσαν με δέος τον κ. Βενιζέλο να δηλώνει: «Εχουμε καταδικάσει με πολύ καθαρό και απερίφραστο τρόπο τη χρήση χημικών όπλων, που είναι απάνθρωπη, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα, που παραβιάζει, προφανώς, αυστηρούς κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και άρα πρέπει να υπάρξει μια διεθνής απάντηση στο όνομα της νομιμότητας και στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτή είναι μία θέση που την υποστηρίζουν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φυσικά και η Ελλάδα».

Η Ελλάς οδηγείται στον όλεθρο...


Το ξεδόντιασμα των ενόπλων δυνάμεων, η εξαθλίωση των αξιωματικών, η κατάργηση των στρατιωτικών μονάδων, οδηγούν τη χώρα στον όλεθρο. Οι πολιτικοί ταγοί «εφαρμόζουν συνταγή εθνικής καταστροφής», λέει σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής», ο Δρ Αθανάσιος Δρούγος.
Ο έμπειρος Διεθνολόγος-Στρατηγικός Αναλυτής και ειδικός στα θέματα του ΝΑΤΟ, της τρομοκρατίας και των ασύμμετρων απειλών, αποκαλύπτει τα σενάρια που εξυφαίνονται και που προμηνύουν δραματικές εξελίξεις τόσο από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδος (Αλβανία) όσο και από την περιοχή της Μεσογείου, με εισροή στην χώρα μας επικίνδυνων λαθρομεταναστών που ως «κινούμενες βόμβες θα πνίξουν την Ελλάδα»!
Οι ανίκανοι πολιτικοί μας ταγοί ενυπνιάζονται νομίζοντας ότι θα έρθει η ανάπτυξη τηρώντας τις εντολές της Μέρκελ. Ενώ οι Ισλαμιστές έχουν σχεδιάσει την Ελλάδα του 2025 οι πολιτικοί μας ολετήρες κάνουν διπλωματία του καναπέ και του φραπέ! Ο κ. Δρούγος, επισημαίνει με νόημα: «Παραμένω πολύ ανήσυχος και ο Θεός να βάλει το χέρι του».