Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η ηρωοποίηση των σφαγέων του Ελληνισμού (Εγκαίνια «Μουσείου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα)


27/3/2017. Εγκαίνια «Μουσείου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα!!
Τι άλλο θα δούμε στην Ελλάδα;
Στην παρακάτω Ανακοίνωση, διαβάζουμε:«Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη την Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι. Στα εγκαίνια θα παρευρεθούν επίσης ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης και αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων.»
Προφανώς κάποιοι επιλέγουν να ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ τη δράση του φοιτητή Νομικής ως δραστήριου οργανωτή εργατικών σωματείων και διεκδικήσεων, και ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ την παράνομη και ηθικά εγκληματική δράση του ως κορυφαίου στελέχους του ΕΑΜ και ΚΚΕ Πελοποννήσου, τότε που με τη βοήθειά του ήταν στο απόγειό της η Κόκκινη Τρομοκρατία στον «Ελεύθερο Μωριά».

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ: Το σήκωμα της Πέτρας



Για νά δούμε καλύτερα σέ τί σφάλματα καί σέ τι παραδοχές οδηγούν οι άπλοποιητικές-πού κατά πολύ διαφέρουν άπό τις άπλοποιημένες-σκέψεις τών πολιτικών παρατάξεων, πού θέλουν νά λέγονται σημαιοφόροι της διαλεκτικής σκέψεως , θά χρησιμοποιήσωμε σαν παράδειγμα το 1821 καί την εθνική του γένους έπανάστασι.

Γιά νά ξε­διαλύνουμε μιά γιά πάντα τον μύθο πού μάταια προσπαθούν νά εγκαταστήσουν καί νά εξηγήσουν με αυτόν τήν εθνική έπανάστασι, σάν πάλη μεταξύ τών τάξεων! Και γιά νά δείξω με έπίσης  ότι ό γενικός όρος αυτός, άστοί, δέν ανταποκρίνεται πραγματικά σ' έκείνους πού τήν πρόδωσαν καί τήν προδίδουν, μέ τά εργα καί τά λόγια τους ακόμη. Καί αυτό γιατί ο όρος, σάν γενικός, κρύβει από τά μάτια του καθενός εκείνο πού πραγματικά φταίει, καθώς τον οδηγεί σέ άλλες σκέψεις καί συλλογισμούς άπό ό­που κανείς είναι δύσκολο νά βρή άκρη καί νά δικαιολογήση τήν πραγματικότητα μέ τήν θεωρία.

"Εχετε ασφαλώς δει πέτρες καί βράχους πού χρόνια τώρα ευρίσκονται έκει όπου ή τύχη τούς έταξε νά εύρίσκονται."Εχετε ασφαλώς,πριν άπό χρόνια πολλά, μικροί, σάν ήσασταν γεμάτοι ζωή καί δύναμη, σηκώσει μιά τέτοια πέτρα. Μέ το σήκωμα της πέτρας είδατε ένα πλήθος

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Στο μυαλό σημαδεύουν πια...Όχι στα πόδια (της Σοφίας Παπά)


Ξέρετε ότι τα όσα λέμε γι’ αυτά τα ελληνόφωνα Συνατσάκη Ρέμο Βαγενά και λοιπούς δεν αποτελούν πλήγμα για κανέναν από δαύτους τους οποίους εγώ συνολικά αποκαλώ ξενοσπορίτες.
Ο λόγος είναι απλός.
Ήξεραν και πάντα ξέρουν ότι θα έχουν κατακραυγή από τους Εθνικιστές...Αυτοί αυτοαποκαλούνται πατριώτες ενώ την ίδια ώρα ξερνάν όταν ακούν Έθνος και τα παράγωγά του..Γι’ αυτό και δεν τους νοιάζουν τα σχόλιά μας είτε εδώ είτε όπου αλλού... Τα σχόλια τα αναμένουν εξ αρχής γιατί απλά ο στόχος τους είναι άλλος και όχι οι Εθνικιστές με γνώση σωστή.
Ο στόχος είναι όλοι οι άλλοι .. τα πόπολα που λέμε .. και το πως θα τα πουν "όμορφα και δακρύβρεχτα" ώστε να τα ξελογιάσουν (Οδυσσέας και Σειρήνες ένα πράγμα για να το αντιληφθούμε αμέσως) κι έτσι να πάνε κατά την αντίθετη μεριά απ αυτή που κανονικά θα έπρεπε.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Η οπτική της ήττας και η ανάγκη της αφύπνισης


(Με αφορμή τις δηλώσεις Βούτση για τον Βενιζέλο και τη Συνθήκη της Λωζάννης)

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

«Η Συνθήκη της Λωζάννης (1923)», ήταν το θέμα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που διοργάνωσε, για 15η χρονιά, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 
Η Συνθήκη της Λωζάνης ήταν μια συνθήκη που, το ελληνικό κράτος αποδέχθηκε και ο Ελευθέριος Βενιζέλος υπέγραψε, μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Λίγο μετά την συνθήκη των Σεβρών όπου η νικηφόρα Ελλάς κατέγραψε επί του χάρτου τις περιοχές στις οποίες ο στρατός της έχυσε το αίμα του και που τα απελευθερωμένα χώματα φιλοξενούν τμήμα των εκατομμυρίων μνημείων,  τα οποία καταγράφουν την ιστορική μας παρουσία και τα μελλοντικά μας δικαιώματα.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Κατηγορία: Άριστος, Ετυμηγορία: Ένοχος, Ποινή: Θάνατος! (του Γιώργου Τσιτώνα)


 Ελλάς, έτος.. χθες! Σήμερα, αύριο και δυστυχώς, πάντα..!!
   Κάθε ιδιαίτερος, ξεχωριστός,  μοναδικός άνθρωπος διαθέτει ορισμένες ιδιότητες οι οποίες ακριβώς τον κάνουν να ξεχωρίζει και να διαπρέπει, δεδομένων των συνθηκών και των ερεθισμάτων που δέχεται. Τι θα συμβεί όμως αν δίπλα σε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο τοποθετήσουμε ακόμα έναν με τα ίδια πάνω κάτω χαρακτηριστικά; Η μητέρα Φύση απαντά: Τα ομώνυμα απωθούνται!!! Και αν του βάλουμε ακόμα… 11.000.000 τέτοιους τριγύρω του; Χαμός! Μακελειό! Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Να του ψοφήσει η κατσίκα! Γιατί αυτός και όχι εγώ! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;;