Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Περί τρομοκρατίας - αδικίας και καταπίεσης.




Toυ πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου (Προέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων)
 Τρομοκρατία και αίμα στο Παρίσι.
Πολύ αίμα αθώων κύλησε στο Παρίσι από τα τυφλά δολοφονικά χτυπήματα των τζιχαντιστών.
Οι πάντες αναφέρονται στο αποτρόπαιο γεγονός ασκώντας κριτική επιδερμικού επιπέδου.
Κανένας όμως δεν αποπειράται να διαβάσει το φρικώδες θέαμα πίσω από την τρομοκρατία και να της δώσει μια ερμηνεία.
Υπάρχει «γιατί» και ποιο είναι αυτό;
Η τρομοκρατία, όπως και κάθε κοινωνικό φαινόμενο, έχει κοινωνικές ρίζες και παρελθόν και «δεν γεννιέται ξαφνικά, όπως βγαίνει η σφαίρα από την κάννη του όπλου», όπως διδάσκει η διαλεκτική λογική (βλ. Μ.Μ. Ρόζενταλ: «Αρχές Διαλεκτικής Λογικής», εκδ. «Γκαγκάριν», Αθήνα 1961, σελ. 27).
Γιατί π.χ. δεν έθεσε κανένας το ερώτημα: τι δουλειά έχουν όλα τα ξένα κράτη που βομβαρδίζουν τη Συρία και αλληλομμάχονται γύρω από τα ερείπιά της;
Όταν οι «υπερασπιστές» της δημοκρατίας και της ελευθερίας ανασκολοπίζουν τα κράτη και τους κατά το δοκούν, οι ανασκολοπιζόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα ν' αντιδράσουν κατά όπως αυτοί μπορούν και κρίνουν;

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Το Πρέπον (του Ανδρέα Μαρτίνου) Μια αυθεντική μαρτυρία Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.


Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ κάνει γνωστή την καταπίεση, τα μέτρα και την πολιτική του κομμουνιστικού καθεστώτος. Προσφέρει γνώση που γεννά την αντίσταση σε ένα πεδίο, όπου πολλοί "Ελληνόφωνοι" αγωνίζονταν να πουλήσουν συμπαράσταση σε "αδικούμενους όπου γης" αλλά ποτέ όμως σε Έλληνες ή Ελληνικής καταγωγής ανθρώπους.. . [Ελεεινή συμπεριφορά, που χρήζει ιδιαιτέρας μελέτης]. Ακόμη ένα πολύτιμο βιβλίο, που "ξεθάβει" τα κατορθώματα του καθεστώτος σε Βόρειο Ήπειρο και Αλβανία· και θα πρέπει να γράφουν καί αλλά της ιδίας εποχής με τον Ανδρέα αλλά και παλαιότερης.
Ο Ανδρέας με το αίμα και την μαρτυρική αφήγησή του, για την οποίαν αξίζουν θερμά και πολλά συγχαρητήρια στον συντάκτη και στην επιμελήτρια, συνέτριψε και το "σύνδρομο εξάρτησης και υποτέλειας" που συνθλίβει το έθνος μας, την αξιοπρέπεια, την ζωή, την πρόοδο, το Μέλλον των Ελλήνων, που δεν έχουν πάψει να διαβιούν μονίμως στην ζητιανιά, μονίμως στα γόνατα...
Μια στάλα άνθρωπος σηκώθηκε, στάθηκε όρθιος, μόνος ή με ελάχιστους Ανθρώπους και αντέδρασε στους λυκάνθρωπους, τους δόλιους, τους κακούς, τους βασανιστές (ψυχής και σώματος)· και η Κλειώ, με την απόδοση των άγραφων περγαμηνών στην διάθεσή του τον αντάμειψε, του χάρισε σελίδες γεμάτες αναγνώριση και ένα λαμπρό και καθαρό πρόσωπο στην Ιστορία.
Ας βυθισθούμε στις γραμμές του βιβλίου της μαρτυρίας του Ανδρέα, που η τύχη τον ευνόησε να γεννηθεί στους Δρυμάδες.

Διαχρονικός Σιωνισμός: «Δικό μας έργο η Γαλλική Επανάσταση»


«….όταν ο λαός είδε ότι του έδωσαν στο όνομα της ελευθερίας τόσες παραχωρήσεις και φιλοφρονήσεις, φαντάστηκε ότι ήταν ο κυρίαρχος και έπεσε πάνω στην εξουσία αλλά προσέκρουσε όπως ήταν φυσικό, όπως ο τυφλός σε πολλά εμπόδια. Άρχισε τότε να ζητάει οδηγό , δεν του πέρασε η ιδέα να επιστρέψει στον πρώην, και εναπόθεσε όλες τις εξουσίες στα πόδια μας. 

Θυμηθείτε την Γαλλική επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν «μεγάλη» τα μυστικά της προπαρασκευής της μας είναι πολύ γνωστά, διότι ολόκληρη ήταν έργο των χεριών μας.
Από τότε οδηγούμε τον λαό από πλάνη σε πλάνη ώστε να απαρνηθεί ακόμη και εμάς προς όφελος του βασιλιά-δεσπότη από το αίμα της Σιών τον οποίο ετοιμάζουμε για τον κόσμο.»

«..Θα μπορούσε κάποιος να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Γιατί αυτή είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του μασονισμού δεν χρησιμεύει παρά μόνο για να καλύπτει τους

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η συνέντευξη Γουνελά για τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973 στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ


Για όσους δεν έχουν διαβάσει στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ που κυκλοφορεί την αποκαλυπτική συνέντευξη του υπιλάρχου Μ. Γουνελά επικεφαλής του άρματος που έριξε την πόρτα του Πολυτεχνείου στον Νίκο Θεοδώρου. Να σημειώσουμε πως είναι δημοσιευμένη στην έκδοση Νοεμβρίου που ακόμα κυκλοφορεί στα περίπτερα και προλαβαίνουν να την αγοράσουν. 

Σε αυτό το φύλλο του "ΕΚ" έχουμε την τιμή να συνομιλούμε με τον υπίλαρχο Μιχάλη Γουνελά, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά σε Ελλαδική εφημερίδα για τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973 στο Πολυ­τεχνείο και όχι μόνον.
Θυμάμαι το δάσκαλο μου κύριε Γου­νελά στο δημοτικό που μας έλεγε, ότι, «τα τανκς της Χούντας πατάγανε τα παιδιά στο Πολυτεχνείο όπως τα καρ­πούζια». Εσείς είστε λοιπόν ο'Ελλην Αξιωματικός που έλιωσε τους φοιτη­τές εκείνη την νύκτα;

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η Κομισιόν ενέκρινε την οικονομική στήριξη της Τουρκίας με 3 δισ. ευρώ για αντιμετώπιση του προσφυγικού


Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η κρίση με την Ρωσία και πασιφανές πως η Τουρκία είναι χορηγός και φανατικός υποστηρικτής των Ισλαμιστών δολοφόνων του ISIS η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη δημιουργία σύστασης ειδικού ταμείου στήριξης της Τουρκίας, ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την αντιμετώπιση της προσφυγικής και της μεταναστευτικής κρίσης, ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. και Τουρκίας την Κυριακή. Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα που δέχεται όλη την λαθρομεταναστευτική ορδή που η προωθεί η νεοθωμανική κυβέρνηση της Τουρκίας λαμβάνει το γελοίο ποσό της τάξεως των 400εκ. ευρώ. Η διεφθαρμένη ηγεσία της ΕΕ όργανο των αμερικανοσιωνιστών κάνει για μια ακόμα φορά "τεμενάδες" στα αγαπημένα τους παιδιά τους Τούρκους.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό Su-24Μ στα σύνορα με τη Συρία


ο νεκρός πιλότος του Ρωσικού Su-24
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ; 
του Βασίλη Καπούλα
Ενα ρωσικό μαχητικό μαχητικό αεροσκάφος κρούσης εδάφους Su-24Μ καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-επιφανείας (η αρχική εκδοχή ότι το κατέρριψαν τουρκικά μαχητικά F-16 δεν ευσταθεί λένε οι Ρώσοι) ή από δύο μαχητικά F-16 κατά την Αγκυρα, το οποίο οι Τούρκοι λένε ότι παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας στα σύνορα με Συρία, βομβαρδίζοντας τρομοκρατες του ISIS και της αλ Νούσρα στα σύνορα των δύο χωρών.  
Το ρωσικό υπουργείο το αρνείται και ο τόπος που συνετρίβη, ένα χωριό Τουρκμένων στα τουρκοσυριακά σύνορα, επιβεβαιώνουν τον ρωσικό ισχυρισμί και πλέον η Τουρκία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της: Τα ρωσικά αντίποινα είναι κάτι παραπάνω από βέβαια...
Οι δύο πιλότοι φέρεται να έχουν συλληφθεί από ισλαμιστές Τουρκομάνους

Χορεύουν οι αγορές ΑΛΕΞΗ!...Όπως τα 'λεγες!



Οι ιδιώτες επενδυτές αγόρασαν Ενεργητικό αξίας 340 δις €, πληρώνοντας κάτι λιγότερο από 10 δις Ευρώ.
Το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα αφελληνίσθηκε πλήρως όχι μόνο ως προς το μετοχολόγιό του αλλά –κυρίως- ως προς τον τρόπο διαχείρισης των προτεραιοτήτων στην Οικονομία.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Οι Εθνικιστές απέναντι στον σκοταδισμό*


Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά
Πώς μια στιγμή, ένα απροσδόκητο γεγονός, μπορούν να φέρουν στροφή στην αντίληψη των ανθρώπων για την ζωή γενικά και την δική τους ειδικά; Από την άλλη, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν από την ζωή σαν άδεια μπουκάλια στις κινούμενες ζώνες των εργοστασίων μαζικής παραγωγής, χωρίς να καταλάβουν πώς έφθασαν στο μοιραίο τέλος, μια στιγμή πριν από την πτώση. Κάπως έτσι είναι και πάλι μοιρασμένος ο κόσμος μετά την περασμένη Παρασκευή. Εμείς οι Εθνικιστές τα λέγαμε. Οι κυβερνήσεις της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, των ΗΠΑ επιχείρησαν να επιβάλουν την νοοτροπία τους, την θρησκεία τους, τα πολιτεύματά τους σε λαούς παντελώς διαφορετικούς, χωρίς να διαφέρουν και πολύ σε πρακτικές από τους σημερινούς «τζιχαντιστές».

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μας το είπε ο κοριός από την Αμερική!

Όταν κυκλοφόρησε η  αφίσα   κάτι είχαμε μυριστεί για το που θα πήγαινε το πράγμα
Οι υποψηφιότητες Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη η αποχή από την διεκδίκηση από φιλόδοξους αρχηγίσκους .
Η έλλειψη σοβαρότητας όπως πάντα βέβαια σε αυτό το κόμμα έφεραν τον σημερινό αποτέλεσμα της αναβολής των εκλογών 
Όλα θα αρχίσουν από την αρχή,  γιατί έτσι πρέπει, γιατί έτσι τους είπαν ………   υπομονή και αυτή την φορά δεν θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι αλλά θα κλάψει ο κάθε πικραμένος
Το μαγαζί γωνία είναι εκεί και περιμένει τον εκλεκτό τους
Θα μου πείτε που το ξέρουμε;  μας το είπε ο κοριός από την Αμερική
Ξύπνα ταλαίπωρε νεοδημοκράτη

Ο "απαράτσικ" κ. Ν.Φίλης και η "Σιωπή των Αμνών" (του Γ. Σαγιά)


Η λέξη "απαράτσικ" είναι ρωσική και σημαίνει αυτόν που είναι μέρος ενός Οργανισμού ή μιας Δομής Εξουσίας.
Στην κομμουνιστή πρώην Σοβιετική Ένωση, είχε ευρύτερη έννοια και σήμαινε τον κρατικό γραφειοκράτη οποιασδήποτε "Δομής" ή "Οργανισμού" και κατ'ουσίαν ήταν χαρακτηρισμός των ανώτερων στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος, οι οποίοι δεν κατέστρωναν μεγάλα σχέδια, αλλά καταπιάνονταν με εκατοντάδες θέματα τα οποία δούλευαν μέχρι τη λεπτομέρεια. [1]
Γιατί ανεφέρεται αυτό; Για να τονιστεί ευθύς εξ'αρχής ότι ο Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν αυτοσχεδιάζει και δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις στο θέμα της Γενοκτονίας των αδελφών μας Ποντίων από τους Τούρκους (την οποία χαρακτηρίζει ως "εθνοκάθαρση").
Ο κ. Φίλης, στέλεχος παλαιόθεν της λεγόμενης Αριστεράς και διευθυντής για κάποιο διάστημα της κομματικής εφημερίδας "Αυγή", είναι αναπόσπαστο μέρος της κομματικής γραφειοκρατίας και προωθήθηκε σε υπουργική θέση κατόπιν επιλογής του από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας δεν ζήτησε εξηγήσεις και άμεση διόρθωση από τον Υπουργό του, συνεπώς έχει - τουλάχιστον - συνευθύνη.

Εδώ νίκησαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ! (Ο ΑΛΛΟΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ)